• Dadox
    519
    Danas sam pročitao da se Dinamo okreće tome.Realno su preskupe opcije kao Beljo i Matanović pa mi taj Mierez zvuči najrealnije.Tko to zna!?
  • Zagi
    10.6k
    Nažalost bojim se da je podrijetlo većine tih spekulacija oko Miereza Zona.
  • Dubbbrava
    919
    Kebabspor izigrao Petkovića, nakraju će molit Zvonu da se vrati u Dinamo
  • Time
    1.3k
    Sram vas bilo,Petkovic je jedan od najboljih igraca Dinama u povijesti,bez njega siguran sam ne bi ni bilo uspjeha zadnjih 7-8 godina.Želim mu sve najbolje,da rjesi taj ugovor uzme pare koje zaslužuje i sretno ode u mirovinu.
  • ElDorado
    4.6k
    i ja sebi želim isto. Mislim za pare i mirovinu
  • Odani Zgd
    656
    Propalo,ne propalo,ne treba se naslađivati oko Petkovića.
  • OsamŠest
    5.7k
    nakraju će molit Zvonu da se vrati u DinamoDubbbrava

Win - win situacija :joke:
  • Nolifer
    11.9k
    Ako dodje do obrata s Petkovićem, win win situacija za sve. Možda mu se svidi novi motor i pogon Dinama.
  • Paggini
    58.1k
    Kad procitam da neki igrač želi samo u Dinamo, odmah mi postane kralj. Galešić na zimu, Ljubicic sada, Radeljić, uz sve naše dinamovce ala Mudri, Vidovic...

Fino se stvorio kult Dinama među igračima, samo što u ovom slučaju taj kult se ne zasniva na automatskim ugovorima od 800 000 eura cak i ako si prosječan igrač, nego na drugim, zdravim faktorima
  • NitkoBitan
    28.7k
    Kebabspor izigrao PetkovićaDubbbrava

Po cemu su ga izigrali? Danas mu bio lijecnicki, danas izgleda propalo. Kad se poveze 2 i 2...

Mi smo sa Petkovicem zavrsili.
  • skener
    4.8k
    da neki igrač želi samo u DinamoPaggini

Ovo se već može lagano svrstati u Bobanov modus operandi.
    Ti pritišći klub da želiš samo u Dinamo, mi ćemo učiniti sve da te dovedemo i to onda obično pozitivno završi.

Igračeva želja je jako velik faktor u realizaciji nekog transfera
  • Jurki
    18.3k
    Meni je ova prica oko Radeljica bezveze. Ok, hoce igrati za Dinamo, ali davati 2 mil eura za stopera koji i nije neka klasa a ima 28 godina i jos samo godinu dana ugovor mi je prevec.
    Vec ak se zapelo za njega, onda pricekati polusezonu i u zimi ga zakapariti za dž.
    Siguran sam da se moze naci neki mlađi stoper, a mozda i jeftiniji i bolji.

danas izgleda propalo. Kad se poveze 2 i 2...NitkoBitan

Ocito i Turci isto imaju zajebane doktore koji ruše igrace na lijecnickom pregledu.
  • Dubbbrava
    919

Ja samo znam da je otišao u Tursku da bi potpisao ugovor a evo iz prve ruke znam da se vratio bez potpisa.

Što je stvarni razlog ne želim nagađat.

I pošto je netko bio slobodan zaključit da se naslađujem to mi stvarno nije bila namjera nego mi ga je čak i žao trenutno.

Naravno da u ovom novom Dinamu za njega više niti nije bilo mjesta jer je postao faktor koji razjebava a nije više u primeu da ga se mora trpit radi tog.

Ko razumije razumjet će što sam htio reć.

U svakom slučaju želim mu sreću i da što prije nađe novi klub jer sad je u malo tricky poziciji ako je pao liječnički i ako nije zdrav a znamo i sam da je oko zdravlja protekle sezone sam isforsirao neke ulaske u igru s čime si je dodatno zakomplicirao oporavak.
  • Zoran
    230
    Kaj s Jedvajem? On se vise ne spominje nigdje. Moze pokriti stopersku poziciju i desnog bocnog je znao igrat.
  • Dinamovapriča
    461
    A kaj ce bit? Patka medijska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.