• Omake
    7.6k
    Novinar sky sports koji prati Koln kaže da je izgledno da će Ljubičić stariji potpisati ugovor na 4 godine sa GGNK Dinamo Zagreb.

• Georg Koch
    5.8k
    Kahlina je lijepa opcija.
    Proglasen je najboljim golmanom americke lige, a cini mi se i najboljim igracem kluba.
    Imao je preko 70% obrana u ligi.
    I privatno znam, nas je navijac :)
  • Droljo
    15.2k
    I privatno znam, nas je navijacGeorg Koch

Navija za zonu? :wink:
  • Georg Koch
    5.8k
    ne, bolje reci dise za nju.
    Homepage na netu mu je www.zonadinamo.com , dovoljno govori za sebe zar ne ? :cool:
  • GOAT
    2.5k
    Kakvo je ovo osvježenje :love: ne mogu ni zamislit za koga bi se interesirali da je ostao stari SD
  • Omake
    7.6k
    vjerojatno bi dovodili Wanissa Taibia
  • scooniepenn
    4.2k
    I malo je drugačije kad sjedneš za stol sa Zvonimirom Bobanom ili sa Markom Marićem i dogovaraš dolazak.
  • Sibirski plavac
    5k
    S obzirom da smo (izgleda) dogovorili ime poput Ljubičića u veznom redu, nestrpljivo čekam koga ćemo dovest za lijevog beka. Sumnjam da ćemo s obzirom na dolazak Bobana ponovno tražiti bekove po nekim žnj ligama nego da je ovaj transfer Ljubičića samo pokazatelj kakva imena ciljamo na ljeto. :starstruck:

Kapitalca na lijevom beku čekamo već predugo...
  • ElDorado
    3.4k
    Ljubicic je besplatan. Tesko cemo takvog lijevog beka pronaci.
  • scooniepenn
    4.2k

Kolega Omak(as)e i kolega (Branimir) Mihaljević se vjerujem ne bi složili. :cool:
  • tp1997
    1.2k
    Dejan Ljubičić zvuči izvrsno.

Nadam se samo da taj narativ o guranju hrvatskih igrača, trenera itd. pod svaku cijenu nije isitna, jer za neke pozicije mi se naprosto ne čini da ima naših igrača koji bi bili stvarna pojačanja, a da bi zapravo došli u Dinamo.

Za gore spomenutog lijevog beka možda Divković iz Brondbya. Mada koliko sam upratio, on je ofenzivno mnogo kvalitetniji nego prema iza (prva usporedba koja mi pada na pamet za taj profil igrača je Lucho Ibanez) što bi u Europi mogao biti problem.
  • dinon7
    1.5k
    Potpisivanje free agents-a i je put kojim trebamo ići uz igrače iz naše škole ili s naših prostora. Uz dobre pregovaračke sposobnosti i sve sto kao klub nudimo mozemo dovesti dobre free agente i novce koje smo uštedjeli usmjeriti ka ekstra pojačanjima iz regije bazirajući se vise na mlađe i talentirane igrače.
    Vjerujem da kolega omake ima bolje informacije ali pretpostavljam da je stotine tisuće free agents svako ljeto.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Divkovic je u Dunajskoj Stredi i U21 igrao krilo, on je priuceni bek i nikakav iskorak po pitanju kvalitete.
  • ElDorado
    3.4k
    Jagušić. Sve po našim željama. Za sada odličan posao ak se sve realizira. A načuh da je Ljubičić zicer.
  • tp1997
    1.2k
    Prema 24 sata, Boban bi se sljedeći tjedan trebao naći s ljudima iz Slavena u vezi Jagušića.

Lijepo je vidjeti da se napokon radi proaktivno, a ne odgađanja, premišljanja i ciganjenje za svaki cent kao u doba grobara kluba Marića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.