• CastAway1986
    4.2k
    Nije kriv za sve ali vrijeme je da se Filipovic stavi u prvih 11 , makar do zime ..
  • NoSkillan
    133
    mislim da nevistic ima problem sa samopouzdanjem koji dinamo ne moze priustit da ceka da se rijesi. sljedecu tekmu filipovica, a na zimu potraziti golmana ako se nevistic ne trgne.
  • Filip 91
    1.9k
    Uz Matijaša iz Gorice, najlošiji golman lige.
  • Jurki
    20k
    ali vrijeme je da se Filipovic stavi u prvih 11 , makar do zime ..CastAway1986

I objava kluba na drustvenim mrezama u privim danima 2026...

Dragi Ivane, zelimo ti srecu u nastavku karijere koju ces nastaviti u xy klubu.
  • Pacho
    7.7k

Dragi Ivane, zelimo ti puno srece i mnostvo otjeranih gavrana, svraka i vrana u nastavku karijere.

file-00000000e558622f8f692b1e3fe918e7.png
  • hardek
    6.8k
    Ja stvarno preko vikenda pogledam dosta tekmi (cura mi kaže da imam problem), i koju god ligu, ekipu gledao na svakoj utakmici golmani skinu par zicera. Meni je jednostavno nevjerovatno da Neva ne može ništa skinut. Brate ne tražim da budeš Kahn, samo me iznenadi nekad.

Stvarno se nadam Filipoviću jer ako ništa drugo barem nogom igra bolje.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    (cura mi kaže da imam problemhardek

Reci ti njoj da ima problem, ne daj se
  • Jurki
    20k
    i koju god ligu, ekipu gledao na svakoj utakmici golmani skinu par zicerahardek

Ovo je srz svega. Stoperi ne mogu sve pocistiti pogotovo jer igramo protiv bunkera.
    Zato postoji golman. Golman koji ima dve ili tri intervencije, al onda mora biti na visini zadatka.
    Nevistic je vratar koji nemre obraniti skoro nista.
    Kojeg god golmana stavili na gol u buducnosti nemre biti gori od njega. Niti jednu utakmicu nije bil game changer.
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    Brani ko da je kastriran
  • Paggini
    72.7k

Ajmo sad malo pripazit sa epitetima da ne odemo u vrijeđanje. Dopušta se šutati po njemu 20 stranica, ali još uvijek je igrač Dinama, ipak malo poštovanja zaslužuje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet