• jakov1
    1.1k
    Analiza Nevisticevih poskoka na zoni mi izgleda kao reddit potraga za krivcima za bombaški napad na bostonski maraton. Ukratko, hrpa ljudi je iz poluinformacija osmislila jako uvjerljiv scenarij, ali zakljucak je na kraju bio totalno kriv.

Tako je i @rokikaciga izvadio zanimljive klipove i s rezervom vjerojatno ispravno primijetio, medutim na to se nakacila hrpa ljudi koji nemaju blagog pojma o golmanskoj tehnici i odjednom su Nevistic i trener golmana (wtf?!) glavni problem Dinama.

Po onim grafovima koje ljudi vade na temi transferi, Nevistic je bio statisticki najbolji golman HNL-a 2023/2024, znaci valjda neki k i zna. Nesto valjda zna i Boban.

Po meni nije na razini Dinama zato je sto ne moze uhvatiti formu i samopouzdanje koliko god prilike da mu se da, ali je ovo na zoni je postalo smijesno.
  • Zagi
    12.3k
    medutim na to se nakacila hrpa ljudi koji nemaju blagog pojma o golmanskoj tehnici i odjednom su Nevistic i trener golmana (wtf?!) glavni problem Dinama.jakov1
    ali zakljucak je na kraju bio totalno kriv.jakov1

Ti jasno imaš podlogu za ovakvu tvrdnju. Da čujemo.
  • Big Daddy
    1.6k
    Di je taj gif Nevistica??
  • rokikaciga
    6.2k
    Tako je i rokikaciga izvadio zanimljive klipove i s rezervom vjerojatno ispravno primijetiojakov1

To moje s rezervom se nažalost pokazalo kao istinito, barem u mojim očima. Sličan problem ima npr i Matijaš iz Gorice, ali u manjoj mjeri ali Matijaš ima drugih puno gorih tehničkih problema. Neva baš loš rad nogu ima zadnjih godinu dana. I jednom kad to primijetiš baš je očito. Prije toga nisam kopao klipove da uspoređujem.

Ima problema i sa udarcima direkt iznad glave ali zbog visine se to nekak kompenzira. Ja sam već pisao - sportski psihoterapeut i intenzivan rad na golmanskoj tehnici ali isključivo rad nogu i Neva može ganjati i repstaciju čak. Nije on loš golman, ali je upao u crnu seriju a Dinamo nije klub koji te može trpiti toliko dugo. Nažalost.

Već sam se tu "kurčio" kak su neki rekli, ali neki kurac znam o golmanskoj tehnici jer mi je golmanski trener većinu moje igračke karijere bio ikona hrvatskog nogometa i od njega sam najviše naučio i o nogometu i o branjenju.

Ja se slažem sa indexovim člankom par postova prije da u HNL nema top talenta kao nekih prijašnjih godina. Sviđa mi se Hađikić od novopridošlica, Zelenika je poznata konstanta, Matej Marković je školovan golman, Malenica je HNL standard, Zlomislić i Ivušić su mi isti k ako ćemo iskreno, Kolić bi mogao napraviti dobar transfer u inozemstvo za koju godinu, Posavec je u redu golman...

Prije koju godinu je Banić bio kakti najlošiji golman u HNL, a dečko bi danas bio u top 5 golmana u HNL ako se mene pita.
  • prefontaine
    4.2k
    to mu je svakako rodbina

@jakov1
    zakljucak je na kraju bio totalno krivjakov1

Po meni nije na razini Dinama zato je sto ne moze uhvatiti formu i samopouzdanje koliko god prilike da mu se dajakov1

a) zaključak Zone je da on nije na razini Dinama.
    b) tvoj zaključak je da on nije razina Dinama

Što je to točno na Zoni smiješno?
  • DiddyGuela
    4.5k

Istina sve sto si primjetio u vezi Nevistica. Ja nisam bio golman ali sam također primjetio njegov los rad nogu. Bas sam potrazio svoj post na njegovoj temi... 31.8. sam napisao "Uzasan rad nogu...".

Znaci ovaj problem je toliko ocit da ne moras znati puno o golamskoj tehnici i kretnjama da bi vidio koji je Nevisticev problem. Ti si bas napravio i dobru analizu svega toga. Mene na kraju cudi kako i zasto njegovi treneri ne reagiraju na ovo? Problem je ocit i sada vec ozbiljan.
  • pjetlić
    164
    Sjecam se kad sam bio mali, uvijek je bio neki strah da ce nam golman kiksat jer je svako malo bio neki pacerski gol.
    Sad mi se vratio taj osjecaj, nešto ko kad Proust pojede kolačić.
  • jakov1
    1.1k
    Ti jasno imaš podlogu za ovakvu tvrdnju. Da čujemo.Zagi

Ja sam usporedio nacin na koji je zakljucak donesen u obje situacije. Za jednu rasplet znamo, za drugu cemo tek vidjeti.

Što je to točno na Zoni smiješno?prefontaine

Prozivanje trenera golmana i brojanje Nevisticevog cupkanja u mjestu od strane ljudi koji nista o tome ne znaju, samo zato sto su nesto zanimljivo procitali na zoni.
  • Pacho
    7.7k
    Koga po prorocanstvu moramo ritualno zrtvovati i baciti niz stepenice sjevera kao Azteci da bi nam se vratio mitoloski Proljetni Neva?
  • Zagi
    12.3k
    na to se nakacila hrpa ljudi koji nemaju blagog pojma o golmanskoj tehnicijakov1
    Prozivanje trenera golmana i brojanje Nevisticevog cupkanja u mjestu od strane ljudi koji nista o tome ne znaju,jakov1
    I sada dvaput.
    Dokaz: grafovi u krugovima i "vjerujmo struci"

Briljantno.
  • Paggini
    72.7k
    Proljetni NevaPacho

Al to proljeće je bio fkt na vrhunskoj razini :cry:
  • shameless86
    919
    umjesto proljetnog neve,mi dobili proljetnog ivana

[img]http://FB-IMG-1759782663705.jpg clipboard image upload
  • Marcinko
    800
    Nažalost Filipović nije bolji golman od njega, možda bi bio bolji s obzirom na trenutno formu Nevistića. Osobno bi ga držao na golu do zime, a onda definitivno tražiti novog golmana, postoji realna opcija raskida posudbe Livakovića i onda je na Bobanu da slomi Fener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet