• Pacho
    1.6k
    Ostaviti Topica za treceg napadaca, prodati Kuleta i Kangu ako je moguce (i pritom zakljuciti zonin gradanski rat), dovesti Matkovica za drugog napadaca i kapitalca za prvog.
  • rioda
    8.8k
    I do proljeća biti na kapitalcu i Topiću?
  • Pacho
    1.6k

Zaboravio sam da se Matkovic jos uvijek oporavlja. Onda ostaviti jednog od KK. Vjerojatno onoga kojeg se teze rijesiti.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Ali misic bi svakako trebao ostati makar do isteka ugovora. Tak i tako ga teško prodati možemo a kao neki metronom nam je važna karika. S time da ga ove godine možemo i dozirat
  • VolimDinamoOo
    25
    Moje misljenje u vezi potencijalnog napadaca Osijeka je da ne treba vise uopce nista s Osijekom dogovarat nakon sto su prodali brze bolje Miereza samo da ne dodje kod nas...
  • ElDorado
    4.4k
    Zanimljivo da je Matanovic jeftiniji od Belje. Pisalo je da za njega od Rangersa traze 5 milja.
  • Zagi
    10.3k
    Matković (OS) mi je baš teška kocka s vrlo niskim izgledima za pozitivni rezultat.
    Ne vjerujem da je to ozbiljno.
  • ElDorado
    4.4k
    Matkovic je definitivno rizik. Kad ti treba jos 3-4 igraca trosit lovicu na tesko ozljedjenog igraca cini mi se too much. A opet moze se jako isplatiti.
  • hardek
    4.9k
    Teški high risk-high reward. Da je ovo kao bilo koje drugo ljeto u smislu da ne moramo dovest 15 igrača bio bi za kupovinu Matkovića. On je trenutno nama dostupan zbog prošle sezone, a opet uz 3 dobre utakmice drugu sezonu postaje nedostupan.

Najveći problem je što Matković nije neka tehnička bomba, dribling nema i taktički je jako loš, što i ne čudi s obzirom da se ozbiljnim nogometom bavi cca 3 godine. Njegov forte su za naše podneblje elitne fizičke karakteristike, ali problem u tome je što izlazi iz teške ozljede.

Sve u svemu što se nas i Matkovića tiče, sad ili nikad. A s obzirom da moramo dovest još 5 poštenih igrača i da smo isplatili brdo love našim bivšim i budućim igračima nažalost ne vidim kako možemo i njega dovest I cekat ga 6 mjeseci da se ako bog da fizički vrati na staro + napreduje tehnički i taktički.
  • Tvrdica McTvrdi
    587
    Matkovića treba ili uzet sad s rizikom hoće li biti nešto od toga (rekao bih high risk jer ipak je to gadna ozljeda a s druge strane high reward jer ima ogroman potencijal) ili zaboravit, jer ili se ne će kvalitetno oporavit da je kvaliteta za nas ili će odigrat jednu polusezonu, zabit par golova i postat preskup. Koju god odluku klub donese I'm fine with that
  • Zagi
    10.3k
    Ogroman potencijal? Ogroman ?
    Nema šanse. Po čemu?

High risk-medium reward
  • Tvrdica McTvrdi
    587
    Koji drugi napadač je veći od mladih hrvatskih? Ogroman, velik, solidan, neka si svatko uzme kaj hoće, potencijal, that's the point
  • ElDorado
    4.4k
    Radeljić u Hull City? Super.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Makar baš volim Mišića kao igrača, mislim da bio ovo bio ok trenutak za rastanak. Možemo nešto utržit na njemu, uzmemo nekog mlađeg potencijala da stasa uz Ljubičića i Villara, Soldu se isto otvara više minuta,a Miško već ima svojih 31 godinu. Njegova igra neće previše patiti ni za godinu, dvije, ali mislim da bi za ovu novu ideju Dinama bolje pasao neki više radni igrač.

Na 50:50 sam, ako ostane ja sam sretan. Ako ode, mislim da nećemo puno izgubit (naravno to govorim podrazumjevajuči da dovodimo zamjenu).

A što se tiče Matkovića, meni jako dobar igrač! Kao da sam nešto čitao da je malo problematičan ponašajno van terena (kladionica mislim?), ali ako to nije istina definitivno bi išao u rizik i uzeo ga! Ali samo i isključivo ako ugradimo buy back klauzulu za Vrbančića. Ja za razliku od dosta ljudi ovdje mislim da če mali biti igračina i pol, tako da bolje da se osiguramo ako eksplodira!
  • Izet Hajrović
    5.6k
    Mislim da se oko Matkovića digao nepotrebni hype prošle sezone. Neke podsjeća na Bokšića, ok, i mene Stojković podsjeća na Olma pa vjerojatno nikad neće doći na njegovu razinu. Ove sezone je do ozljede igrao loše, doduše koristili su ga i na neprirodnoj poziciji. Prošle godine je bio iznenađenje jer je mlad nešto i odigrao, ima strašnu brzinu, ali imao je i Kastrati pa znamo kako je to završilo. Postoji ove sezone vrlo sličan igrač, ali nije razvikan kao Matković. Lovre Kulušić je s 18 godina, u prvoj seniorskoj sezoni, odigrao praktički istu minutažu kao i Matković prošle sezone s 18 godina koja mu je bila isto prva seniorska i bolja sezona općenito. Evo i grafova usporedbe njihovih prvih seniorskih sezona. Matković je prošle sezone zabio 5 golova, a Kulušić ove sezone ima 4 gola i jednu asistenciju. Kada se sve iznivelira, tu su negdje. Čak je Kulušić i viši 2 cm.

kulusic.png
    matkovic.png

Kada se uzme u obzir Matkovićeva ozljeda, njegove kockarske navike, velik je to rizik. Makar, da i bude flop, vjerojatno ćemo lako vratiti uloženo, ali pitanje je što bi kasnije bilo s Vrbančićem, ne bih se njega olako rješavao. Svakako se na njega ne smije ozbiljno računati ove sezone, Stojković se nakon iste ozljede vratio nakon 9 mjeseci na teren, a još 6 mjeseci nakon imao je problema sa sitnim ozljedama. Matković se ozlijedio u 2. mjesecu ove godine pa računajte kad bi se tek ozbiljno moglo računati na njega. Nadam se da njegov potencijalni dolazak ne utječe na odnos snaga za poziciju 9 u planovima sportskog sektora, barem ne za ovu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.