• Niko1986
    2.1k
    Petkoviću skroz propalo.
  • Dadox
    444
    Dođe li Mierez,koji je najrealniji u ovom trenutku,ostaju Kule i Topić kao opcije.Sasvim dovoljno do zime,a onda bi mogao doći Matković.Matković jako cijeni Miereza i doživljava ga ga uzora od kojeg je puno upijao i sigurno bi opet htio igrati uz njega.Ne zvuči nelogično…
  • Droljo
    17.3k
    Mierez jako cijeni MierezaDadox
    Narcisoid rekli bi zlobnici :lol:
  • Brusa
    3.4k
    Dođe li Mierez,koji je najrealniji u ovom trenutku,Dadox

To imaš neke insajderske? Ili ja nisam dovoljno dobro popratio vijesti?
  • ElDorado
    4.4k
    nije da mi nije malo drago
  • Dadox
    444
    Danas sam pročitao da se Dinamo okreće tome.Realno su preskupe opcije kao Beljo i Matanović pa mi taj Mierez zvuči najrealnije.Tko to zna!?
  • Zagi
    10.3k
    Nažalost bojim se da je podrijetlo većine tih spekulacija oko Miereza Zona.
  • Dubbbrava
    876
    Kebabspor izigrao Petkovića, nakraju će molit Zvonu da se vrati u Dinamo
  • Time
    1.3k
    Sram vas bilo,Petkovic je jedan od najboljih igraca Dinama u povijesti,bez njega siguran sam ne bi ni bilo uspjeha zadnjih 7-8 godina.Želim mu sve najbolje,da rjesi taj ugovor uzme pare koje zaslužuje i sretno ode u mirovinu.
  • ElDorado
    4.4k
    i ja sebi želim isto. Mislim za pare i mirovinu
  • Odani Zgd
    584
    Propalo,ne propalo,ne treba se naslađivati oko Petkovića.
  • OsamŠest
    5.6k
    nakraju će molit Zvonu da se vrati u DinamoDubbbrava

Win - win situacija :joke:
  • Nolifer
    11.6k
    Ako dodje do obrata s Petkovićem, win win situacija za sve. Možda mu se svidi novi motor i pogon Dinama.
  • Paggini
    54.9k
    Kad procitam da neki igrač želi samo u Dinamo, odmah mi postane kralj. Galešić na zimu, Ljubicic sada, Radeljić, uz sve naše dinamovce ala Mudri, Vidovic...

Fino se stvorio kult Dinama među igračima, samo što u ovom slučaju taj kult se ne zasniva na automatskim ugovorima od 800 000 eura cak i ako si prosječan igrač, nego na drugim, zdravim faktorima
  • NitkoBitan
    27.6k
    Kebabspor izigrao PetkovićaDubbbrava

Po cemu su ga izigrali? Danas mu bio lijecnicki, danas izgleda propalo. Kad se poveze 2 i 2...

Mi smo sa Petkovicem zavrsili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.