• Dragon1Warrior123
    4.5k
    Razlog ima ime. Marko Marić...
  • Paggini
    59.5k
    Nije li Hoxhu u siječnju htio Lecce? Zašto je taj posao propao ili se nije ostvario, ne znam...Sibirski plavac

A bilo je natpisa da ga Cannavaro zeli zadrzati dok ne upozna igrace, a moguće da je interes bio samo javljanje u inbox, nista ozbiljno.
  • gaTeDZG
    1.8k
    A tek kad čovjek pogleda zadnje četiri utakmice za Rijeku. Sve 4 porazi kada se lomilo prvenstvo, ocjene na Sofi redom 5.8, 5.9, 5.5 i 5.8.

Kup između tih nije branio.
  • rakurs
    1.6k
    Prije bi tu da imamo Oršića za kojeg isto nisam bio nego njegaDragon1Warrior123

Iako se slažem s većinom napisanog, mislim da bi Oršić donosio isto koliko i Pjaca. Od kada je stigao u Pafos, odigrao je 12 utakmica, a od toga je startao u njih 5. U zadnje vrijeme je većinom na klupi, dakle igrač koji se nemre dokazati u Pafosu nema kaj raditi niti u Dinamu. Ovog ljeta 'riješit' ćemo se većine senatora, okrenuti novi list, a povratak Oršića u tom kontekstu nema smisla.

Vječno ću mu biti zahvalan za sve kaj je napravio u Dinamu, moj možda i najdraži igrač ikada, no ne želim da se i njega proklinje nakon par mjeseci, a prilično sam uvjeren da bi tako i bilo. Nama treba svježe krvi, a pritom i kvalitetne, s Bobanom vjerujem da će se naći pravi balans.

Ali slažem se, na ljeto barem jedno novo krilo sa svake strane nam treba.
  • Droljo
    18.7k

I ja. Zna podvalit. Ima udarac a i na dupli pas nije imun...
  • scooniepenn
    5.1k

Slažemo se u potpunosti. Sa pozicije sa koje puca Baturina, s obzirom na poziciju koju igra ergo udaljenost od gola, uvjeren sam da bi bio efikasniji, jer ima poprilično bolji i snažniji šut. Nevjerojatno mi je da niti Cannavaro niti Perković ne vide da mu je to najbolja pozicija. U krajnju ruku to je i profilno, 10-ka ili druga špica.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Slažem se s tobom, isto ne bi Oršu tu da se vrati nikako najviše jer će sam posrat svoju legendu najvjerojatnije kao što je to napravio i Ademi. Više je to bilo da bi prije i Oršića za kojeg NISAM bio nikako nego Pjacu. Imamo sad dvije pune sezone Pjace u HNL-u gdje je u 80% utakmica i u 90% vremena pomoćno smetalo u igri jer em nit potrči, em ne zabija baš, em ne asistira. Mislim i takav je naše najproduktivnije krilo, što u stvari više govori koliko smo mi loši nego da je on dobar..
  • Dinamovo proljeće
    20

Jako mi se Majkić sviđa. A nadam se da odgovorni vide da trebamo prvog golmana, stabilnog u glavi, energičnog, a opet pouzdanog, i da je u ili blizu zenita (uz mogućnost napredovanja u nekim detaljima).
  • ElDorado
    4.8k
    Znači prvo smo trebali pokupovati pola Rijeke a sad bi trebali pokupovati pol Istre. Polako....
  • Sajla
    11k
    Majkić je iz Bistre, koliko znam, isto kao i Mihael Mikić. trebal bi biti naš dečko. ne bih imao ništa protiv da ga dovedemo.
  • Kaktus Car
    1k
    Opet se golmane po HNL-u traži? Zar se već zaboravilo da je Nevistić navodno bio odličan u tom HNL-u i navodno jedan od najboljih golmana grupa EL prije nego ga se dovelo za 3 milijuna Eura?!

Od hrvatskih golmana jedino su Livaković i Kotarski sigurna pojačanja za Dinamo.

HNL svoju snagu demonstrira svako ljetu u kvalifikacijama za europska natjecanja. Već se dovoljno prinova iz HNL-a ove sezone dovelo.
  • Droljo
    18.7k

Zato sam rekao da nam mudri ne treba kad već mbukua imamo na plaći za tu poziciju. Da zamjeniš uloge ne vjerujem da bi mbuku imao lošije brojke u lokomotivi sa obzirom na minutažu i pritisak koji tamo praktički i ne postoji.
  • Omake
    10.5k
    Statistički su minimalne razlike između te sezone Majkića i 2 sezone Čavline u Loksi.

Napravio sam file u kojem je statistika svih 23 i mlađi HNL vratara. Stastitika je sezonu po sezonu. Na jednom listu je kompletna lista, a na ostalim su vratari po godinama. Pa ako koga zanima može preuzeti s linka ispod

https://www.mediafire.com/file/jtn476sbgn07q1g/HNL+Vratari.ods/file
  • Kaktus Car
    1k
    sa obzirom na minutažu i pritisak koji tamo praktički i ne postojiDroljo

Ovo je nešto što ljudi iz nekog razloga stalno zaboravljaju i stalno se treba učiti ponovno. Nije bilo dovoljno uvjeriti se već 100 puta, treba svake godine ponavljati gradivo. Nije isto igrati za Dinamo i za ostatak HNL-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.