• Mlađi referent
    13k

Zadužili su klub pa smo ih odlučili pustit u milijunskim transferima, jebiga
  • Paggini
    52.8k
    Steta sto nismo malo vise pokusali u vezi Jurisica. Mislim da je on cak i bolja opcija od ova dva navedena…nadam se da sam u krivuDani Olmić

Dva milijuna za Jurišića ili 700k za Vinlofa + Godu besplatno?

Trebalo je Jurisica, kajat cemo se mi jos
  • Twisted1
    769
    Daj molim te jednom lupi neku info,nemoj bas nekog nerealnog igraca,i stavi da vec danas/sutra potpisuje. Da vidimo sto ce dnovinarcici uraditiBBB Mataa998

"Germanijak doznaje"
  • Dani Olmić
    1.6k

Nikad nisam spomenuo da je Jurisic jeftinija opcija, nego sam samo napisao da je mozda bolja opcija :)
  • Droljo
    16.8k
    Trebalo je Jurisica, kajat cemo se mi josPaggini

I radeljića. Ušlo bi to sve u 5-6 milijuna+ Janković i + postotak od solde.
  • Noel
    12.4k
    Bilo bi super da se Ničota jednom zajebe pa pošalje članak van sa naslovom @Haza doznaje!
  • Dzoni
    1.4k

Niti bolja, a sigurno ne jeftinija
  • dinon7
    1.8k
    Mene uopće nebi iznenadilo da Kanga, Mmaee i Cordoba budu tu iduću sezonu. Pogotovo Kanga.
    Ispravite me ako griješim ali mislim da on ne može igrati za 3 kluba unutar godinu dana. Da je takvo Fifino pravilo. Vjerujem da će Haza ili netko tko zna pravila bolje od mene moći potvrditi ili negirati
  • Paggini
    52.8k
    unutar godinu danadinon7

Unutar sezone mislim da je pravilo.
  • Twisted1
    769
    Sad se pokazuje ispravna odluka da ime napadača nije napisano. Jer ja do sada nisam vidio da je iti jedan portal spomenuo to ime.

Toliko o tome da oni doznaju i imaju informacije.
  • dinon7
    1.8k

On je u zimskom prijelaznom roku došao nama, znaci u zadnjih 6 mjeseci igrao je za 2 kluba. Ukoliko sada potpise za novi klub, bit će 3 u 6 mjeseci…
  • purger39
    64

Ne godine već sezone...
    Svaki od njih početkom nove sezone može potpisati za novi klub i nastupati za njega....

Edit : @dinon, ovo je nova sezona i nema veze ako je npr Kangi 3ći klub u 6mj..
  • Droljo
    16.8k
    Sad se pokazuje ispravna odluka da ime napadača nije napisano. Jer ja do sada nisam vidio da je iti jedan portal spomenuo to imeTwisted1

E pa nek sad @Haza usporedi kome je za špicu slao i ovo danas pa će vidjeti tko je ničota :lol:
  • Bernard
    787
    Možda je Ničota Haza ustvari. :)
    A di je taj bombastični napadač koji se spominjao?
    Ako su ova dva beka dogovorena,to je jebenica,ne sjećam se iole poštenoga beka od Leovca a kamoli dva..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.