• sarenicvjetic
    121
    2 milje+vrba(trenutnih 1m,potencijalnih barem 2-3) ,tak da će svakak koštat 5m
  • Droljo
    17.3k
    potencijalnih barem 2-3sarenicvjetic

Potencijal koji nikad neće biti ostvaren u dinamu jer nije igrač za dinamo. Nemreš tak gledat.
  • Cosimo
    4
    +1 za Matkovića, malo je takvih (nema ih uopće!). Ne znam za njegov mentalni status, ali na terenu je Matković bio sasvim fokusiran i bez kakve problematike u ponašanju koja bi mi probudila skepsu.

Vrbančić je fin rastavljač financijske odštete, svejedno sumnjam da neće pokušati izmusti mogući reotkup ili barem pokoji postotak od naredne prodaje. Valjalo bi se zaštiti sa te strane, ako je moguće.

Ali i mimo toga, 2 + Vrbančić je solidan posao.
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Matković bi bio odlična opcija za drugog napadača kad se oporavi. Nitko ne može osporiti da je ogroman talent. Ako bi cijena bila ovakva i ako taj transfer ne bi utjecao financijski na dovođenje prvog napadača onda se definitivno isplati riskirati.

Vrbančić trenutno nažalost nema mjesta u Dinamu, ali mislim da bi bilo dobro ipak se zaštititi sa nekom opcijom prvokupa. Njemu je Osijek idealna stepenica jer je to sigurno ekipa koja će se boriti za Europu, dobra je infrastruktura i svakako korak više od Lokomotive.
  • Jay
    1.8k
    Matković je i dalje klinac tako da se te aktivnosti izvan terena daju popraviti, ako su istinite naravno.
    Ono što mi ne ide u glavu je zašto bi sad bili zainteresirani za njega jer nije baš da plivamo u novcima ni napadačima, a njegove ozbiljne igre možemo očekivati tek negdje na proljeće. Neće se nakon ozljede odmah isti dan vratiti i biti odličan, treba puno vremena za uloviti formu, maknuti strah i izdržati sitne ozljede iza oporavka. Po njega možemo i na zimu jer razlika u cijeni će biti nikakva.
    Tako da mislim kako je ovo ipak skretanje pažnje dok se u pozadini rješava neko drugo ime.
  • Paggini
    54.9k
    Tako da mislim kako je ovo ipak skretanje pažnje dok se u pozadini rješava neko drugo ime.Jay

Prije bih rekao da je Boban jučer čitao Zonu i s mukom prolazio tih smarajućih 10 stranica Kule vs Kanga rasprave, pa pustio ovo u medije malo da imamo o čemu pričati hehe

Al za ozbiljno, brijem da se na ovome radi lagano, ako i dodje, rijesit ce se kasnije u prijelaznom roku jer nam je isto uzeli ga sada ili u kolovozu, a Osijeku će sve više znoj izbijati jbg.
  • Zagi
    10.3k
    Njemu je Osijek idealna stepenica jer je to sigurno ekipa koja će se boriti za Europu, dobra je infrastruktura i svakako korak više od Lokomotive.Teofil Kateran

Isto smo i za Čavlinu pisali pa svi znamo kako je to prošlo.

Nikako u Osijek. Ako već mora negdje, neka ga pošalju u Zrinjski.
    Tamo će igrati europu i neće ga se gurati na neprirodnu poziciju jer će biti najbolji igrač ne samo kluba nego lige.

Na polusezoni natrag i u prvih 11 dinama. Da, prvih 11.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Transferfeed

"Dinamo Zagreb je zainteresiran za dovođenje Igora Matanovića. Klub prolazi kroz rekonstrukciju momčadi i treba napadača nakon odlaska Brune Petkovića i Wilfrieda Kange. Nude jednu od najviših plaća u klubu i značajnu minutažu, što bi moglo povećati šanse igrača za nastup na Svjetskom prvenstvu sljedećeg ljeta. Njemački mediji su izvijestili o Dinamovom interesu zajedno s drugim klubovima."

Dinamo Zagreb je zainteresiran za potpisivanje lijevog beka Borne Sose zajedno s Igorom Matanovićem. Klub nudi jednu od najviših plaća u timu, kao i značajno vrijeme igranja i ulogu u timu."

Opet ova stranica spominje imena koja su se već prije vrtila. Recimo, za Villara nisu objavili nijednu jedinu vijest sve dok nije potpisao za nas. :rofl:
  • Nemrem99
    31
    Misic mozda ne ostaje...
  • Dinamovapriča
    388
    I ja sam slicno cuo. Mozda nista od dogovora i novog ugovora. :meh:
  • Paggini
    54.9k
    Ja sam čuo da ostaje
  • Hrc-Vg
    762
    Ja mislim da Mudražija može biti jako kvalitetna opcija u napadu.
  • Izet Hajrović
    5.6k
    novi ugovor ne smije biti razlog da postojeći ne odradi do kraja.
  • don
    13.7k
    Miške predvodnik
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Svakom ko ne zeli da ostane nakon razgovora sa Bobanom i ne treba nam. Pa makar to bio i Miško. Svi ovi veliki dinamovci zbog koji se svadjamp ovdje,senatori ,legende kluba,svi oninsunpodbacili. Svi su uzeli i zadnji euro sa sobom sta su mogli na odlasku. svaki bonus od lige prvaka, Znam to 100 posto ,a nijedan os njih se nije odrekao novaca . A sto smo ostali bez love od uefe , izgubljene titule ,to ih boli patka. Spike tipa to je njihovi ,nisu oninsami pravili ugovora i bla bla objesite macku o rep. Vecina njih ,petkovic , ademi, music ulupno nisu odigrali 50 posto tekmi Ove sezone. Ne zanima niti za jednom ko nece ostati po ponudjenim uslovima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.