• Ivanmtk
    1.4k
    ovo je kriminal. Ko je dao Pjaci ovakav ugovor. Godinu prije toga je igrao u Rijeci za manje od 300 tisuća eura godišnje. Moj Markane, hvala na ničemu.
  • Jurki
    17.7k
    jucer mi nije bilo prevec krivo kaj odlaze... ali ako su ovi navodi upola tocni.. nije mi uopce krivo kaj odlaze.
    Nakon onakvih sramocenja prosle sezone.. gospoda se nebi odrekli ni centa.. bravo decki.. tak vi kao volite Dinamo.

Bitno da je bila šetnja u pola utakmica.. sad šetajte dalje iz kluba.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Pitanje za kolegu koji kaže da je plan loš? Koji bi on plan primijenio? Najboljem igraču na papiru je bio ponuđen smanjeni ugovor (ne postojeći) i nije pristao. Jedan od problema i jesu bili veliki ugovori i senatori koji su se počeli ponašati kao da su iznad kluba. Petković je htio sve isto, a da ga pol sezone nema, vjerojatno bi tako bilo i sljedeće sezone, nisu se našli i bok.Mali Zeus

Gdje su problem visoki ugovori za igrače koji to zaslužuju? Završili smo sezonu u plusu od 7 mil. prema izvještaju. Što bih napravio s Petkovićem? Zadržao bih ga pod istim uvjetima da odradi ugovor do kraja. Da, on je htio biti ozlijeđen, logika je baš na mjestu. Tko ne bi htio biti ozlijeđen? To je super stvar. Sad će mi netko odgovoriti da je on želio ići. Ok, neka pronađe klub koji će ponuditi simboličnu odštetu, a ne da mi plaćamo raskid ugovora. Je li vam izgledalo u zadnjoj utakmici kao da Petko želi ići? Ako igrač želi pomoći pa makar bio ozlijeđen, to je po nekoj vašoj logici činjenica da želi biti ozlijeđen i tako odmoći klubu. Da, on bi sigurno sljedeću sezonu radio sve samo da se ozlijedi i da ga nema na mapi. Dajte malo mučnite glavom, sad ste si svi utuvili u glavu kako je Boban svetac i nema druge istine osim njegove.

Što se tiče toga hoćemo li dovesti boljeg od Petkovića (znači li to Petkovića u primeu ili trenutnog jer je to razlika)Mali Zeus

Trenutni Petković, na 50% češće zabija od Belje u sličnom rangu lige, a Beljo se spominje kao najizglednija alternativa. Da, ovakav Petković koji inače nije golgeter ima bolji učinak od Belje koji bi trebao biti golgeter, a o ostalim kvalitetama da ne govorim.

Lisica nije ni došao a već se pljuje po njemu i potcjenjuje ga se, a lik mlad, ima još mjesta za napredak i tek treba vidjeti kako će to ići pod Kovom. Zaboravili ljudi i na Cordobu, ako on ostaje imamo i u njemu opciju desno.
    12mReplyOptions
    Mali Zeus

Soldine opcije u borbi za 3. mjesto i europske pozicije, ti bi stvarno bio zadovoljan da ostanemo na njima dvojici na desnom krilu? Ako da, ne vidim potrebu za daljnjom raspravom.
  • vjeko1701
    15.8k
    Pa evo, danas je izašlo da nitko nije htio smanjiti ugovore za ovu sezonu već je u pitanju bilo produljenje nakon ove sezone.
  • Droljo
    16.8k
    Mene samo zanima tko bude sljedeći pjaca pa nam donese qarabag i milan...
  • Izet Hajrović
    5.4k
    pa ok, to ne sprječava klub da ga zadrže tu do kraja ugovora iako je odbio novi, jel?
  • vjeko1701
    15.8k
    A izjava da se vidi vani i da želi otići ovo ljeto?
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    uz svo postovanje kojeg imam prema tebi, kako znas da je njegov plan loš i kad ga baš niko drugi ne zna. Bilo bi krajnke neozbiljno otpisati najbolje igrace /najskuplje a dovoditi zamjene za kikiriki ili novac koji Jos nemas . To bi vise licilo na bivsu upravu nego Novu a pogotovo lisca i profesionalac Bobana. Znamo da se oslobadjaju 2,5 milja eura na dugom stapu,to su ako je limit 750 milja sto je solidna svota za placu jako ozboljni novci i doboljno za 4 prava pojacanja koja se mogu naci za te pare . Dajmo Bobanu vremena i sve ce biti top. Pa samo juicer je zavrsio 4,5 ozbiljnih poslova koje drugi nisu u cijelom svom mandatu. Bit ce sve dobro Izete , znam da volis Dinamo jako puno i da se nerviras kao i ja . Ali sve bude bolje ,ne brini brat
  • Izet Hajrović
    5.4k
    čija izjava? Tarzanova? To on izjavljuje već godinama. Ok, ajde da je i istina, zašto onda plaćamo raskid ugovora na svoju štetu?
  • ElDorado
    4.3k
    Jedino kaj me brine je da trenutno imamo 12 igrača.
    Znaci zicer su: RPG, Lisica, Galesic, KTC, Jakir, Zivkovic, Mudri, Ljubicic, Soldo, Stojke, Kač, Misic
  • Droljo
    16.8k
    750 milja sto je solidna svota za placu jako ozboljni novciKujtim Shalla

Odradiš 4 godine ugovor u fucking HNL-u i zaradio si 3 mil eura! I to je previše šta dajemo. Nekima je malo...

Jedino kaj me brine je da trenutno imamo 12 igrača.ElDorado

Plus tri golmana i to ti je već 15 :lol:
  • vjeko1701
    15.8k
    Po kome to radimo? A da se počeka službena vijest ili barem neki respektabilan izvor prije nego se ovdje naštanca 10 stranica?
  • ElDorado
    4.3k
    ne razumijem zasto bi imali u svlacionici nezadovoljnike koji ce jebat atmosferu, a s kojima trener nemre ništa?
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    znaci ipak su puni dzepovi bili na prvom mjestu, ludo bi ih bilo zadrzati u tom slucaju. A respekt za sve umjesane. Ne mozemo se sloziti,ponudjeno odbijeno idemo dalje ko ljudi bez pljuvanja. Tako i treba ,a Dinamo je iznad svih
  • YasutoWakizaka
    136

Nijedan golman nije siguran?
    Za Ktc-a se nezna jel je još potpisao ako se ne varam.
    Ljubičić došao nije još uvijek.
    Soldo i Ljubićić predstavljeni nisu.

Ako ideš logikom da gledaš svaki news. Imas 8 igrača po tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.