• scooniepenn
    4.1k

Mozes li zamisliti da bivsi austrijski reprezentativac ne zeli braniti u 2. ligi pa makar to bila vjerojatno 2. najjaca 2. liga. Vidis ja recimo mogu, jer ne vidim da bi i meni osobno to bila spica. Nije
    mi nezamislivo da on u najboljim godinama zeli igrati europske utakmice u relevantnom klubu i pokusati se vratiti u reprezentaciju.
  • Facke
    5.8k

Al ima i Dinamo svoje adute. Igral bi europu, boril bi se za trofeje, i imel bi sigurne lepa primanja v Dinamu. Lepa je cvajta koj se tice gledatelja ali igrati drugu ligu ili igrati v Dinamu, igrati europu i boriti se za trofeje je definitivne rang vise. Al trenutne Koln ide u prvu ligu. Prvi su na tablice. Ali oni se budu razisli gotove sigurne.
  • Mihaljević
    12.5k
    Announce Dejan Ljubičić !
  • Fabercaster
    176

Ma naravno da su lige neusporedive po jačini, vrijednosti, gledanosti a i prestižu. Ali ispadanje u niži rang je uvijek turbulentno razdoblje za klub. A i sama reputacija lige nije nužno u koorelaciji sa reputacijom kluba jer ponavljam mi smo ipak klub koji redovito igra Ligu Prvaka, a nadam se da ćemo taj status i zadržati. Ako se vraćamo nekim starim vremenima onda otprilike 90% opcija koje su napisane ovdje se mogu prekrižiti.
  • Dzoni
    1.2k
    potencijalno igranje Lige Prvaka.Fabercaster

S ovim prodavanjem priče da igramo Ligu Prvaka smo si i stvorili problem da nam igrači izgledaju jako tromo protiv nekakve Gorice, Istre i sličnih.
  • Nolifer
    10.6k

Ne bih niš imal protiv ni da opet dojde brat Robert

https://www.transfermarkt.us/robert-ljubicic/profil/spieler/353634

Možda bi to bila dobra priča da dva buraza igraju zajedno i zajedno ginu za ovaj klub!
  • Fabercaster
    176

Ovo da smo si stvorili problem prodavanjem priče o Ligi Prvaka ne razumijem? Kako to "prodavanje priče" nije bio problem zadnjih 8 puta kada smo ju igrali? Ti stvarno misliš da bi Theophile radije igrao u Dinamu nego sjedio na klupi u SE da nismo igrali Europu? Ili Mišić u Sportingu i po posudbama? Ili Petković u Bologni i po posudbama? Svi oni su si odabrali vjerojatno manje plaće u Dinamu i slabiju ligu radi mogućnosti da igraju europu.
  • Dzoni
    1.2k

Kažem za nove dovedene igrače ove sezone, uostalom prethodno dovedeni su došli u prijelaznom roku nakon do ove sezone lige s najmanje bodova i pokazali svoj karakter u godinama nakon. Kad god pročitam neke intervjue, posebno sa stranim igračima ili predstavljanja tih igrača, puna usta Lige prvaka, ne baš tako puna usta o osvajanju trofeja itd.
  • Dani Olmić
    1.3k
    pa nismo uspili dovest kvalitetne igrace sa igranjem u LP a ne da ce doc bez LP …
  • njurci10
    74
    Kad čitam ovog gospodina Omake-q si baš mislim da bi bio idealan za Dinamov scouting.
  • Fan
    975
    pa nismo uspili dovest kvalitetne igrace sa igranjem u LP a ne da ce doc bez LPDani Olmić

Mislim da je to više do toga kaj je Marić bio odron od SDa i ne prepoznaje dobre igrače + nepotrebno smo se cigančili za eure u vidu štednje (a na kraju potrošili brdo love za ništa) nego što nismo mogli baš privuć igrače.
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    neka hvala, mislim da je za vecinu navijaca prekrizen kad je otisao kod cigana nakon svega sto je bilo tamo.
  • keppi
    334
    Dobrom dijelu ovdje prisutnih transferi su omiljena tema i to osobito možebitni dolasci pojedinih igrača.
    Ali,.....mislim da će Boban i ekipa puno više posla imati i rekao bi treba imati po pitanju odlazaka.
    Recimo sada se spominje taj Ljubičić. Teško je sigurno prognozirati koliko je dobar.
    Ali kada pogledate naš roster onda će te vidjeti da je na poziciji osmice manje -više neprikoslovljen Sučić koji odlazi. No, tu su još (bez obzira sada što mislili o svakom pojedinom) Ademi - koji još ima ugovor, Rog - koji kao sigurno odlazi, ali tko sigurno kaže da odlazi, Belacar - za kojeg se također još ništa ne zna, vraća se Bulat, vraća se Vrbančić (koji je istina nešto između 8 i 10), trebao bi doći Soldo, Mudražija je isto nešto između osmice i desetke, Mišić je recimo u Grčkoj briljirao na poziciji osmice i kada bi došla top šestica i on može na osmicu. Osmicu može igrati i Kačevenda. Možda sam nekoga i zaboravio.
    I na kraju mi dovodimo novu osmicu.
    Meni je to totalno loše dok prvo ne raščistiš situaciju u svome "dvorištu".
    Gotovo slična situacija je s lijevim bekom, pa i stoperima ili recimo desnim krilom.
    Ok, možda nisi s ovima zadovoljan, ali daj ih se onda prvo riješi.....koliko ih treba biti na platnom spisku?

I na
  • Paggini
    45.7k
    Meni je to totalno loše dok prvo ne raščistiš situaciju u svome "dvorištu".keppi

Dok mi rascistimo situaciju u svom dvorištu, Dejan Ljubicic je potpisao za Union Berlin.

Na osmici cemo imati sigurno Kacavendu jer Misic mozda bude išao dalje (sto ne bih volio), Rog ide, Vrbancic ce vjerojatno ostati na posudbi (a i nije prikazao da je razina za Dinamo zasad), Soldo ne dolazi, Rog odlazi, Belcar odlazi, Ademi nadam se odlazi, Bulata ćemo nadam se prodati.

A od gore nabrojanih, ne bih ovako na prvu rekao da je itko od gore nabrojanih razina Ljubicica, eventualno Misic.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Meni je to totalno loše dok prvo ne raščistiš situaciju u svome "dvorištu".keppi

Valjda su nas prosli rokovi naucili da prvo dovedes pojacanje a onda da cistis mijesto na koje si ga doveo. Inace zavrsi tako da nemas zamjenu za Brodica, da nemas stopere jer si se rijesio i Dilavera i Lauritsena, pa i sada na zimu bi bili jos slabiji na krilima da se prodao Hoxha jer dolazi Ivanusec jel.

Dovedi ti prvo pojacanje, a onda se rijesavaj viska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.