• Jay
    2.1k

Novinari ostali bez inspiracije, čekamo samo kad će se i Petar Musa spomenuti
  • BPAM
    260

Otkud sad to??
  • Shkera
    588
    Nije da se nasladujem, Bruno je velik, al mi nije ni zao kad je uzeo lovu i otiso za vecom lovom. Nek vide svi kak je lijepo u Dinamu igrat doma Europu za velike pare i voljeni klub i da se bore i cijene to umjesto da idu u Kebabspore i Southamptone.
  • ShanKu
    1.6k
    Vratili smo Theophila, Ademija natrag u Dinamo, možemo i Petkovića u rekordnom vremenu. Ali logično, s tim da prihvati uvjete Bobana...

Edit: ali sumnjam da bi odjednom počeo više trčat nego prije...
  • ElDorado
    4.7k
    Novinari pišu da su ga nekaj htjeli zajebat oko lovice
  • hardek
    5.1k
    U poslu sam radio sa barem 5 firmi iz Turske, uglavnom loša iskustva. Težak narod
  • BBBaranja
    3.8k

Nije,klub opet ispituje situaciju oko Ramona..
  • Blueshadow86
    3.7k
    Gotova je priča s nama i Petkovićem. Bio bi teški amaterizam i od nas i od njega da se sada ponovno sastanemo.
  • Sbkbbb
    394
    Kulusic u ponedjeljak u Dinamu. Navodno sve dogovoreno.
  • NORTE
    17.3k
    Na prvu dosta skup posao za dinamo.
    1,35 m za igrača za klupu + Mikić.

No, Vale će vjerojatno dosta igrati manje tekme u Hnlu, posebno na Maksimiru, ali i vani.
    Ne može bit zakucan za klupu, a košta nas puno.
    Dok bi RPG bio za jače tekme i Europu.

S druge strane, Mikić je naš i skupljat će iskustvo i minute u hnlu.

Nedavno sam napisao da je 1,35 maksimalan prihvatljiv iznos za Radeljića koji bi nam bio prva opcija, ali zbog godina i isteka ugovora.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Ovaj deal za Matkovica 2 milje plus Vrba i Špika mi nema nema logike. znam da ni jedan ni drugi nisu igraci na koje se trenutno racuna ali nije ni Matkovic a pitanje kakav se vracas na turen i to tek poslije zone kako Sam cuo. Kulesevic dolazi u ponedeljak kako je kollega iz šibenika javio ovdje. A potpisao si i topica i dao mu bolji ugovor . Ali od njih 3 u napadu nije ni jedan po meni pojacanje . A plan je kulesevica poslati na posudbu. Sta ce nam oba ? Zar nij bolje ta 3,4 miliona uloziti i Jos pojacati pa dovesti Miereza
  • Jurki
    18.3k
    A kaj je s Leonom Grgicem za kojega smo isto bili zainteresirani?
  • Sbkbbb
    394
    kulusic je od tih mladih najmanji low risk, Sibenik bi trebao dobit oko 250/300k sto je za 4i rang skoro proracun za cijelu godinu i momak ce imati minimalni ugovor jer u Sibeniku je imao 1000 eura i to ih dobijao svaka 3mj :rofl:
    uz to u generaciji mladih pionira/pionira brat mu je najveci talent u Sibeniku.
  • Ivanmtk
    1.5k
    Koliko je to daleko od realizacije, znaš li sa terena šta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.