• Crni86
    11.5k
    Kolko se tuli za remont, a bili smo drugi. Zamislite da smo kojim slucajem osvojili naslov koliko bi se onda na ovaj remnot tulilo. Svako zlo, za neko dobro.
  • Tvrdica McTvrdi
    450
    Slažem se, teško mi je vjerovati da smo pustili već sad besplatno i da kroz 2 mjeseca ne bi došla baš niti jedna ponuda za Petka, makar simboličnih 200k eura. Ne volim nikad te raskide ugovora jer je tu klub uvijek u minusu, bolje ga onda ostavit u rosteru pa makar odigrao dve runde kupa i zabio jedan gol - isplativije nego raskid. Ma čak i da samo na treningu služi za 11na11 i fotka se s navijačima u shopu bolje nego raskid.
  • rioda
    8.7k
    pa ok, to ne sprječava klub da ga zadrže tu do kraja ugovora iako je odbio novi, jel?Izet Hajrović

Pjaci bi se po klauzuli s prvim nastupom u nadolazećoj sezoni automatski produljio ugovor
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Jedino s čime ja nisam zadovoljan je time da nismo nešto ipak zaradili na Pjaci, ali možda je bolje i ovako jer ko zna kako su pregovori izgledali i koliko ponuda su imali... Petkovića bi jako teško prodali mislim, jer realno čovjek em nije igrao, em ima kroničnu bolest...
  • Mali Zeus
    17.6k
    Gdje su problem visoki ugovori za igrače koji to zaslužuju? Završili smo sezonu u plusu od 7 mil. prema izvještaju. Što bih napravio s Petkovićem? Zadržao bih ga pod istim uvjetima da odradi ugovor do kraja. Da, on je htio biti ozlijeđen, logika je baš na mjestu. Tko ne bi htio biti ozlijeđen? To je super stvar. Sad će mi netko odgovoriti da je on želio ići. Ok, neka pronađe klub koji će ponuditi simboličnu odštetu, a ne da mi plaćamo raskid ugovora. Je li vam izgledalo u zadnjoj utakmici kao da Petko želi ići? Ako igrač želi pomoći pa makar bio ozlijeđen, to je po nekoj vašoj logici činjenica da želi biti ozlijeđen i tako odmoći klubu. Da, on bi sigurno sljedeću sezonu radio sve samo da se ozlijedi i da ga nema na mapi. Dajte malo mučnite glavom, sad ste si svi utuvili u glavu kako je Boban svetac i nema druge istine osim njegove.Izet Hajrović

Tko je rekao da on želi biti ozlijeđen? Očito nisi baš shvatio što sam napisao. Tu si stvorio neki strawman po kojem onda jašeš.
    Naravno da nije htio biti ozlijeđen, al s obzirom na to kako brine o sebi i koliko živi tj. ne živi sportski njegov svaki oporavak i povratak nakon ozljede traje duže.

Trenutni Petković, na 50% češće zabija od Belje u sličnom rangu lige, a Beljo se spominje kao najizglednija alternativa. Da, ovakav Petković koji inače nije golgeter ima bolji učinak od Belje koji bi trebao biti golgeter, a o ostalim kvalitetama da ne govorim.Izet Hajrović

Trenutni Petković ne igra ni 50 posto utakmica.

Soldine opcije u borbi za 3. mjesto i europske pozicije, ti bi stvarno bio zadovoljan da ostanemo na njima dvojici na desnom krilu? Ako da, ne vidim potrebu za daljnjom raspravom.Izet Hajrović
    To isto nisam rekao, ali imaš pravo, nema zapravo potrebe za daljnjom raspravom kad ti ubacuješ ljudima riječi u usta.
  • Blueshadow86
    3.5k
    Zvone, a i svi ostali koji su uključeni u ovo, samo derite. Moralo je doći do ovoga čak i puno ranije.

Na neki način neka ovo bude i veliko upozorenje i svima ostalima da nitko nije siguran i bezbrižan, dosta je bilo življenja u zoni komfora, dosta je bilo nonšalancije, ima da grizete za Dinamov dres!
  • Jaki991
    296
    ak ti Pjaca odigra sam jednu tekmu automatski mu se produljuje za onu tamo sezonu… prevaga nije ove sezone, kamoli ce bit za dvije godine, apsolutno debilna klauzula, mogao je bit gospodin pa se dogovoriti sa klubom, ostati i odjebati tu klauzulu…

A ovo za odštetu, ovo dvoje imaju tolike plaće da klubovi ne mogu i ne zele nuditi im slicne uvjete i jos placati nama neku simbolicnu odstetu, jbg…

Petko ti je prosle sezone mogao otic za 2.5 milja pa nitko od klubova nije trznuo, a tada je bio relativno zdrav jos
  • Jurki
    17.7k
    ne bi došla baš niti jedna ponuda za Petka, makar simboličnih 200k euraTvrdica McTvrdi

Petko nebu nigde presel lijecnicki.. i s obzirom na njegov pristup poslu, treninzima i svim ostalim njegovim glupostima koje ga okruzuju. Isto tak pitanje je u kojoj iole ozbiljnijoj ligi on moze dobiti angazman i placu koju bi on htel?

Zar mislis da ne znaju skauti drugih klubova kak on pristupa poslu?
  • ElDorado
    4.3k
    Ja ne znam kak oni mogu proći lječničke u nekom ozbiljnom klubu
  • Ludovic IX
    8.8k
    na pjaci smo mi sasvim solidno zaradili..ne moramo dva puta ga prodat da bi zaradili. A da je bio prodajni potencijal , vec bi ga juventus prodao a ne posudjivao
  • Ludovic IX
    8.8k
    Tovari vec sanjaju da ce njima obojica doc
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Ma ja govorim o nekoj simboličnoj cifri od pola milje eura na milju, ali pitanje je kako bi on prošao lječnički kao i Petko...
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Kolko se tuli za remont, a bili smo drugi. Zamislite da smo kojim slucajem osvojili naslov koliko bi se onda na ovaj remnot tulilo. Svako zlo, za neko dobro.Crni86

Opet ponavljam, smiješni su mi ovi argumenti "svi ste zazivali remont, pa sad cendrate". Pa da, remont apsolutno, ali ne preko najboljih igrača, nego preko onih koji ne valjaju.Izet Hajrović

Dobro ljudi, jel znate vi čitati?

Znam situaciju s ugovorom za Pjacu, ali ako želimo dovesti nekog u rangu Pjace, onda nam treba odšteta kao za Lisicu + ta maksimalna plaća po novom i što smo tu dobili? Gotovi ništa, potencijalno promašaj, a za Pjacu znaš da ti je bio u top 5 ove sezone. Od tih top 5, 4 su otišla. To je kao da Real u jednom prijelaznom roku riješi Ronalda, Benzemu, Balea i Kroosa, a ostane samo Modrić. Remont se ne radi na taj način.
  • Jurki
    17.7k
    klub koji bi htel Pjacu i htel dati milju eura za odstetu nemre dati takvu placu... a klubovi koji mogu platiti takvu odstetu i dati takvu placu ne trebaju i ne zele Pjacu.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Tovari vec sanjaju da ce njima obojica docLudovic IX

Kako da ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.