• Nema zaleđa Mikića
    2.2k
    E moj Zvone, ne rjesavaju se transferi prije pocetka priprema, pa da ti svi prvi dan budu na okupu. Tek tamo od polovice osmog se to gleda.

Šalu na stranu, Zvone ne 'ladi. Bit ce to sve dobro.
  • Jurki
    16.9k
    Jovicevic, Ljubicic, Jagusic..

Aj bas mi je drago da se Boban primil ovoga posla..ak to sve rijesi - odlicno.
    Samo jbg Zvone nebi ti htel biti u kozi.. jer ceka te grdi posel.. treba pola sadasnjih balerina otpremiti iz kluba...pa da plesu na drugim adresama.

Pa kam je sila? prijelazni rok pocinje tek za mjesec i nekaj sitno... pa dok skautiramo trziste..
  • tp1997
    1.2k
    JovicevicJurki

Neki izvor za ovo, ili je insajderska?
  • Jurki
    16.9k
    ma nije.. vec je neko prije napisal da je kao u "krugu" kandidata..
    ali je bitno da smo aktivni, a ne da se ceka da bogatuni spreberu kaj im treba.. a mi da poberemo otpatke.
  • Carrasco
    6k
    Znači treća sreća za Jagušića. Otpisan u kadetima, u juniorima Belupa im je Brundić bio najzanimljiviji i sad će valjda završiti u Dinamu, ali će trebati finu sumu iskrcati.
  • Jurki
    16.9k
    kaj se Jagusica tice mislim da nije bila upitna njegova kvaliteta.. vec njegova nemogucnost dolaska iz Koprivnice u Zagreb na treninge i utakmice.
    Al to je istina da bu trebalo finu sumu iskrcati..
  • Facke
    5.8k
    S Jagusicem nebi trebale biti problema. Dobri sme si s Slavenem, dobri sme si s Skegru. Ak se dogovori dober potez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.