• skener
    3.7k
    da neki igrač želi samo u DinamoPaggini

Ovo se već može lagano svrstati u Bobanov modus operandi.
    Ti pritišći klub da želiš samo u Dinamo, mi ćemo učiniti sve da te dovedemo i to onda obično pozitivno završi.

Igračeva želja je jako velik faktor u realizaciji nekog transfera
  • Jurki
    17.9k
    Meni je ova prica oko Radeljica bezveze. Ok, hoce igrati za Dinamo, ali davati 2 mil eura za stopera koji i nije neka klasa a ima 28 godina i jos samo godinu dana ugovor mi je prevec.
    Vec ak se zapelo za njega, onda pricekati polusezonu i u zimi ga zakapariti za dž.
    Siguran sam da se moze naci neki mlađi stoper, a mozda i jeftiniji i bolji.

danas izgleda propalo. Kad se poveze 2 i 2...NitkoBitan

Ocito i Turci isto imaju zajebane doktore koji ruše igrace na lijecnickom pregledu.
  • Dubbbrava
    876

Ja samo znam da je otišao u Tursku da bi potpisao ugovor a evo iz prve ruke znam da se vratio bez potpisa.

Što je stvarni razlog ne želim nagađat.

I pošto je netko bio slobodan zaključit da se naslađujem to mi stvarno nije bila namjera nego mi ga je čak i žao trenutno.

Naravno da u ovom novom Dinamu za njega više niti nije bilo mjesta jer je postao faktor koji razjebava a nije više u primeu da ga se mora trpit radi tog.

Ko razumije razumjet će što sam htio reć.

U svakom slučaju želim mu sreću i da što prije nađe novi klub jer sad je u malo tricky poziciji ako je pao liječnički i ako nije zdrav a znamo i sam da je oko zdravlja protekle sezone sam isforsirao neke ulaske u igru s čime si je dodatno zakomplicirao oporavak.
  • Zoran
    217
    Kaj s Jedvajem? On se vise ne spominje nigdje. Moze pokriti stopersku poziciju i desnog bocnog je znao igrat.
  • Dinamovapriča
    388
    A kaj ce bit? Patka medijska.
  • Jay
    1.8k

Novinari ostali bez inspiracije, čekamo samo kad će se i Petar Musa spomenuti
  • BPAM
    143

Otkud sad to??
  • Shkera
    265
    Nije da se nasladujem, Bruno je velik, al mi nije ni zao kad je uzeo lovu i otiso za vecom lovom. Nek vide svi kak je lijepo u Dinamu igrat doma Europu za velike pare i voljeni klub i da se bore i cijene to umjesto da idu u Kebabspore i Southamptone.
  • ShanKu
    1.6k
    Vratili smo Theophila, Ademija natrag u Dinamo, možemo i Petkovića u rekordnom vremenu. Ali logično, s tim da prihvati uvjete Bobana...

Edit: ali sumnjam da bi odjednom počeo više trčat nego prije...
  • ElDorado
    4.4k
    Novinari pišu da su ga nekaj htjeli zajebat oko lovice
  • hardek
    4.9k
    U poslu sam radio sa barem 5 firmi iz Turske, uglavnom loša iskustva. Težak narod
  • BBBaranja
    3.6k

Nije,klub opet ispituje situaciju oko Ramona..
  • Blueshadow86
    3.6k
    Gotova je priča s nama i Petkovićem. Bio bi teški amaterizam i od nas i od njega da se sada ponovno sastanemo.
  • Sbkbbb
    347
    Kulusic u ponedjeljak u Dinamu. Navodno sve dogovoreno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.