• Paggini
    52.5k
    Tovari vec sanjaju da ce njima obojica docLudovic IX

Oni su još gori od nas, mi sanjamo sve igrače koje novinari spomenu, oni sanjaju sve naše igrače...
  • Crni86
    11.5k
    Pjacu znaš da ti je bio u top 5 ove sezoneIzet Hajrović

Top 5 u skupini pojedinaca koji su uspjeli odtvariti najgori rezultat od kada je lige 10. Skupine pojedinaca koje su samarali istra i rijeka sa 3+ gola. Dovoljno govori kolika je onda kvaliteta tih top5.

Pjaca je izdrzao jedva 60 minuta po tekmi ove najsporije igre u povijesti nogometa. Kako mislis da bi se onda uklopio u tu novu ideju di se trazi intezitet, trka itd? Radi pojedinca da zajebemo opet momcad? Da opet ostavimo igraca koji se ne uklapa u filozofiju koju zelimo gajit i jos da ima najvecu placu u svlacioni? Nismo li to radili dovoljno zadnjih 5 godina?

Vidimo li sta prozivljava arijan ademi? Uvrede sa razno raznih strana, da li je potrebno da se to desi i s pjacom iduce sezone? Jer desilo bi se 1/1 s obzirom kakv nogomet zelimo igrat.

Problem je znaci u cordobi, hoxhi, mmaeu, kacavendi, mbuku itd koji su protiv gorice i lokse skupa upisali 75 minuta? Tko je zajebao sezonu prije toga? Isto hoxha, mmae i ekipa? 60 faking bodova i ti bi ostavljao glavne igrace… ne znam za kaj. Da opet vode svoje kolo i dizu nos jer vise nisu toliko kljucni? Nije Zvone kriv sta se kasni sa smjenom 2 godine, moglo se i trebalo se ovo odradit elegantnije ali za to su krivi njegovi prethodnici koji za to nisu imali muda.
  • Tvrdica McTvrdi
    435
    Moguće, vidjet ćemo, ali ako sad za mjesec dana osvane da je potpisao za neku Kasimpasu ili Limassol, to znači da su ga ti isti klubovi mogli i kupit za tih 100-200k. Možda je i ozljeda tako gadna da se umirovi, ne znamo to. Isto i za Pjacu vrijedi, vjerojatno još i gore.
  • Jurki
    17.6k
    takvi Kebabspori cekaju u vecini slucajeva kraj prijelaznog roka.. isti drek ko i Belupo, Istra, Rijeka.. a i ne znam al im mogu klubovi takvog kalibra ponuditi cca milju godisnje.. cisto sumnjam.
  • Patak
    3.5k
    Kad će ulazni transferi? Moraju se pronaći barem tri top igrača. Od škole se nažalost ne može ništa očekivati Ili se meni tako čini. Sad kad su nam otišla nominalno tri četiri najbolja igrača, uz dobru financijsku situaciju od prije, mislim da će svi htjeti ubrati što više...
  • Georg Koch
    6.3k
    Nemojte bit smijesni i misliti da je ZB uradio sve ovo a da nije imao u glavi vec plan a b i c za svaku varijantu.
    Uz to, nisu potjerani niti pjaca niti petko, samo eto njihov ego i zelja za lezernoscu bila je ocito veca od Dinama.
    A nitko nije veci od Dinama.
    Problem je samo sto su se ove stvari trebale raditi kroz zadnje 2-3 godine postupno, ali eto nisu pa...
    Idemo u novi Dinamo to je vise nego ocito, pripreme cemo imati duge, tako da i vrijeme ce biti nas saveznik.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Kad će službene objave za Mudrog, Soldu i koga još? Čekamo Vidovića da svi potpišu u kompletu? :)
  • Noel
    12.4k
    Kolko je Pjaca imao plaću u Rijeci? Tamo mu nije bilo teško igrati za 250 000 eura godišnje..
  • Nolifer
    11.4k

Ako je to istina, razočarao me...
  • vjeko1701
    15.7k
    I 50% budućeg transfera.
  • badjibadara
    5.2k
    Tovari vec sanjaju da ce njima obojica docLudovic IX

Čitao sam jučer neki članak sa Sofijom Vergarom u glavnoj ulozi. Svašta sam sanjao nakon toga.

Međutim, Petković nije bio spreman Bobanu odmah pružiti ruku kao potvrdu dogovora, nego je istaknuo da mu je odlazak u inozemstvo prioritet.vjeko1701

I na taj sastanak sa Bobanom je uspio zakasniti.
    Dragi su nam svima i Petko i Pjaca, ali...
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Jedva čekam vidjeti novi Petkovićev klub u kojem će odigrati par utakmica u sezoni, pametovati o klupskom vodstvu na gradskim trgovima i sjediti sa cigarom po kafićima. Velikani čekaju u redu.

Isto tako jedva čekam vidjeti giganta koji će Pjaci iskeširati par milijuna eura ugovora nakon zastrašujućih 6 golova u donjem domu europskog klupskog nogometa. Još kad krene lomiti obrane svojim prepoznatljivim monociklom, interesa neće nedostajati.

Boban je došao napraviti rez, jer nitko drugi za to nije imao muda. Plakalo se za time godinama. Sad kad to zaista i radi, sad se kmeči. Samo naprijed, da se to radilo prošle godine, možda ne bi igrali Ligu prvaka, ali nam barem ne bi bilo ovog krša od rostera koji je potpisao drugu najgoru sezonu u povijesti HNL-a.
  • vjeko1701
    15.7k
    Znači sumacija zasad.

Baturina 18M + 7 bonusi + 15% (razlike) transfera
    Sučić 14M + 3.5 bonusi + 15% (razlike) transfera
    Bulat 2M
    Max 1,2M
    Štefulj 0,5M
    EL - Očekivano barem 10-12M
  • Jurki
    17.6k
    I na taj sastanak sa Bobanom je uspio zakasniti.badjibadara

Hahahah ne vjerujem.. standardna bolikurcina :rofl:
  • E46
    1.4k
    on vise nigdje nece s ovakvim pristupom moci igrati. Pa covjek iz mog grada koji mu je bio vozac/pomagac sta vec mi je pricao da ovaj na pripremama, pred utakmice itd izađe u nocni klub pa se vrati kroz kuhinju ovaj ga mora provlacit pazit da ga ko ne vidi, znaci odnos prema poslu i klubu mu je 0, bolikurcina maksimalna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.