• Dadox
    186
    Ljubičić,Grgić,Ramšak,Ivanušec,Lisica,Rozić,Jagušić,Koski,Mierez,Mudri….Puno ideja,puno želja i opcija.Puno će ovisiti o budžetu koji će ovisi o Europi.Kako god, neki ključni potezi sigurno će se vući u zadnjem tjednu prijalznog roka roka u rujnu kada će puno toga biti jasnije.
  • Olmic
    4.5k
    Lako za igrace, ali mi trenera ne smijemo fulat
  • Zagi
    9.5k
    Ako je netko dobar sa 17 neka igra (kao Gvardiol npr)...ista stvar i za Modrića.rokikaciga

Da super, naveo si dva ekstrema i na njima baziraš tezu.
    Kaj bumo se sada pravili da su godine samo broj? Zašto je onda Ademi u enormnom padu baš sa 32-33 koje su odvijek bile godine u kojima lagano prolazi rok trajanja?
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Ja se uopće ne brinem. Dovest će nam Zvone Maxa Allegrija. :cool:
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Ja vjerujem i nadam se iskreno da je ovo s Istrom sprdačina i teško novinarsko mlaćenje u ništa. Kakvi Rozići i Lawali….

Jesam za najbolje igrače HNL - a, ali što bi sad trebali dovoditi cijelu Istru jer su nas maznuli 3-0? Nas, u nikad gorem stanju. Nismo li rugali Vlatku, Čačkea i Šimića za pokušaje transferiranja svih onih koji su nas ranije pobijedili ili nam zabili gol? Super mi je to forsiranje Istre i njihovog Guardiole, samo ne vidim da itko spominje da ih je “analfabet” (kako je tu bio prozvan) Rajko Vidović dobio na Šubićevcu i da im je Gorica okrenula 2-0 neki dan? Izgleda da imamo opasne dvostruke kriterije u zadnje vrijeme.

Što se HNL tiče, trenutno su nam Fruk i Jagušić pojačanja za koja se, barem se nadam, neće štedit i gdje će Boban preuzeti potreban rizik i dovesti ih kod nas.
  • Mihaljević
    12.5k
    Modrića bi od svih hrvatskih naravno najviše htio.

Onda su tu na tapeti naši mladi poput Jagušića, Segečića, Rozića, Zvonareka itd.

Od HNL stranaca mi je Koski najzanimljiviji.

A na Zvoni je može li odvesti Bornu Sosu, Pongračića, Ćaleta-Cara, Ivanušeca, Kramarića i slične. Nije on čudotvorac da, ali njegov glas je jak, zato i puno očekujem.
  • DiddyGuela
    3.3k
    Ivanusec,Sosa,Erlic,Matanovic... to je neka razina igraca koje bi mi trebali dovoditi/vracati ako mislimo imati ozbiljnije rezultate nego u zadnje 2-3 sezone. Uz njih dodati 1-2 iz HNLa poput Jagusica uz promociju mladih snaga Jakirovic i ostali.

Iskreno se nadam da idemo u tom smjeru i da su "kange-mange" proslost. Reprezentativce koji su zapeli zadnju sezonu-dvije a ne škartove koji su zapeli pa ih je Maric dovodio.
  • Droljo
    15.1k
    Dovest će nam Zvone Maxa Allegrija. :cool:Sibirski plavac

Nedaj Bože
  • Dadox
    186
    Rozić će uskoro igrati u jačem klubu od Dinama, a Fruka možemo dovesti nikad!
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Lijepo se sjedne u auto, preko Grobnika do Rijeke i pokuša dogovoriti s ljudima.

Super, drago mi je zbog Vinka ako je tako.
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Slažem se da se pretjeruje s Istrom, ali mislim da se ipak može naći pojačanje tamo, npr. Koski, a ne neki poput Lawala koje su isto počeli spominjat. Za Garciju sam možda naivan, ali stvarno radi dobar posao i ne sjećam se kad je netko s klubom poput Istre tako nadigrao i Rijeku i nas i tovare.

Fruk nažalost mislim da je nerealan, možemo se samo nadati da neće dobit ponudu izvana što je prilično teško da će se dogoditi pa ga možda i uspijemo dovesti za 4-5 milijuna ako budžet to dozvoli uopće pošto svi već znamo da će biti potrebno dovesti nekoliko igrača.
  • Infinity
    17.9k
    Lako za igrace, ali mi trenera ne smijemo fulatOlmic

S obzirom kakvi igraci i kakvi treneri se spominju, fulat cemo mi sve. Nadam se da ce doci i igraci i trener koji se ne spominju u medijima.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Po meni od nazad Majkić - Heister -Marešić - Koski - Valinčić. Kad Dortmund ili Chelsea krenu na to, mi se nemamo sramit kaj :heart:
  • Paggini
    45.8k

Dodaj i Majstorovića, za prste polizati!
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Realno nemamo i jednog bulldoga, Mišić nije taj tip igrača ono fakat. Marina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.