• Jos-Optimus
    5.1k
    ma ne, sretan sam što nije imao sreće da se izvuče i gurne nas u još veći ponor, jer imam osjećaj da taj čovjek mogao
    dobru stvar samo slučajno napraviti - to govorim sa odmakom i sa znanjem svega što smo mogli naučiti, naravno da sam prije vjerovao da je on vizionar. Realno, svaki njegov potez je bio vađenje zuba bez anestezije, a mi smo čekali i vjerovali i nadali se
  • Jurki
    16.9k
    ja bum otisel u krajnost.. ako je jedna sjebana sezona cijena reseta i restarta kluba.. nemam s tim prevelikih problema.. prezivel bum jednu susnu godinu. Ovak jbg vise nije islo.
    Ako se stvari u klubu posloze na zeljeni nacin.. ova sezona bu samo treptaj oka.. nista vise.
    Bitno je to da je u klubu covjek kojega valjda 99,999 posto nas htjelo da dojde odmah prvi dan.
    Valjda nam je svima bitniji dugorocni napredak kluba od jedne kante.
    Da bi ustao, moras pasti.. 2017. smo isto sjebali, pa se nakon toga vinuli u stratosferu..

Uostalom kak god su nam mrsave sanse.. matematika veli da smo jos u igri.

Maric koji je sposoban napraviti nesto, stvoriti sampionsku ekipuInfinity

Naravno da za sposobnog Marica bi bilo mjesta u klubu.. pa valjda je bezpredmetno raspravljati o tome.
    Ne gledam na ime i prezime.. vec dal ta osoba zna ili ne zna posao koji radi.
    Dapace, da je on sposoban.. bilo bi odlicno.. imali bi mladog i sposobnog SD-a koji zna kaj radi i ta rak-rana bi bila rijesena za duuugi niz godina. Al jebajga kad nije sposoban.
  • Zagi
    9.5k
    Da je tu bio Boban...Jos-Optimus
    ...ali opet, onda bi Maric i Cannavaro ostali, Boban ne bi došao - tako da je ovako boljeJos-Optimus
  • Jos-Optimus
    5.1k
    no dobro, vjerujem da znaš što sam htio reći - samo želim reći koliko je Boban bolji za nas i koliko nam je Marić vadio mast
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Vjerujem da bi Boban i mogao pokušati nagovoriti neke od naših koji vani trenutno ne igraju koliko bi htjeli. Realno je da će prvo gledati Hrvate, a na nekim pozicijama poput 6 gdje nemaš domaće rješenje da će se tražiti stranac. Ako je i glasina za Ljubičića istinita to je samo još jedan dokaz i po meni je to pravi smjer kojim bi se trebalo ići.

Ja kao realne opcije čak vidim Ivanušeca i Vidovića. Vidim da neki spominju i Sosu, ali ako se ne varam on je plaćen 8 milijuna, Torino ga sigurno neće otkupit, a Ajax ga neće dati za sitniš. Ako bi se išlo po novog golmana, tu od domaćih opcija meni se Kahlina čini kao najveći favorit pošto već godinama brani jako dobro u MLS-u.

Mislim da bi svakako mali rizik bio probati i sa našima koji igraju jako dobro u Australiji, a mladi su poput Milanovića (23) i Segečića (20) koji su desna krila, a upravo to nam i treba.
  • Laugreano
    3.9k
    Bas sam si razmisljao kako bi poslozio ekipu a da je koliko toliko realno.
    Golman nam treba upgrade... Tu vidim Ivusica ili Kahlinu.
    Stoper nam treba ili mladi dobar s potencijalno zaradom, npr Ratnik, Koski.. Ili iskusan free agent
    Npr https://www.transfermarkt.com/bernardo/profil/spieler/364258

Ljubicic smatram da je rijesen. Jos bi uzeo Badelja. Mislim da bi bio upgrade na Misica, koji vise nema i motivacije ni energije. I jos bi uzeo nekog pit bulla tipa Selahi.
    Ivanuseca bi uzeo za lijevo krilo.
    Desno nam treba pravo pojacanje. Neznam ako Jagusic moze bit taj.

