• Droljo
    16.7k
    Pa ovo ni mamić nije uspio iako smo svakom prodajom bili jači u njegovo doba :lol:
  • Mali Zeus
    17.6k
    Glupo pitanje al kaj je s malim Mikićem?
  • Jos-Optimus
    5.9k
    znači, što, ti bi mu dao da se aktivira klauzula?
  • mali M
    7.7k
    Zaključak: Pjaca nije nikada bio bolji igrač od Mudražije, Juventusu smo prodali maglu za 25 mil.Izet Hajrović

okej.. ajmo ovako.. da li je Pjaca koji je prodan Juventusu igrački isti igrač koji je završio prošlu sezonu kod nas? Ako nije, tvoj argument je djetinjast i samo lupanje kontre.. Dala ti je ekipa dovoljno arugmenata zašto ne.

Da li ovakav Pjaca sa 6 golova godišnje i par utakmica na koje dođe vrijedi 1.2 milijuna godišnje? Vrlo jednostavno pitanje pliz samo na to odgovori, ostalo sve zanemari...
  • Jurki
    17.6k
    Bas me zanima dal bi se isto pisalo da se radi o igracu koji je imal isti ucinak na istoj poziciji, da je odigral identicne utakmice ko Pjaca... ali da se taj igrac ne zove Marko Pjaca...
    ludost je dati tolike place za tak slabi ucinak.. igrac za milju eura place mora mesti kurcem Hnl.. i tu sva matematika staje.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    eventualni raskid ugovora ili transfer može se obaviti i sljedeće godine, a ovako bi nam pomogao u ovoj sezoni. Financijski aspekt ne bi bio problem niti kod Petkovića niti kod Pjace ako se riješiš onih koji stvarno papaju pare za ništa. Zagorac, Ademi, Bočkaj, Perić, Rile je već otišao. To su sve igrači koji imaju u prosjeku više od 800k, dakle više od novog standarda. A da ne govorim koliko bi se oslobodio budžet ostalim transferima koje sam nabrojao. Uostalom, kako su sad financije odjedanput problem nakon rekordnih prihoda od Lige prvaka, dobrih prodaja Sučića i Baturine te zagarantirane EL. Kako financije nisu bile problem kada smo svake 3. godine igrali LP, kada smo igrali Konferencijsku ligu?
  • mali M
    7.7k
    eventualni raskid ugovora ili transfer može se obaviti i sljedeće godineIzet Hajrović

ali onda bi već izgubio 1.2 mil + Pjaca može reći, neću i čekati na klupici dok mu još dodatnu godinu kapa 1.2mil.. Znači računica je jasna 500.000 sada ili 2.4mil kroz dvije godine..

Zašto ti nije bitno kako ni Pjaca ni Petko nisu pokazali mrvu privrženosti prema klubu i pristali na doslovno njima malo smanjenje ugovora. Obojica već imaju milijune, zašto se ne zapitaš kako su tako sebični smradovi bez ljubavi prema Dinamu.. Ti za sve kriviš druge osim njih koji su imali izbor...
  • Jos-Optimus
    5.9k
    ne bi nam pomogao, Petko nije prihvatio Zvonine uvjete ponašanja, a kad mu ugovor istječe je on taj koji kontrolira situaciju, a to sigurno nije dobro i predobro znamo Petka da bi se pravili da bi on u toj situaciji davao 100 posto, a još bi kalkulirao s odlaskom sve do kraja prijelaznog roka. Smiješno je koliko se zavaravaš. Čuj financijski aspekt kod Pjace nije problem, 1.2 milje još 2 godine? Pa Petku nije rezana plaća, a Pjaci je ponuđen korektan ugovor, prigovaraš samo da bi prigovarao. Oni su nam nositelji, naći ćemo nove za tu lovu
  • Filip Međimurje
    171
    Moja totalna podrška Bobanu, jer mislim da ni jedan igrač nije veći od kluba, apsolutno ni jedan!
    Svijet neće stati odlaskom nositelja, dapače, otvaramo prostor za nove igrače i sigurno će netko iskočiti, nema šanse da se ne razvije neka dobra priča.

