• Papastrumf
    15.8k
    U 2025. ja ocekujem da mi od sponzora, prodaje merchandisinga i ostalih promotivnih aktivnosti, ugostiteljstva te prodaje ulaznica i clanarina uprihodimo oko 25 miljascooniepenn

Nemoguca misija bez lige prvaka. Bar ne jos neko vrijeme.
  • plavadesetka
    73
    Postoji ogroman prostor za srezati trošak plaća, imamo cca 15 igrača koji su samo teret radi ugovora, na tome se može uštediti sigurno 10m eura. To Boban prvo mora napraviti, i pokušati na tim igračima barem nešto zaraditi.

Je li tko čuo za ovog Segecica? Pisu da ima interes iz Hrvatske.
  • Dadox
    186
    dovoljno mi je bilo vidjeti šta su mu radili Djouahra i Rozić…
  • The Undertaker
    7.7k
    Koliko je realno očekivati za ovu godinu?
  • scooniepenn
    4.1k

Bas me zanima kolika je tvoja procjena s obzirom na sve parametre i 2024. kao benchmark za dosta stvari, a bila je krnja a obzirom na poznate okolnosti.
  • scooniepenn
    4.1k

Odlicni argumenti. Pogledaj cijelu sezonu u kojoj je jos seljakan kao pripadnik nekog nomadskog plemena i i dalje je najbolji desni bek lige. Navedi mi imenom i prezimenom tko je bolji pa da mozemo dalje raspravljati.
  • Papastrumf
    15.8k

Nezahvalno je bilo sto prognozirati, pogotovo kad ne znamo kako ce sezona zavrsiti.
    Vjerujem da ce prihodi od sponzorstava, clanstva i mercha biti nesto veci bez obzira na ligu prvaka, ali s ulaznicama je to nemoguca misija.
  • Dadox
    186
    kao što su argumenti trpanje u džep igrača Milana i Arsenala.Početkom sezone je bio najbolji bek Dinama i lige.Kako je vrijeme odmicalo bio je sve lošiji i utopio se u sivilo.Za stranca koji uzima cca 700 tisuća godišnje ovdje ne radi nikakvu razliku.Uzeo sam za primjer Valinčića koji je ove sezone strašno napredovao.Mlađi je 4 godine i višestruko jeftiniji.Seljakan je na lijevog beka kao i RPG.
  • El Madrigal
    301
    Ivusic
    Rpg-galesic-ratnik-Taylor
    Ljubicic-Badelj
    Jagusic-Stojkovic-Ivanusec
    Mierez
    Laugreano

Uh, kakav san. Ja jedino ne bih Badelja. Ima previše godina.
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Pa vjerujem da dosta ljudi želi Badelja kako bismo zadržali Dinamov gen i liderstvo, a ne da igra svaku po 90...bilo bi super da se on i Miške izrotiraju skupa s jednim terijerom. Pa onoj Kužeovoj generaciji je Zoran Mamić (igrač) u poznim godinama došao kao budali šamar na zadnjem veznom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.