• Dadox
    186
    Možete se sprdati,ali Valinčić je i bolji i potentniji i mlađi od RPG-a i Riste,a Koski je bolji od svih naših stopera.Majkić nije lošiji golman od Nevistića.
  • austrijanac
    6.5k
    Ne pušite priče od Tome.
  • Paggini
    45.8k
    Valinčić je i bolji i potentniji i mlađi od RPG-Dadox

Sviđa se meni Valinčić, ali daleko je to od standarda Dinama. RPG je bolji igrač od njega, a Mikić bi jako lako i jako brzo mogao postati. Nema potrebe da ga kupujemo
  • cibona
    4.9k
    Imamo mi Moharramija, toliko nam je bitan njegov razvoj da ga v.d./marioneta trener uvodi u igru protiv kluba u bankrotu pri rezultatu 3-0. Jebeš mikića, bitniji nam je igrač kojem ugovor istječe za mjesec dana.
  • Dadox
    186
    Valinčić je odigrao odličnu sezonu za razliku od RPG i time me demantirao.Kako je mlađi i potentniji,a pritom i domaći igrač dozvoli da su se stvari promijenile i u mom razmišljanju.Mikić ne dobiva šansu pa nije ni mogao ništa pokazati. U ovom trenutku je tako i stvari mogu izgledati drugačije za 6 mjeseci.
  • Mihaljević
    12.5k
    M-Ruffo-20250426-133113-0000.png
    Mišljenja? :cool:
  • Olmic
    4.5k

Dcc i sosa nemoguci
    Jagusic ne moze igrat iza
    Modric nece doci ni za 3 zivota

Golmana i desno krilo ne znam tko su

Mierez realan
  • Mihaljević
    12.5k
    Modric nece doci ni za 3 zivotaOlmic

y233861711036822.jpg
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Mišljenja? :cool:Mihaljević

Osvajači Konferencijske lige 2026. :fire:

Iako, naravno, ja bih volio da budemo prvaci i igramo LP/Europa ligu.
    No, ukoliko bi ovakva ekipa igrala Konferencijsku, bez pardona mislim da im ne gine barem polufinale. Kad vidimo da ekipe poput Rapida, Celja, Djurgardena, Jagielonie uđu u četvrtfinale, mislim da bismo mi s ovakvom momčadi kakvu si stavio, apsolutno bili barem u polufinalu,ako ne i prvaci.
  • Paggini
    45.8k
    Jagusic ne moze igrat izaOlmic

Jagušić je po vokaciji najbliže osmici

I DĆC nije ispred KTC, pozdrav svima!!!
  • SAS1987
    17.1k
    Mišljenja? :cool:Mihaljević

Imamo brutalan grb :cool:
  • Mihaljević
    12.5k
    Dosadio mi je malo isk, kao i svi senatori :smirk:
  • don
    12.5k
    Lako za igrace, ali mi trenera ne smijemo fulatOlmic

treneri su trenutno nebitni, ove balerine bi sjebale i Kloppa. Tako da, dok se ne rješimo većine ekipe, sve će bit isto.
  • blue heart 72
    2.1k
    Iako prijelazni rok jos nije ni poceo, kada vidim koja se sve imena od pojedinaca ovdje spominju, jedva cekam kraj prijelaznog roka :lol:
  • Nolifer
    10.6k

Mokri snovi :sparkle: :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.