• don
    13.4k
    pa ok, to ne sprječava klub da ga zadrže tu do kraja ugovora iako je odbio novi, jelIzet Hajrović

a čekaj, ti bi zadrža nezadovoljnog igrača u klubu? Pa nepisano je pravilo da se takvih igrača moraš rješavat, milom ili silom. Nije ovo igrica pa da radi po skripti i di nema ljudskih osjećaja.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    e vidiš, to mnogi zaboravljaju. Pjaca je došao u Rijeku, kockao se, vratio se i s planom potpisao takav ugovor da mu je na kraju ispalo da je zaradio 1 mil., ništa manje nego u Dinamu. Ali da, sada je to argument koji osporava njegovu pripadnost Dinamu.

majstore, znaš da je Mmaee moj miljenik i da u njemu nije problem, kao ni u Kangi što već tvrdim od kako su došli. Opet se zaboravlja koliko je Pjaca utakmica riješio. Pjaca nije igrač za taj famozni intenzitet pa ajde da te pitam, kako je mogao u Rijeci igrati visokim intezitetom? Je li Vidović igrač za taj visoki intenzitet? Ako se rješavaš Pjace, a dovodiš Vidovića, onda tu ne pričamo o tome da je Pjaci problem taj stil igre ako dovodiš sličnog igrača.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Štefulj 1,5Mvjeko1701

Na TM piše 500k, ne znam što je točno.
  • dinon7
    1.8k

Bulat je prodan?
    Nisam uhvatio taj podatak
  • Paggini
    52.9k
    Otkud da je Stefulj 1.5m? I jel Bulat otisao uopce? Pisalo se da ima interesa, al ne vidim da je to otislo u realizaciju
  • vjeko1701
    15.8k
    Korigirano na 0,5. Pa sumiram sve kaj se piše o prodajama, ne nužno sve završeno.
  • NORTE
    16.3k
    A i danasnji instagram storypešća

Šta je objavio?
  • scooniepenn
    4.8k

Baš me zanima tvoje, ali i mišljenje ostalih ovdje. Za Sučića smo se složili da je transfer u kontekstu dobivenog iznosa prosječan, ako ne i ispodprosječan. No, što kažemo na iznos za Baturinu, ja i nisam nešto oduševljen posebno ako se obitelj Baturina nije odrekla svog postotka.
  • NB86
    16.8k
    Ja nebi osporavao pjacinu pripadnost dinamu, i logicno mi je da mu je karijera primarna briga, po meni dvije sezone po 1.2 mil je puno za njega s obzirom da i nije fit za "bobanov sustav igre", nisu se uspili dogovorit oko te druge godine ugovora to jest da nema automatskog produzenja i to je to, po meni korektna ponuda bobana i razumljiva odluka pjace. Ajmo dalje.
  • vjeko1701
    15.8k
    Nisam pucao od sreće niti na Sučićev transfer, ne pucam niti na ovaj. Ako se ostvare bonusi i ako od buduće prodaje sjedne još barem 2M, oba transfera će izgledati nešto bolje.
  • Mali Zeus
    17.6k
    I na taj sastanak sa Bobanom je uspio zakasniti.badjibadara

Čekaj, što? :rofl:
  • NORTE
    16.3k
    što kažemo na iznos za Baturinu, ja i nisam nešto oduševljen poscooniepenn

Kad se transfer stavi u kontekst protekle sezone onda je prosječan i nije dramatično loš.
  • Crni86
    11.5k
    Ako se rješavaš Pjace, a dovodiš Vidovića, onda tu ne pričamo o tome da je Pjaci problem taj stil igre ako dovodiš sličnog igračaIzet Hajrović

Vidovica dovodis za mjesto desetke, a ne za krilo. Totalno neusporedivo i nebitno.

znaš da je Mmaee moj miljenik i da u njemu nije problem, kao ni u Kangi što već tvrdim od kako su došli.Izet Hajrović
    U kome onda je problem? Po tvome ti bi remont, ali ocito preko nikoga. Mi nismo malo zajebali sezonu, mi smo grdo zajebali sezonu. Znaci barem 10-15 igraca nisu za dinamo. Kaj onda trebaju odgovarat stojke, ktc, torrente, kule i rpg koji su bili medu boljim pojeidncima?

U rijeci je sopic cuvao pjacu, nije ni igrao dve utakmice tjedno itd. A to je pitanje za Pjacu zasto je onda u rijeci igrao u dva smjera, a zas se onda protiv belupa presetava dok vidi da ogiwara ispada kao ratkapa? Nije li tu trebao jos vise grist, a ne birat utakmice? Treba igrat i male utakmice kojih je 90% u sezoni, a ne samo doc na velike. Tako izgleda igrac za milju eura. Najbolji primjer igraca za milju eura je luka ivanusec u svojoj zadnjoj sezoni. Luka je sam rjesavao male i velike utakmice. Petko od prije dvije sezone je igrac od milju eura. Ovakav pjaca nije igrac od milju eura.
  • dd29
    727

kad se stavi u kontekst prošle sezone onda je spektakularan transfer
    ono što je baturina igrao prošle sezone ne vrijedi 5 milijuna
    ako gledamo i prijašnje sezone i potencijal onda je ok transfer

Znamo svi da baturina može puno, puno više, ja mu želim svu sreću
  • Mlađi referent
    13k
    Iznenađen sam odlaskom Pjace, nisam to očekivao prije mjesec dana i ne mislim da je idealno za klub to ispalo. No, dopustit da Marko Pjaca u proljeće 2027. ima 1.2 milijuna eura plaću bi bio horor.

Ne mogu vjerovat da mu je Marić koji se ciganio za svaki euro dao takav ugovor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.