• Dadox
    529
    Valinčić je odigrao odličnu sezonu za razliku od RPG i time me demantirao.Kako je mlađi i potentniji,a pritom i domaći igrač dozvoli da su se stvari promijenile i u mom razmišljanju.Mikić ne dobiva šansu pa nije ni mogao ništa pokazati. U ovom trenutku je tako i stvari mogu izgledati drugačije za 6 mjeseci.
  • Mihaljević
    13.3k
    M-Ruffo-20250426-133113-0000.png
    Mišljenja? :cool:
  • Olmic
    5.1k

Dcc i sosa nemoguci
    Jagusic ne moze igrat iza
    Modric nece doci ni za 3 zivota

Golmana i desno krilo ne znam tko su

Mierez realan
  • Mihaljević
    13.3k
    Modric nece doci ni za 3 zivotaOlmic

y233861711036822.jpg
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Mišljenja? :cool:Mihaljević

Osvajači Konferencijske lige 2026. :fire:

Iako, naravno, ja bih volio da budemo prvaci i igramo LP/Europa ligu.
    No, ukoliko bi ovakva ekipa igrala Konferencijsku, bez pardona mislim da im ne gine barem polufinale. Kad vidimo da ekipe poput Rapida, Celja, Djurgardena, Jagielonie uđu u četvrtfinale, mislim da bismo mi s ovakvom momčadi kakvu si stavio, apsolutno bili barem u polufinalu,ako ne i prvaci.
  • Paggini
    59.6k
    Jagusic ne moze igrat izaOlmic

Jagušić je po vokaciji najbliže osmici

I DĆC nije ispred KTC, pozdrav svima!!!
  • SAS1987
    17.9k
    Mišljenja? :cool:Mihaljević

Imamo brutalan grb :cool:
  • Mihaljević
    13.3k
    Dosadio mi je malo isk, kao i svi senatori :smirk:
  • don
    14.3k
    Lako za igrace, ali mi trenera ne smijemo fulatOlmic

treneri su trenutno nebitni, ove balerine bi sjebale i Kloppa. Tako da, dok se ne rješimo većine ekipe, sve će bit isto.
  • blue heart 72
    2.4k
    Iako prijelazni rok jos nije ni poceo, kada vidim koja se sve imena od pojedinaca ovdje spominju, jedva cekam kraj prijelaznog roka :lol:
  • Nolifer
    11.9k

Mokri snovi :sparkle: :strong:
  • rokikaciga
    3k
    A Badelj sa +4 godine nije u padu. Pa očito je i Badelj jedan od tih igrača. Čovjek igra jako dobro u Seriji A gdje je starter. Nemoj se praviti da to nije istina. Ak je netko dovoljno dobar > dovoljno je dobar. Ademi već 2 godine nije.

↪rokikaciga
    Sve 5, izgleda on još uvijek dobro, al zar nije logičnije tražit mlađu i dugoročniju opciju?
    Teofil Kateran

Naravno da je. Ali zar nije logično uzet Badelja i imaš jako jako dobro rješenje sljedećih 12-24 mjeseca? Uz njega i Pavić može rasti kao igrač i možeš naći nekog drugog...
  • Eduardo
    24.9k
    odakle sad DĆC?
  • Captain America
    20.4k
    Novinari se zabavljaju s puštanjem rekla-kazala priča o Dinamovim željama na temelju teorije kako će Boban inzistirati na domaćim ljudima u stožerima i na terenu.

U teoriji je sve to divno i krasno, ali mi smo na najboljem putu da ostanemo bez naslova i love od LP. Rashodi su došli do 70 milijuna. Sučić je prodan za 15ak, a za Bateka je realnost da dobijemo 8, 9 milijuna nakon što on sebi uzme trećinu iznosa transfera. Kako doći do 70 milijuna bez love od LP? Kako napraviti toliko nužnu rekonstrukciju ekipe, a love nemaš? Koji klub je dovoljno lud na sebe preuzeti ugovore Mmaeea, Cordobe, Kange, Bernauera, Torrentea i ostalog mrtvog kapitala u svlačionici? Mbuku valjda ide nazad otkud je i došao...

Svjedoci smo zadnjih nekoliko godina koliko su naši igrači postali skupi i da smo imali problema ispregovarati transfere s Lokomotivom. Istra nam je za Maura Perkovića uzela 2 milijuna. Belcara ćemo Varaždinu možda platiti oko milijun i pol. Govorimo o nedokazanim igračima koje se smatra talentima koji bi mogli jednog dana postati ozbiljni igrači. Mislite li da će se netko uplašiti Bobana i dati dokazanu kvalitetu poput Fruka za milijun i pol eura jer je s druge strane Zvone Boban?

Ako ostanemo bez naslova, pušem na hladno i očekujem minimalne kozmetičke promjene ekipe jer ne vidim kako će se skupiti 10, 12 milijuna eura za promijeniti krvnu sliku ekipe. Boban nije glup da dovodi japance, drugoligaške Francuze, kolumbijske Mitroviće i slične tek toliko da kaže da je nekog doveo. Nema na vidiku ni igrača poput Pašalića, Fruka i Ivanovića koji su tada bili članovi mlade reprezentacije, znalo se da su kvalitetni i moglo ih se dovesti besplatno.

Jako nezahvalan posao je pred Bobanom i volio bih biti optimističan poput većine ovdje, ali bojim se da nas čeka hladan tuš ovo ljeto kada krene prijelazni rok.
  • ElDorado
    4.8k
    Kaj velite na brojke Štefulja? Znamo da tu nije odigrao ništa, pa ni u Slavenu. Da li mu dati još prilike?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.