• Kujtim Shalla
    12.2k
    Samo čačke do kraja sezone ,odrešene ruke,nek igra sa juniorima ako želi
  • Dinaminjo
    2.5k
    "Svaka cast i postovanje gdinu Kovacevicu na svemu.

Ali, covjek je izjavio kako mu je tesko bilo motivirati igrace Slavena nakon kupa na Hajduk.

Dakle, na zalost, trener koji bi se pogubio u Dinamu koji redovno igra Europu i ligu."

Citiram sam sebe sa strane 22 prije 15 dana
  • Droljo
    32.6k
    Kao da je Kanavaro neki uspješni trenerski mag sa debelim CVem — rokikaciga

Jedno pitanje.
    Ti shvaćaš da kojim slučajem 'kanavaro' je to što si napisao mi ga nikad pa ni tad nebi mogli dovesti za trenera?
  • Orc123
    17.5k
    Svaka cast Kovacevicu ali ni jedan trener u hnl nema toliku dominaciju nad svim momcadima iz vodece cetvorke....ne da je sve pobijedio, nego je sve nadigrao....njegovu filozofiju nogometa nema nirko deugi u hnl. Igra Belupo dobro, cvrsto poslozeno ali oku najljepsi nogomet igra Istra i to daleko najljepsi...brz kombinatoran nogomet. Isto tako Kovacevic bi teze bio autoritet iz jedinstvenog razloga sto zna Hrvatski, sto bi sve cuo bar jednim uhom, i dobeo i lose, i pritisak medija i okoline....

Garsija je neopterecen mlad trener kojem treba dati potpunu slobodu i novu momcad...
    Malo vremena ce imati? Pa on je doslovno u par tjedana igru Istre okrenuo naglavacke....
    Krenut s njim od nule i posloziti momcad koja ce trcati od 1. Do 90. Minute......
    Kovacevic bi bio samo jos jedan populisticki potez u nizu....

I da, ne bi se slizio da Istra ima kvalitetniju momcad od Belupa....pa Istra doslovno sklepana sa igračima iz cijelog svijeta i HR, mladim i potentnim igracima a jedini igraci veceg iskustva i dodatna vrijednost su Lončar i donekle Radosevic iako je on meni najslabiji od svih u toj postavi.
    S druge strane Belupo ima Nestorovskog i Grgica.....to je sve u 5 deka....
  • Žan
    844
    Samo Garcia iz HNL-a i nitko drugi, kakav Kovacevic, kakve zajebancije, odjednom ljudi usporeduju roster Belupa i Istre. Pa Istra igra nogomet kakav HNL ne pamti a za to je zasluzan nitko drugi nego profesor Garcia.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Garcia je puno bolja opcija od Kovačevića. Potpuno je nadigrao prve 3 ekipe. Definitivno Istra igra najljepši nogomet lige otkad se on vratio kao trener. Jučer sam gledao Istru ponovno i opet su odigrali izvanredno, baš je lijepo za gledat njihovu igru, nema puno napucavanja, sve se pokušava mirno odigrat i gradit napad iz zadnje linije. Doktorirao je izlazak iz protivničkog pritiska bez napucavanja. Vide se baš zanimljiva rješenja Istrinih igrača. Meni je svakako on favorit i nadam se da će Boban njega zvati prvo.
  • OsamŠest
    8.4k
    Jebiga, nemrem izdržat bez Zone do kraja sezone..

Jedna zanimljivost - Marino Pušić, prije nego je postao pomoćni Arne Slotu u AZ Alkmaaru, vodio je momčad Twentea u sezoni 2018./2019. u drugoj nizozemskoj ligi koju je glatko osvojio.

Vjerojatno kao i Terzić, nije baš realno očekivati Pušića, ali zanimljivost o kojoj pričam je to da je pomoćni trener Pušiću u toj sezoni Twentea bio upravo Gonzalo Garcia.

Bilo bi mi drago da dođe Garcia i po meni ima prednost pred Kovačevićem.
  • Droljo
    32.6k
    Možda Garciu da uzmemo.

:lol:
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Garcia osvaja manje bodova u prosijeku od Kovacevica makar Istra ima bolji kadar i slozenu ekipu. Svakako i jedan i drugi su mi dobre opcije.

Ali meni bi prvi pik ipak bio Jovicevic koji je do sada pokazao dosta vise od obojice zajedno.
  • Zger
    818
    Možemo uzet Kovačevića, pa će izdržat do Gospe, a i ne bi mi bio trener, pritisak kakav će ovdje imat zbog ovog itekako bolesnog puka će mu napravit samo zdrastvene probleme.

Nakon njega Garcia i magične ozljede primadonica i nositelja/senatora u ekipi i trener zbog nekvalitete rostera(imamo ih i dan danas) će dobit nogu taman na kraju jesenjskog djela sezone.

Pa ćemo onda dati šansu nekakvome Rieri ili drugome strancu, pa će sve to i dalje biti Bogu plakat i otkaz početkom Travnja. 2026e... i tako ćemo se ko prčija kojekakva vrtiti u kružnome toku.

Dok se budemo vrtili ko balerine i go-go plesačice sa smjenama i akvizicijama trenera, ovi će nemotivirani primadonci i dalje primat masnu lovu i bolit će ih jaran, pa tko god htjedne uvest disciplinu ili neku kontru nositeljima, završit će kao Niko Kovač u Bayernu ili ono kaj se govori da je zbog toga i završio Fabio Cannavaro.

Izbušit će ga ko elementaler.

