• E46
    1.6k
    nemoj me krivo shvatit al samo ne bi htio da uopce imamo ideju i takve kombinacije na razini tovarluka, ali naravno svako ima svoje misljenje pa tako i ideju za nesto..ja bi samo volio da imamo na svakoj poziciji po 2 igraca i da nema izmisljanja pozicija jer je to grozno izgledalo prosle godine
  • ElDorado
    4.7k
    Nije mi jasna logika zasto bi ga Osijek sad jeftino prodavao a ne cekao njegov oporavak i vracanje u formu. Nije im skup.
  • Ludovic IX
    9.2k
    oni bez 15 milja eura od "sponzora" ne mogu preživit a navodno im sponzor zavrće pipu
  • Dzoni
    1.6k
    Pogotovo ako su mentalno na mjesturokikaciga

Tu dolazimo do problema. Matković mi se ne čini da jedan od tih s glavom na mjestu
  • Dinamo-SB
    460
    Što se Matkovica tiče,mogu reci da koliko ja znam barem otvoreno njegova obitelj nije za Hajduk. Ako i je slučajno,to nije izraženo niti je itko upoznat s tim.
    Vrijedna i radišna obitelj,rodom je iz BiH Bos. Posavina .
    Ako je cijena okej, vrijedi se kockati,ali biti svjestan da on nece biti prvi napadac. I obavezno mu je potreban dobar mentor u svlacionici.
  • Zagi
    10.6k
    molim te update tocnog i definitivnog sastava prema novim vijestimaPaggini

Nisam danas imao vremena pratiti zonu. Ulogiram se maloprije, vidim ovu notifikaciju i mislim si to je to, El Torro pred vratima. Ajmo crtati nakon kaj sve pročitam. Kada ono imam kaj vidjeti...

Mi bumo dali malog na čiji potencijal se kladim zadnje 3 sezone za igrača koji je navodno
    -propuh u glavi
    -ima strgano koljeno
    -ima statistiku prosječnog defanzivnog veznog na 9ki

Ma kategorički odbijam vjerovati da je ovo ozbiljna kombinacija.

Vjerujem da Osijek želi Vrbu, tko nebi?
    Vjerujem i da Šišić želi obrnuti neku pinku na klincu koji, po svemu sudeći neće više igrati ozbiljan nogomet.

Ali da smo mi baš vesla sisali... E, to ne vjerujem.
  • Dinamo-SB
    460
    FB-IMG-1750434237065.jpg

Nikad se ne zna,ni ovom gospodinu s lijeva nitko nije predviđao karijeru kakvu je imao...Specifican mentalitet se krije u tom gradu.
  • Facke
    6.3k
    Steka potpis Petkovica s super klubem v Turske teri mu je na dan potpisa stel podvaliti mensu placu nek prije toga dogovorenu.

Bole mu je iti v Spanjolsku :)
  • dzis
    1.1k
    Palac gore za Matkovica. Ako bi se iskombinirali i on i Beljo to bi bio jedan od najjacih transfer rokova ikad za nas
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Jos ce on zvati Bobana da ga pita jel.ona ponuda Jos vazi:mask:
  • sarenicvjetic
    122
    2 milje+vrba(trenutnih 1m,potencijalnih barem 2-3) ,tak da će svakak koštat 5m
  • Droljo
    18.4k
    potencijalnih barem 2-3sarenicvjetic

Potencijal koji nikad neće biti ostvaren u dinamu jer nije igrač za dinamo. Nemreš tak gledat.
  • Cosimo
    39
    +1 za Matkovića, malo je takvih (nema ih uopće!). Ne znam za njegov mentalni status, ali na terenu je Matković bio sasvim fokusiran i bez kakve problematike u ponašanju koja bi mi probudila skepsu.

Vrbančić je fin rastavljač financijske odštete, svejedno sumnjam da neće pokušati izmusti mogući reotkup ili barem pokoji postotak od naredne prodaje. Valjalo bi se zaštiti sa te strane, ako je moguće.

Ali i mimo toga, 2 + Vrbančić je solidan posao.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Matković bi bio odlična opcija za drugog napadača kad se oporavi. Nitko ne može osporiti da je ogroman talent. Ako bi cijena bila ovakva i ako taj transfer ne bi utjecao financijski na dovođenje prvog napadača onda se definitivno isplati riskirati.

Vrbančić trenutno nažalost nema mjesta u Dinamu, ali mislim da bi bilo dobro ipak se zaštititi sa nekom opcijom prvokupa. Njemu je Osijek idealna stepenica jer je to sigurno ekipa koja će se boriti za Europu, dobra je infrastruktura i svakako korak više od Lokomotive.
  • Jay
    2.1k
    Matković je i dalje klinac tako da se te aktivnosti izvan terena daju popraviti, ako su istinite naravno.
    Ono što mi ne ide u glavu je zašto bi sad bili zainteresirani za njega jer nije baš da plivamo u novcima ni napadačima, a njegove ozbiljne igre možemo očekivati tek negdje na proljeće. Neće se nakon ozljede odmah isti dan vratiti i biti odličan, treba puno vremena za uloviti formu, maknuti strah i izdržati sitne ozljede iza oporavka. Po njega možemo i na zimu jer razlika u cijeni će biti nikakva.
    Tako da mislim kako je ovo ipak skretanje pažnje dok se u pozadini rješava neko drugo ime.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.