• Dragon1Warrior123
    4.2k
    Možda sam lud, ali ja bi nagodinu uzeo nova i desna i lijeva krila. Nažalost po meni Pjaca više nije krilo, a bome ni naša razina. Prije bi tu da imamo Oršića za kojeg isto nisam bio nego njega. Nemamo u 90% utakmica NIŠTA od njega. A u ovim ostalima samo bljesne ponekad. Nažalost Pjaca se vratio 4-5 godina prekasno da bi bio onaj Pjaca koji nama treba.

A za Hoxhu nemoram ništa ni pričat, jednostavno nije igrač za nas.
  • Blueshadow86
    3.1k
    jos je mlad i ima vremena za njega....bolje u rotaciji on nego neki istroseni igrac.,..bar ce gristi kad dobi priliku, usporedio bi ga sa Kacavendom koji može biti korisna rotacija ali ne i igrac prevage...sad je to vec jasno dok za Vrbu jos ima vremena....Orc123

Kužim općenito šta želiš reći, ali to "mlad je, ima vremena" mi svejedno ne daje neki optimizam jer on ne odskače čak ni u veznom redu Lokomotive koja se bori za ostanak u 1. ligi.
    Ne da ne odskače, nego se ne može izboriti ni za prvih 11 tamo. A i kad igra, ne vidi se tu ništa. Ne odskače od nikoga u nogometnom smislu, jedino fizički odskače jer ima crvenu kosu i bradu.
  • Omake
    7.4k
    Usporedba Majkica i Labrovica lani. Isto godište Majkic je bio bolji u svakoj kategoriji osim ispucavanja. I jedan ostane u Istri, drugog se proda za 3 mil u Augsburg gdje u pola godine bude najgori golman liga 5 i postane zacementiran na klupu.

5zpqTDi.png
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Nije li Hoxhu u siječnju htio Lecce? Zašto je taj posao propao ili se nije ostvario, ne znam...
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Razlog ima ime. Marko Marić...
  • Paggini
    45.7k
    Nije li Hoxhu u siječnju htio Lecce? Zašto je taj posao propao ili se nije ostvario, ne znam...Sibirski plavac

A bilo je natpisa da ga Cannavaro zeli zadrzati dok ne upozna igrace, a moguće da je interes bio samo javljanje u inbox, nista ozbiljno.
  • gaTeDZG
    925
    A tek kad čovjek pogleda zadnje četiri utakmice za Rijeku. Sve 4 porazi kada se lomilo prvenstvo, ocjene na Sofi redom 5.8, 5.9, 5.5 i 5.8.

Kup između tih nije branio.
  • rakurs
    1.1k
    Prije bi tu da imamo Oršića za kojeg isto nisam bio nego njegaDragon1Warrior123

Iako se slažem s većinom napisanog, mislim da bi Oršić donosio isto koliko i Pjaca. Od kada je stigao u Pafos, odigrao je 12 utakmica, a od toga je startao u njih 5. U zadnje vrijeme je većinom na klupi, dakle igrač koji se nemre dokazati u Pafosu nema kaj raditi niti u Dinamu. Ovog ljeta 'riješit' ćemo se većine senatora, okrenuti novi list, a povratak Oršića u tom kontekstu nema smisla.

Vječno ću mu biti zahvalan za sve kaj je napravio u Dinamu, moj možda i najdraži igrač ikada, no ne želim da se i njega proklinje nakon par mjeseci, a prilično sam uvjeren da bi tako i bilo. Nama treba svježe krvi, a pritom i kvalitetne, s Bobanom vjerujem da će se naći pravi balans.

Ali slažem se, na ljeto barem jedno novo krilo sa svake strane nam treba.
  • Droljo
    15.1k

I ja. Zna podvalit. Ima udarac a i na dupli pas nije imun...
  • scooniepenn
    4.1k

Slažemo se u potpunosti. Sa pozicije sa koje puca Baturina, s obzirom na poziciju koju igra ergo udaljenost od gola, uvjeren sam da bi bio efikasniji, jer ima poprilično bolji i snažniji šut. Nevjerojatno mi je da niti Cannavaro niti Perković ne vide da mu je to najbolja pozicija. U krajnju ruku to je i profilno, 10-ka ili druga špica.
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Slažem se s tobom, isto ne bi Oršu tu da se vrati nikako najviše jer će sam posrat svoju legendu najvjerojatnije kao što je to napravio i Ademi. Više je to bilo da bi prije i Oršića za kojeg NISAM bio nikako nego Pjacu. Imamo sad dvije pune sezone Pjace u HNL-u gdje je u 80% utakmica i u 90% vremena pomoćno smetalo u igri jer em nit potrči, em ne zabija baš, em ne asistira. Mislim i takav je naše najproduktivnije krilo, što u stvari više govori koliko smo mi loši nego da je on dobar..
  • Dinamovo proljeće
    19

Jako mi se Majkić sviđa. A nadam se da odgovorni vide da trebamo prvog golmana, stabilnog u glavi, energičnog, a opet pouzdanog, i da je u ili blizu zenita (uz mogućnost napredovanja u nekim detaljima).
  • ElDorado
    3.3k
    Znači prvo smo trebali pokupovati pola Rijeke a sad bi trebali pokupovati pol Istre. Polako....
  • Sajla
    8.1k
    Majkić je iz Bistre, koliko znam, isto kao i Mihael Mikić. trebal bi biti naš dečko. ne bih imao ništa protiv da ga dovedemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.