Znam da se ne može uspoređivati, ali kao primjer da si PSG-u rekao dok su Neymar, Messi i Mbappe harali da će upravo odlaskom svih njih osvojiti Ligu Prvaka, vjerojatno bi navijači rekli da si grobar kluba. Kažem, nije za usporedbu, ali vjerujem da će se desiti isto i s Dinamom, da će prodisati.

Treća stvar, mi sad tu pričamo kao da nemamo dosta dobre igrače za osvojiti HNL, a Rijeka osvoji dvostruku krunu s jednim Menalom kojeg smo mi po nekima jedva uvaljali dalje od kluba, a baš taj Menalo je osigurao 3 boda u zadnjim minutama protiv Varaždina i izbio nam time u teoriji titulu.

Po meni nije sve u igračima, ima nešto u koheziji i ogromnom žaru za dokazivanjem. Ako ćemo o talentima, pa kaj nije da mi imamo talente u momčadi? Pa i dalje za razliku od drugih imamo odličan roster, a još će biti bolji. Za europska natjecanja kužim, tu trebamo biti jači, ali s ovim rezovima smo napravili nešto što smo puno prije trebali i sad trebamo jednostavno malo pregristi ovu sezonu u Europi, nadati se najboljem, ali prioritizirati HNL. I ako ni jednom igraču neće biti neki drugi klub u glavi, ili ako neće biti popularne 'bolikurčine', ili pak pušaćke sobe i senatora koji se poigravaju s autoritetom trenera, mislim da možemo odlične rezultate iznjedriti.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Da li ovakav Pjaca sa 6 golova godišnje i par utakmica na koje dođe vrijedi 1.2 milijuna godišnje?mali M

Da. Nije sve u golovima. Je li Kulenović bolji igrač od Petkovića? Je li Mišić loš igrač jer stoperi zabijaju više od njega?

ali onda bi već izgubio 1.2 mil + Pjaca može reći, neću i čekati na klupici dok mu još dodatnu godinu kapa 1.2mil.. Znači računica je jasna 500.000 sada ili 2.4mil kroz dvije godine..mali M

Ajde mi navedi jedan primjer gdje su to igrači odbijali igrati na taj način. Tako onda može bilo tko, može Ljubičić sutra doći i reći "Ja ne želim igrati, imat ću 800k i boli me briga, ako ću morati igrati, zabijat ću autogolove." Ajde ljudi budite barem malo realni.
  • Mali Zeus
    17.6k
    I još ajd da im je ponuđeno nešto ekstravagantno i neprihvatljivo nego nije, nije diran postojeći nego Pjaci da se odrekne klauzule, a Petkoviću nešto smanjen al 2-godišnji ugovor i da bude lider itd. I kaj je trebao klub napraviti, aha nećete, onda može sve isto, jer tak su i oni očito htjeli. Nikakav kompromis nego da zadrže sve isto. Uostalom Petković svake godine važe hoće neće otići i menadžer mu je prije mjesec, dva rekao da def. odlazi. Tako bi bilo i ove sezone da ostane plus kaj bi svako malo vjerojatno bio van terena zbog ozljede. A vjerojatno bi i nakon malo vremena minirao Kovačevića.
  • Miro Vugrinec
    8.9k
    Fran Topic se vraća u Dinamo.
  • rokikaciga
    2k
    Je li Kulenović bolji igrač od Petkovića?Izet Hajrović

Prosle sezone je bio daleko bolji igrac od Petkovica. Zasto? Samo zato jer je bio dostupan za prvih 11 cijelu sezonu dok je Petkovic bio ozljeden 7-8 mjeseci i na kraju igrao po 20 minuta pod injekcijama.

Availability is the best ability.

Kaj mislis zakaj je PSG proigrao i osvojio LP nakon kaj je Neymar otisao s Mbappeom? Jer nema vise primadona u ekipi i Neymara koji je vjerojatno top 3 igrac na svijetu u svom primeu ali je ozljeden 60% sezone i UVIJEK kada je sestri rodendan
  • Tvrdica McTvrdi
    436
    Molim te neku lijepu vijest konačno, ovo je previše, a nismo ni do Tijelova došli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.