• Krizy
    58.2k
    Znam da kolega Krizy je strasno protiv ovog transfera u Dinamo :grin:BBB Sibenik

Za spominjane iznose definitivno protiv.
    Ali ako ga možemo dobiti za neku ok cijenu, onda u redu.

Ne može nam on biti prvi napadač.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Matković je top talent hrvatskog nogometa s fantastičnim fizičkim predispozicijama. Da se nije ozlijedio, bio bi nam već sad preskup. Ako ga Zvone stvarno misli dovesti onda računa na to da bi za koju godinu mogli dobiti 20+ milijuna i višestruko vratiti uloženo. Naravno da je rizik kupiti ga sad, ali ako sve bude u redu mi ga za godinu dana više nećemo moći kupiti. Problem je što ako se i kupi njega, svejedno moramo kupiti napadača pošto Matković ne bude ozbiljnije zaigrao ove godine.
  • don
    13.7k
    s drugw strane imas polomljenog igraca kojeg nema do kraja godine na terenu.....i?Orc123

ne znan ni ne razmišljan ko nam triba od ta dva igračadon
  • Orc123
    12.1k
    ili ako ne proigra necemo ga se moci rijesit... Ovo opet nisu mali novci i rjesavas se savrseno zdravog igraca koji je isto tako potencijal i mladi reprezentativac....
  • Ivdzo11
    7.3k
    https://youtu.be/nILnoeNqoHo?si=5kTcnsMa3mCQZjdL

Matkovic strasan zalog za budućnost... Da nije dozivio ove ozlijede ne bi ga vidili u Dinamu, tako da nam se otvara dobra prilika za okej lovu
  • Jos-Optimus
    6.1k
    Dečki, Vrbančić nije top talent, nije. Možda se iskristalizira u igračinu, ali to se neće dogoditi u Dinamu, zato bi Osijek s buy back opcijom bio izvrstan smjer. 1,5 do 2 milje za kockanje na Matkovića je nešto što se mora probati jer ako pogodimo onda se to vraća deseterostruko.
  • Goncalo Santos
    16
    Sto je sa Ramsakom? Vjerojatno je jeftiniji od Matkovica.
  • Žan
    646
    Matkovic pick broj 1 sto se tice ulozenog i dobijenog. Samo deri Zvone !
  • Slepicka
    122
    ok, moze, slazem se , samo obavezno buy back klauzule za sve nase top prospekte da nam se ne dogodi opet neki Ante Crnac. Kako su njega pustili i nisu vidjeli njegov potencijal pa to je neobjasnjivo
  • Noel
    12.7k
    Nepotrebna rasprava na ovoj temi. Matković ako i dođe prije zime neće bit u kadru momčadi zbog ozljede.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    ma naravno, ništa bez te klauzule
  • Carmichael
    78
    Matkoviću šteka realizacija, ali je 2006. godište. Na visinu 191cm, vrlo dobra tehnika i fenomenalna brzina, ako popravi realizaciju (a to je karakteristika koja se može popraviti), je igračina od ozbiljne vrijednosti.

A Vrbančić, koliko god da mi je drag jer je Dinamovac, već dvije godine seniorskog nogometa nije pokazao ozbiljniji potencijal od HNL igrača, niti da ima visoke domete. Brzina donošenja odluka mi se čini nedoraslom za ozbiljnije razine, a općenito mu je problem i brzina. U istim godinama kao i Matković, prošle godine u drugoj ligi nije pokazao baš ništa čime bi mogli reći da je talent za velike stvari.

Svakako buyback klauzula da se osiguramo, ali taj transfer svakako ima smisla, jedino ga ozlijeda ACL-a čini upitnim
  • mlkaskic
    209
    Vidjet ćemo je li još uvijek tako brz… Ozljeda mu sigurno nije pomogla.
  • sarenicvjetic
    121
    Imamo fetiš na igrače sa strgani križnim ligamentima

Po meni je odluka prije godinu dana bila logičnija nego danas da ga uzmemo.
  • Jaki991
    304
    sam kaj su prije godinu dana trazili 5+ milja eura, mozemo ga sad dobit za tih cca 2 milje i riskirat ili plakat nakon godinu dvije da nam je preskup
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.