• Noel
    12.4k
    Kako nam je Josip Mišić?
  • ElDorado
    4.3k
    apsurd apsurda je da Ivanusec u Feynordu igra za 500k netto
  • Jos-Optimus
    5.9k
    ja ne znam praviš li se ti lud, kakva korist od igrača koji se ne vidi tu, a rejtingom je tata-mata, tu nema autoriteta, nema reda, nema kemije, dobio je brutalnu ponudu i odbio, hvala i doviđenja
  • mali M
    7.7k
    Znam situaciju s ugovorom za Pjacu, aliIzet Hajrović

Izete, razumijem te jer nikome od nas nije drago riješavanje dva prava igrača.. ako znaš situaciju sa ugovorom za Pjacu kako to možeš podržavati? Tuli se što smo dali 500.000 za raskid, a Pjaca bi nas sa prvom HNL utakmicom ove sezone koštao 2.4 mil.. Kako ga onda ostaviti pod tim uvjetima? Svi se slažemo da je bio dobar, ali i 2/3 utakmica nevidljiv. Kako onda opravdati tako nešto? Kužim sve, svima nam je stresan ovakav totalni remont, ali tu je Boban u pravu sa Pjacom i Petkom.

Petko ista stvar, prvo nas je prošle godine ucjenjivao za produženje il će otić, na kraju nitko nije aktivirao klauzulu i sad je kao on odlučio ostati.. Nije, jednostavno je svjestan da nigdje al apsolutno nigdje neće dobiti ovakvu plaću. Sam je inzistirao da uđe nezalječen pa produžio ozljedu, sam je odlučio ić nekam u srbiju kod neke babe vračare na liječenje, pa je produžio ozljedu.. Na kraju je odigrao 20-ak posto utakmica u sezoni.. Pa moraš negdje povuć granicu. I na sve to mu je Boban ipak htio dati priliku da gradi legendu o Bruni Petkoviću koji je nakon silnih utakmica kojima se upisao u anale, za samo malo manje novaca bude i lider i mentor mlađim generacijama i tako se upiše u prave legende Dinama po svim aspektima, a ne samo golovima.. Mogao je biti među najvećima, odlučio se da bude "onaj tamo davno"..

Da su bar obojica pristali na nove uloge, ja bi bio najsretniji, ali odlučili su zakenjati štangu na kojoj sjede i neka im je sa srećom..
  • Izet Hajrović
    5.4k
    otišli Franjić, Belcar, Rog. Pod moj remont podrazumijevam odlaske Mbukua, Cordobe, Oliverasa, Bočkaja, Perića, Ademija, Ristovskog, Moharramija, Sučića, Baturine, Hoxhe, Bernauera, Špikića, Zagorca. To ti je već 17 igrača koji su bili ovdje prošle sezone + posudbe nekog tipa Pavić, Vrbančić.

Dovedeš startera za lijevog stopera, dovedeš startera za lijevog beka, dovedeš zamjenu za lijevog beka, dovedeš zamjenu za šesticu, dovedeš startno desno krilo i već je tu Lisica, dovedeš potentno lijevo krilo i dovedeš potentnog napadača.

GK: Nevistić, Čavlina, Filipović.
    RB: RPG, Valinčić.
    RCB: Galešić, Živković, KTC.
    LCB: Pojačanje, Mmaee, Jakirović.
    LB: Pojačanje, pojačanje.
    CDM: Mišić, pojačanje.
    CM: Ljubičić, Soldo.
    AM: Stojković, Mudražija, Kačavenda.
    LW: Pjaca, pojačanje (ok i Vidović ili zamjena pozicije za Stojkovića).
    RW: Pojačanje, Lisica (neka ga kad je već tu).
    ST: Petković, pojačanje, Kanga.

Znači, u krugu prve momčadi ti je ovdje 13 novih igrača.

Kako kažeš, radio bi ja remont preko nikoga...
  • Crni86
    11.5k
    Mbukua, Cordobe, Oliverasa, Bočkaja, Perića, Ademija,Izet Hajrović

MoharramijaIzet Hajrović

Hoxhe, Bernauera, Špikića,Izet Hajrović

Koliki postotak minuta imaju ovi igraci u sezoni? Da li su stvarno oni glavni krivci? Svakako nemas sirinu, tu se slazem. Mozes li za te novce dobiti bolje igrace od njih? Uvjeren sam da mozes. Trebaju li otic? Trebaju.

Ali da se vratim na prvo pitanje, koliki su ti igraci zapravo krivci za debakl u hnlu ove sezone, ako su odigrali debelo manje od 50% utakmica?
  • Droljo
    16.7k
    Oliverasa, Bočkaja, Perića,Izet Hajrović

Da smo umjesto ova tri imali normalnog lijevog beka bili bi prvaci a još bi uštedjeli lovu.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    mi smo prvenstvo izgubili na jesen. Tada nije bilo Sučića, Mišića, Petkovića na hrpu utakmica. Nije bilo kvalitetnih pojedinaca da ih nadomjeste, bilo je nešto i do trenera, stalne rotacije stopera, umor od Lige prvaka jer kvalitetom nije bilo igrača koji će zamijeniti prvotimce. Nemojmo se sad opet vraćati na temu tko je više kriv.
  • Patak
    3.5k
    Nadam se da će Boban uspije riješiti Mameja i Kangu. To će otvoriti veliki prostor za plaće kvalitetnih pojačanja koja nam trebaju.
  • Noel
    12.4k
    Petković i Pjaca ove sezone u HNLu kao napadači Dinama imaju zajedno skupa 10 golova. Mudražija kao veznjak Lokomotive sam ima 14.
  • scooniepenn
    4.8k

Oni su očigledno prošlost pa se hajdemo svi zajedno okrenuti budućnosti. Koliko golova kao prvo desno krilo Istre ima Lisica? Mislim da nam je to trenutno puno važnije pitanje, jer je to igrač od 22 godine, nije to više potentni dječarac.
  • rokikaciga
    2k
    Gabrijel Vidovic za 1.2m eura je odlican posao. Jebote Cordoba je kosta vise od njega :fear:
  • deki87
    83
    Podržavam Zvonino ćišćenje. Svašta se tu nakupilo i jednom treba presjeći i krenuti od nule.
    To je sve pokazatelj kriminalnog rada i propusta prošle uprave i prošlog SDja.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Pjacin rekord u karijeri - 11 golova u jednoj ligaškoj sezoni. Zaključak: Pjaca nije nikada bio bolji igrač od Mudražije, Juventusu smo prodali maglu za 25 mil.
  • Jaki991
    292
    i dodamo Baticu sa svoja 4 gola i eto nas na 14

Znaci rijesili smo se 3 igraca koja prosle sezone imaju ukupno 14 golova u Hnlu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.