Onda bi to bilo ovako
    Ivusic
    Rpg-galesic-ratnik-Taylor
    Ljubicic-Badelj
    Jagusic-Stojkovic-Ivanusec
    Mierez
  • Olmic
    4.5k
    10+ milja eura kosta ovo
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Znaci potjeraj senatore da dovedes jos starijeg i to za pocetni sastav. Dobro pa nismo svi na ljekovima za sizofreniju.
  • Dani Olmić
    1.3k
    lijepo to sve zvuci kaj si naveo :) ali sumnjam da si mozemo priuštit toliko novih igraca a da su ujedno svi upgrade na dosadasnje igrace

Ja uvijek gledam u proslost - nije se moglo dovest kvalitetne igrace uz financijsku špricu od lige prvaka, ne znam kako ce se onda uspit ako ju neces igrat… a uz to takve igrace puno teze mozes privuc… sigurno nece doc radi dobrih terena ili inferiorne infrastrukture :lol:

Mozda se neki transfer ala Mierez ili neki besplatni Ljubicic ostvari ali tesko da ces moc dovodit na 8 od 11 pozicija nove igrace, mislim nitko sretniji od mene ako uspijemo, ali realno se ne nadam tu previse
  • Praskaton
    4.3k
    Drag je meni Badelj i nadam mu se u Dinamu al ne kao igrač.Čovjek ima 36 godina.Stvarno ne vjerujem da se Mišiću sad ide nazad u Grčku ili negdje drugo.Možda se varam al ja bi njega zadržao pod svaku cijenu.

Vidović i Ivanušec svakako.Što više naših kojima vani ne ide pokupit.Smolcic je jedan od tih,Sosa bi bio odlično rjesenje ako bi bilo moguće.

Vjerujem da će to Zvone dobro odradit,veći problem će mu bit rjesavanje trenutnih igrača.Cordoba,Kanga,Bočkaj,Perić,Bulat,Mmae,Mbuku,Ademi..
    Vjerujem da Torrentea,Hoxhu i Kulenovica možemo prodat.

Strašna je odluka da se makne prefiks V.D Mariću i da mu se toliko vremena i prostora.Kakva ogromna greška,kriminalna.
  • ElDorado
    3.3k
    Boban će se sigurno rješavati stranaca koji nisu u nekih 15 igrača stalne rotacije. Znači ostaće Gabriel, KTC i mozda Torrente i Kanga. Ostali idu na bubanj. Mislim da ce i reprezentativci kojima je karijera u kujcu rado okrenuti Bobanov broj.
  • Orc123
    11.3k
    Svi vec sve znaju sta ce Boban, a covjek nije jos dao ni jedan jedini intervju, nije predstavio strategiju a svi vec znaju tko odlazi i tko dolazi.....Nicota ce se bome do 6mj naizbcivati glupih clanaka a mi ce mo se pecati.....
  • Dani Olmić
    1.3k
    pa da, to i ja kazem - najbolje je da se uopce previse ne nadamo… jel bi moglo razocarenje bit veliko … sto vise ocekujemo to ce nam bit gore… smanjit ocekivanja pa se onda ogromno veselit ako bude kaj
  • rokikaciga
    930
    Drag je meni Badelj i nadam mu se u Dinamu al ne kao igrač.Čovjek ima 36 godina.Praskaton

Starter je u Italiji u Serie A sa prosječnom ocjenom na sofi 6.9. Ako ima i 55 godina i dovoljno je dobar za Seriju A...zakaj ga ne vratiti na godinu-dvije u Dinamo i lagan put u stožer Dinama.

Te priče o godinama mi se gade više. Ako je netko dobar sa 17 neka igra (kao Gvardiol npr)...ista stvar i za Modrića. Čovjek u kratkim dozama je i dalje top 5 veznjaka na svijetu a ljudi ga ovdje ne žele jer ima 40. Razumijem da ga se ne želi zbog godina ali nogometno znanje i njegov učinak na terenu neće biti upitni nikada...pogotovo u HNL-u gdje jedan Selahi izgleda kao reinkarnacija Makelelea jebote.
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Badelja nažalost više nema smisla dovoditi jer je prestar, ako se dovodi igrač tih godina to onda mora biti netko kvalitete Modrića ili Perišića npr. (neću ulaziti u to kako bi ih tko dočekao ovdje, nego govorim o nogometnim kvalitetama). Taylor isto tako nije realan jer se priča da će ostati u Celticu tako da tu je zapravo rekao bih najneizvjesnije tko će doći jer nema baš domaćih opcija na toj poziciji.

Edit:
    Sve 5, izgleda on još uvijek dobro, al zar nije logičnije tražit mlađu i dugoročniju opciju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.