• Kaktus Car
    992
    Opet se golmane po HNL-u traži? Zar se već zaboravilo da je Nevistić navodno bio odličan u tom HNL-u i navodno jedan od najboljih golmana grupa EL prije nego ga se dovelo za 3 milijuna Eura?!

Od hrvatskih golmana jedino su Livaković i Kotarski sigurna pojačanja za Dinamo.

HNL svoju snagu demonstrira svako ljetu u kvalifikacijama za europska natjecanja. Već se dovoljno prinova iz HNL-a ove sezone dovelo.
  • Droljo
    15.1k

Zato sam rekao da nam mudri ne treba kad već mbukua imamo na plaći za tu poziciju. Da zamjeniš uloge ne vjerujem da bi mbuku imao lošije brojke u lokomotivi sa obzirom na minutažu i pritisak koji tamo praktički i ne postoji.
  • Omake
    7.4k
    Statistički su minimalne razlike između te sezone Majkića i 2 sezone Čavline u Loksi.

Napravio sam file u kojem je statistika svih 23 i mlađi HNL vratara. Stastitika je sezonu po sezonu. Na jednom listu je kompletna lista, a na ostalim su vratari po godinama. Pa ako koga zanima može preuzeti s linka ispod

https://www.mediafire.com/file/jtn476sbgn07q1g/HNL+Vratari.ods/file
  • Kaktus Car
    992
    sa obzirom na minutažu i pritisak koji tamo praktički i ne postojiDroljo

Ovo je nešto što ljudi iz nekog razloga stalno zaboravljaju i stalno se treba učiti ponovno. Nije bilo dovoljno uvjeriti se već 100 puta, treba svake godine ponavljati gradivo. Nije isto igrati za Dinamo i za ostatak HNL-a.
  • Droljo
    15.1k

Pa to sam i rekao.
  • Kaktus Car
    992

Znam, samo se slažem s tobom i izražavam frustraciju činjenicom da se opet vrte HNL prinove u temi transfera.

Nisam otvarao ovu temu neko vrijeme, sad otvorim, a ono opet se traže "pojačanja" po HNL-u...

Dođe mi muka od toga.
  • OsamŠest
    4.9k
    @Omake

Jako mi se dopada Maurić iz Istre. Kakav je po grafici?
  • Lynx17
    4.3k
    Dok mi rascistimo situaciju u svom dvorištu, Dejan Ljubicic je potpisao za Union Berlin.

Na osmici cemo imati sigurno Kacavendu jer Misic mozda bude išao dalje (sto ne bih volio), Rog ide, Vrbancic ce vjerojatno ostati na posudbi (a i nije prikazao da je razina za Dinamo zasad), Soldo ne dolazi, Rog odlazi, Belcar odlazi, Ademi nadam se odlazi, Bulata ćemo nadam se prodati.

A od gore nabrojanih, ne bih ovako na prvu rekao da je itko od gore nabrojanih razina Ljubicica, eventualno Misic.
    Paggini

Pa nismo mi nekakav vrag s dva roga!
  • Omake
    7.4k
    izgleda kao dobra svestrana 8. Vjerojatno bi mu statistika bila bolja da je od početka sezone bio Garcia i njegov sustav. Puno bolje izgleda nego u prvom dijelu sezone. Vjerujem da će biti više toga zeleno što sezona bude odmicala.

ECh6KI2.png
  • Eduardo
    23.7k
    Opet se golmane po HNL-u traži? Zar se već zaboravilo da je Nevistić navodno bio odličan u tom HNL-u i navodno jedan od najboljih golmana grupa EL prije nego ga se dovelo za 3 milijuna Eura?!

Od hrvatskih golmana jedino su Livaković i Kotarski sigurna pojačanja za Dinamo.

HNL svoju snagu demonstrira svako ljetu u kvalifikacijama za europska natjecanja. Već se dovoljno prinova iz HNL-a ove sezone dovelo.
    Kaktus Car

Što se tiče ljubimca gospodične Marley, nije navodno nego je bio, a što se tiče drugog dijela posta zanimljivo kako u istom postu tvrdiš da HNL ne nudi rješenje, dok zatim kao sigurna pojačanja za dinamo navodiš upravo Livakovića i Kotarskog.

Livaković - došao iz HNL-a i ubrzo uzeo jedinicu, sve ostalo je povijest. Kotarski - u vrijeme odlaska iz Gorice bio sigurno najbolje rješenje na HNL tržištu i perspektiva koju je dinamo propustio vratiti u svoje redove.

I u to vrijeme kao i danas HNL je naravno bio demonstracije sile u europi... dakle, nije problem HNL, nego selekcija pojačanja koja se dovode.
  • Kaktus Car
    992

Nisam znao da Livaković i Kotarski trenutno igraju u HNL-u...

Trenutno u HNL-u nema pojačanja za Dinamo. Trenutno imamo prilike uživati u možda i najgorem HNL-u u povijesti lige. Tražiti u takvoj ligi pojačanja za Europu je bacanje novaca, truda i vremena.
  • Marley
    3.8k
    Kad me se vec spomenulo...
    Marley ste danas kvalitetno ubili u pojam...
    No i dalje vjerujem da ce odgovorni procijeniti drugacije nego forumska struka.
    Eto, samo toliko od mene.
  • DiddyGuela
    3.2k
    Dinamo bi trebao dovesti Kahlinu. Vrlo dobar golman a osim toga ima sjajan karakter. Neva nije tehnicki los golman ali mi djeluje preplaseno poput Bambija na golu. Ne uljeva nekakvo povjerenje, mlitav je i kronicno mu fali samopouzdanja. Mislim da mu je to najveca mana.
  • Dinamosaur
    2.1k
    kronicno mu fali samopouzdanja. Mislim da mu je to najveca mana.DiddyGuela

Zaboravljate jedan drugi kronicni problem, križa. Nikad ne znas kad ce se aktivirati. Samo nek izdrzi do kraja sezone i mozda bi se dalo nesto zaraditi. To je jedini razlog zbog kojeg sam za prodaju. Sorry @Marley
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.