• Paggini
    58.3k
    Tako da mislim kako je ovo ipak skretanje pažnje dok se u pozadini rješava neko drugo ime.Jay

Prije bih rekao da je Boban jučer čitao Zonu i s mukom prolazio tih smarajućih 10 stranica Kule vs Kanga rasprave, pa pustio ovo u medije malo da imamo o čemu pričati hehe

Al za ozbiljno, brijem da se na ovome radi lagano, ako i dodje, rijesit ce se kasnije u prijelaznom roku jer nam je isto uzeli ga sada ili u kolovozu, a Osijeku će sve više znoj izbijati jbg.
  • Zagi
    10.6k
    Njemu je Osijek idealna stepenica jer je to sigurno ekipa koja će se boriti za Europu, dobra je infrastruktura i svakako korak više od Lokomotive.Teofil Kateran

Isto smo i za Čavlinu pisali pa svi znamo kako je to prošlo.

Nikako u Osijek. Ako već mora negdje, neka ga pošalju u Zrinjski.
    Tamo će igrati europu i neće ga se gurati na neprirodnu poziciju jer će biti najbolji igrač ne samo kluba nego lige.

Na polusezoni natrag i u prvih 11 dinama. Da, prvih 11.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Transferfeed

"Dinamo Zagreb je zainteresiran za dovođenje Igora Matanovića. Klub prolazi kroz rekonstrukciju momčadi i treba napadača nakon odlaska Brune Petkovića i Wilfrieda Kange. Nude jednu od najviših plaća u klubu i značajnu minutažu, što bi moglo povećati šanse igrača za nastup na Svjetskom prvenstvu sljedećeg ljeta. Njemački mediji su izvijestili o Dinamovom interesu zajedno s drugim klubovima."

Dinamo Zagreb je zainteresiran za potpisivanje lijevog beka Borne Sose zajedno s Igorom Matanovićem. Klub nudi jednu od najviših plaća u timu, kao i značajno vrijeme igranja i ulogu u timu."

Opet ova stranica spominje imena koja su se već prije vrtila. Recimo, za Villara nisu objavili nijednu jedinu vijest sve dok nije potpisao za nas. :rofl:
  • Nemrem99
    49
    Misic mozda ne ostaje...
  • Dinamovapriča
    464
    I ja sam slicno cuo. Mozda nista od dogovora i novog ugovora. :meh:
  • Paggini
    58.3k
    Ja sam čuo da ostaje
  • Hrc-Vg
    819
    Ja mislim da Mudražija može biti jako kvalitetna opcija u napadu.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    novi ugovor ne smije biti razlog da postojeći ne odradi do kraja.
  • don
    14.1k
    Miške predvodnik
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Svakom ko ne zeli da ostane nakon razgovora sa Bobanom i ne treba nam. Pa makar to bio i Miško. Svi ovi veliki dinamovci zbog koji se svadjamp ovdje,senatori ,legende kluba,svi oninsunpodbacili. Svi su uzeli i zadnji euro sa sobom sta su mogli na odlasku. svaki bonus od lige prvaka, Znam to 100 posto ,a nijedan os njih se nije odrekao novaca . A sto smo ostali bez love od uefe , izgubljene titule ,to ih boli patka. Spike tipa to je njihovi ,nisu oninsami pravili ugovora i bla bla objesite macku o rep. Vecina njih ,petkovic , ademi, music ulupno nisu odigrali 50 posto tekmi Ove sezone. Ne zanima niti za jednom ko nece ostati po ponudjenim uslovima
  • Pacho
    2.3k
    Ostaviti Topica za treceg napadaca, prodati Kuleta i Kangu ako je moguce (i pritom zakljuciti zonin gradanski rat), dovesti Matkovica za drugog napadaca i kapitalca za prvog.
  • rioda
    9.1k
    I do proljeća biti na kapitalcu i Topiću?
  • Pacho
    2.3k

Zaboravio sam da se Matkovic jos uvijek oporavlja. Onda ostaviti jednog od KK. Vjerojatno onoga kojeg se teze rijesiti.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Ali misic bi svakako trebao ostati makar do isteka ugovora. Tak i tako ga teško prodati možemo a kao neki metronom nam je važna karika. S time da ga ove godine možemo i dozirat
  • VolimDinamoOo
    86
    Moje misljenje u vezi potencijalnog napadaca Osijeka je da ne treba vise uopce nista s Osijekom dogovarat nakon sto su prodali brze bolje Miereza samo da ne dodje kod nas...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.