• Droljo
    18k
    Trebalo je Jurisica, kajat cemo se mi josPaggini

I radeljića. Ušlo bi to sve u 5-6 milijuna+ Janković i + postotak od solde.
  • Noel
    12.9k
    Bilo bi super da se Ničota jednom zajebe pa pošalje članak van sa naslovom @Haza doznaje!
  • Dzoni
    1.6k

Niti bolja, a sigurno ne jeftinija
  • dinon7
    1.9k
    Mene uopće nebi iznenadilo da Kanga, Mmaee i Cordoba budu tu iduću sezonu. Pogotovo Kanga.
    Ispravite me ako griješim ali mislim da on ne može igrati za 3 kluba unutar godinu dana. Da je takvo Fifino pravilo. Vjerujem da će Haza ili netko tko zna pravila bolje od mene moći potvrditi ili negirati
  • Paggini
    57.2k
    unutar godinu danadinon7

Unutar sezone mislim da je pravilo.
  • Twisted1
    827
    Sad se pokazuje ispravna odluka da ime napadača nije napisano. Jer ja do sada nisam vidio da je iti jedan portal spomenuo to ime.

Toliko o tome da oni doznaju i imaju informacije.
  • dinon7
    1.9k

On je u zimskom prijelaznom roku došao nama, znaci u zadnjih 6 mjeseci igrao je za 2 kluba. Ukoliko sada potpise za novi klub, bit će 3 u 6 mjeseci…
  • purger39
    72

Ne godine već sezone...
    Svaki od njih početkom nove sezone može potpisati za novi klub i nastupati za njega....

Edit : @dinon, ovo je nova sezona i nema veze ako je npr Kangi 3ći klub u 6mj..
  • Droljo
    18k
    Sad se pokazuje ispravna odluka da ime napadača nije napisano. Jer ja do sada nisam vidio da je iti jedan portal spomenuo to imeTwisted1

E pa nek sad @Haza usporedi kome je za špicu slao i ovo danas pa će vidjeti tko je ničota :lol:
  • Bernard
    791
    Možda je Ničota Haza ustvari. :)
    A di je taj bombastični napadač koji se spominjao?
    Ako su ova dva beka dogovorena,to je jebenica,ne sjećam se iole poštenoga beka od Leovca a kamoli dva..
  • Haza
    10k
    kome je za špicu slao i ovo danas pa će vidjeti tko je ničota :lol:Droljo

Poslao sam toliko ljudi private poruke, da me u jednom trenutku forum blokirao, i morao sam čekati 120 sekundi za novu poruku:)
    Jebiga, svi ste mi dragi, pa više manje na sve poruke odgovorim. Za sada funkcionira dobro.
  • Noel
    12.9k

Trebao je svakom poslat različito ime pa koje iscuri van taj je Ničota.
  • rokikaciga
    2.7k
    Jesam ja jedini koji nije zicao nikoga privatno neku info? :sweat:
  • Droljo
    18k
    Meni je @Haza posla za špicu i taj je

Bijelim slovima sam napisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.