• Orc123
    11.3k
    Obrana Rpg, Mikic, Moha, Erlic, Koski, Galesic, Torrente, Franjic, Taylor....
    Franjic ko back i na stoperu i na beku, u hnl moze i startat, a Moha ugovor na 1 srzonu cisto preventive radi ako Mikic izgori neki simbolicni ugovor..

Napad Pjaca, Lisica, Mbuku, Florutz, Mierez, Kanga, Grgic....

Mislim da bi to bila jebena momcad plus jos koji daroviti junior...

Ukljucivat uz to Varelu, Belinha, Zebica, a Jakira malog posuditi u 1. Ligu, bas kao i Pavica te Suntu....
  • Orc123
    11.3k
    ako ima ikakvu zelju igrat za repku vratit ce se u HNL ili ce propasti a na dobrom je putu bas kao i Erlic.....a jesino ih Dinamo moze platiti i vratiti u zivot.....obostrana korist
  • scooniepenn
    4.1k

Volio bih vidjeti pa makar po pola sata Mbukua kao zamjenu za Baturinu do kraja sezone na 10-ki. Mislim da je to bolja opcija nego da se Stojković u utakmici s krila seli na 10-ku izlaskom Baturine. Po svemu viđenom mislim da bi tu najviše dao.
  • emreli21
    284
    imaju oni i drugih ponuda, financijski boljih, iz Liga petice. Zasto mislis da bi netko radije igrao na ovakvom Maksimiru nego na talijanskim, njemackim ili spanjolskim stadionima? Pogotovo ako necemo (nadam se da budemo) bit u LP? I zasto ih JEDINO Dinamo moze platit?
  • Orc123
    11.3k
    zato smo i dosli do toga da dovodimo polovne igrace jer smo se poceli omalovazavati ko klub...svaki je igrac dostupan ako ga platis...nemojmo se lagati...igraju za novce a ne iz ljubavi...

Kako Hajduk doveo Raketu, kaj igra za japange i jogurt mislis,? Livaja najplaceniji u ligi.....
    Mislis da bi Soudani ostao da nije dobio 1,5 mil po sezoni ili Petki koji ima isto tolko, ili bi dosao Cufre da je igtao za kikiriki?

Mislim da konacno treba dovoditi igrace sa imenom i prezimenom, a ne stalno izmisljat toplu vodu. Mozes izvuc tu i tamo nekog Torrentea ali mislim da to treba postat izuzetak a ne pravilo....

Bolje platit Moru 5mil eura i milju po sezoni nego Belcara 1,5mil i 300tis po sezoni....bokje dovest Florutza za 3mil eura nego Mitrevskog za 1mil eura.....
  • Eduardo
    23.7k
    Erlića zaboravi iz istih razloga kao i Moru.
  • Orc123
    11.3k
    tako sam ja mialio da Hajduk moze zaboraviti na Brekala i Raketu pa su obojica zavrsila dole....
  • rakurs
    1.1k
    Rakitić ima 37 godina, znaju se i okolnosti njegovog dolaska. Brekalo je stigao na posudbu s apsolutno nikakvom željom da se zadrži dolje. Ako nam je to cilj onda ne znam.

Jedino za kog mislim da su baš baš pogodili je Uremović, koliko god ne mogu smisliti gada, učvrstio im je obranu nenormalno.

Nas Modrić ignorira godinama, Kramarić otvoreno govori da mu ne pada na pamet vraćati se (što u jednu ruku i cijenim), njima ti povratci polaze za rukom, ali postoji razlog zašto se na primjer Moro ili Erlić s ovoliko godina koliko imaju ne misle vraćati u HNL.
  • Blueshadow86
    3.1k
    Kako van se cini veza Selahi, Moro, Ljubicic, Kacavenda, Stojkovic, Mudrazija, Vrbancic?Orc123

Sve ok, ali Vrbančić ne. Njega bi slao na posudbu opet, a najbolje da ga prodamo nekome. Ne znam, meni on nije nikakav igrač.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Mišić, Ljubičić, Stojković > Mišić, Sučić, Baturina.

Nadam se da Ljubičić zaista dolazi. Uz njega bi nam dobro došla jedna prava šestica.
  • Orc123
    11.3k
    jos je mlad i ima vremena za njega....bolje u rotaciji on nego neki istroseni igrac.,..bar ce gristi kad dobi priliku, usporedio bi ga sa Kacavendom koji može biti korisna rotacija ali ne i igrac prevage...sad je to vec jasno dok za Vrbu jos ima vremena....
  • Laugreano
    3.9k
    Taylor produzio sa Celticom. Moro nerealan. Torentea treba unovcit i ulozit u Ratnik, Koski.. Nek oni procjene.

U Misicu ne vidim ni zara ni motivacije pa je najbolje za zvih da ode. Takvog igraca je tesko naci. Ali za jednu sezonu bi sigurno doveo Badelja, koji nije nista manje kvalitetan.
  • Orc123
    11.3k
    kad je Taylor produzio...kaj nisu mu samo nudili ugovor ali nis nije potpisao jos? Ili sam ja nesto propustio?

Edit: nije produzi Taylor jos nista,....
  • ElDorado
    3.3k
    Boban zicer ne želi Taylora. I bolje.Ljubičić je naš.
  • Laugreano
    3.9k
    Procitqo na njihovom forumu da je potpisao na 3 godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.