Nadam se da je to sve poruka prije svega IO, Bobanu i drugima koji su u tijelima kluba za odlučivanje i vođenje mehanizama i procesa, da znaju da treneri nisu bili problem, od vjerovatno unazad čak i Bišćana, pa do Jakirovića, pa Bjelice i sada Cannavara,(Perkovića neću komentirat, kvalitetom je ranga onoga lažnog Zorana Mamića, Deana Klafurića) ali naravno, isti ti u klubu od IO, Bobana, Dabca moraju znat da i roster treba složit ambicijama prvaku, ne cijenkarit se ko najveće romske kurvice i da se sa dedama i neprovjerenim škartovima teško može tu napravit kakav posao, a kamoli osvojit titulu i biti konkurentan.
  • rokikaciga
    18.9k
    naravno da shvacam. Shvacam i da Bjelica, Jakir su imali bolji i deblji CV od Mistera.
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Osobno nisam bio za Bjelicu. Osobno nisam neki pobornik vracanja trenera koji su dionicu u klubu korektno i konkretno odradili,ali činjenica da je Bjelica mnoge stvari bio u pravu,a imao je uvjerljivo najvise ozljeda i problema od svih i u najgorem trenutku preuzeo momcad. Bili bi prvaci s njim i pod njegovom palicom bi mozda Baturina bio ozbiljniji,senatori bi također drukciji pristup imali jer je Bjelica autoritet,a i igrači kao Kačavenda bi igrali..Mmae bi vec bio prodan na zimu i ustedjeli bi priče i pisanja oko njegove place i muke koja nas čeka na ljeto s njegovom prodajom/posudbom.
    Nikad se nije raščistilo konkretno tko,kako, zašto i zbog čega je smjenio Bjelicu? Gdje je onda logika da ga se dovodi ako je poznato da je tezak karakter? Nije Marić sam bio u tome. Birtijske priče kruže da ekipa koja je bila za dolazak Bjelice i odlazak Bjelice nisu isti ljudi što bi znacilo da postoje frakcije i nejedinstvo.Tko je ta družina koja je donosila tu genijalnu odluku. Ta odluka nas je unazadila i zapečatila ovu sezonu nevezano koje mjesto osvojimo jer je vodila do jos hrpe bacanja novca.
    To što je Boban došao ne znači da pojedinci ne trebaju odgovarati za svoje greske i jos sutra odletjeti iz Dinama. Zvone, svu podrsku za ozbiljno preslagivanje i cistku imas !
  • Dzoni
    8.4k
    Postoji jako dobar razlog zašto je Istra 6.na tablici i zašto se ne zaletavati s Garciom. Na stranu pobjede protiv top 4, oni su izgubili od Gorice nakon 2 0 vodstva te od Šibenika gdje nisam skoro ništa vidio u toj utakmici.
    Jedno je biti trener ekipe gdje se "nadaš" pobjedi i igraš na tranzicije, a drugo je kad moraš pobjediti i to po mogućnosti nogometom s puno šuteva, akcija i golova. Garcia bi morao brzo i jako dobro shvatiti filozofiju Dinama inače mu slijedi sezona kao Jakiroviću gdje će biti mučenja i izvlačenja.
  • Odani Zgd
    1.3k
    Kaj nema vani neki trener da se nađe,koji je trenirao ekipe ranga Dinama ili mrvicu jače,i da je imao neki rezultat?Ne mislim sad na Guardiolu i neke top trenere.Iskreno,mi i dalje izgleda ne znamo naći trenere i igrače van HNL-a,meni to sve izgleda kao nekakva otimačina,kao sad u slučaju Kovačevića i Garcie....da ne spominjem koliko smo igrača dopeljali tako i debelo preplatili čim je netko odigrao dvije dobre utakmice...Štefulji,Cabraje itd.
  • LA BOMBA
    813
    Albert Riera danas sa Celjem pobjedio Sanchezovu Olimpiju u polufinalu slovenskog kupa 2-1 i odmah krenuo sa "trash talkom" na presici, srpdao se iz Sancheza i njegove defenzivne igre, i naglašavao kako je Celje bolje u svim elementima nogometa, a ima i bolji identitet i karakter i sve.

Riera se stvarno ponaša kao da je neki MMA borac u UFC i promovira sljedeći fight. :lol:

Ako ikad dolazi u Dinamo, tovari će totalno implodirati nakon njegovih presica.

a2c26a8bec66bc919832_63402549.jpg?v=e0b5

Highlightsi Riere nakon utakmice:

"Razbili smo ih. U svim elementima, posebno taktički, s loptom. Bili smo superiorni."

"Ne bi htio igrati za Olimpiju, gdje igrači samo trče."

Sanchez je u Sloveniji postao nemesis Riere. I ako su oboje Španjolci, Riera je kritizirao Sanchezov nogomet u Olimpiji, i postali su mrski rivali. Oko toga Riera je nakon pobijede izjavio:

"Ja i Sanchez shvaćamo nogomet totalno drukčije, a pobijedio bi ga devet puta od deset."

Još je pričao kako je nakon utakmice išao je do golmana Olimpije i rekao mu da mu Olimpija treba dati 3/4 kupa za prvaka lige zbog njegovih obrana, jer bi bez njega Olimpija bila 25 bodova iza Celja u ligi. :rofl:

Na pitanje o navijačima Olimpije koji su ga vređali: "Green Dragons? Neka pomaže svojoj Olimpiji kao što sam joj ja pomagao. Sjećam se da je prije mene bila tri puta zaredom treća, a ja sam sa Olimpijom osvojio duplu krunu, koje nitko nakon mene nije osvojio."

Pogledajte emocije Riere nakon utakmice, čovjek je stvarno lud... "VAMOS!!"
    https://x.com/BalkanFutbolu/status/1915489734727786770
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.