• Kujtim Shalla
    4.7k
    Samo čačke do kraja sezone ,odrešene ruke,nek igra sa juniorima ako želi
  • Dinaminjo
    1.4k
    "Svaka cast i postovanje gdinu Kovacevicu na svemu.

Ali, covjek je izjavio kako mu je tesko bilo motivirati igrace Slavena nakon kupa na Hajduk.

Dakle, na zalost, trener koji bi se pogubio u Dinamu koji redovno igra Europu i ligu."

Citiram sam sebe sa strane 22 prije 15 dana
  • Droljo
    15.1k
    Kao da je Kanavaro neki uspješni trenerski mag sa debelim CVemrokikaciga

Jedno pitanje.
    Ti shvaćaš da kojim slučajem 'kanavaro' je to što si napisao mi ga nikad pa ni tad nebi mogli dovesti za trenera?
  • Orc123
    11.3k
    Svaka cast Kovacevicu ali ni jedan trener u hnl nema toliku dominaciju nad svim momcadima iz vodece cetvorke....ne da je sve pobijedio, nego je sve nadigrao....njegovu filozofiju nogometa nema nirko deugi u hnl. Igra Belupo dobro, cvrsto poslozeno ali oku najljepsi nogomet igra Istra i to daleko najljepsi...brz kombinatoran nogomet. Isto tako Kovacevic bi teze bio autoritet iz jedinstvenog razloga sto zna Hrvatski, sto bi sve cuo bar jednim uhom, i dobeo i lose, i pritisak medija i okoline....

Garsija je neopterecen mlad trener kojem treba dati potpunu slobodu i novu momcad...
    Malo vremena ce imati? Pa on je doslovno u par tjedana igru Istre okrenuo naglavacke....
    Krenut s njim od nule i posloziti momcad koja ce trcati od 1. Do 90. Minute......
    Kovacevic bi bio samo jos jedan populisticki potez u nizu....

I da, ne bi se slizio da Istra ima kvalitetniju momcad od Belupa....pa Istra doslovno sklepana sa igračima iz cijelog svijeta i HR, mladim i potentnim igracima a jedini igraci veceg iskustva i dodatna vrijednost su Lončar i donekle Radosevic iako je on meni najslabiji od svih u toj postavi.
    S druge strane Belupo ima Nestorovskog i Grgica.....to je sve u 5 deka....
  • Žan
    519
    Samo Garcia iz HNL-a i nitko drugi, kakav Kovacevic, kakve zajebancije, odjednom ljudi usporeduju roster Belupa i Istre. Pa Istra igra nogomet kakav HNL ne pamti a za to je zasluzan nitko drugi nego profesor Garcia.
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Garcia je puno bolja opcija od Kovačevića. Potpuno je nadigrao prve 3 ekipe. Definitivno Istra igra najljepši nogomet lige otkad se on vratio kao trener. Jučer sam gledao Istru ponovno i opet su odigrali izvanredno, baš je lijepo za gledat njihovu igru, nema puno napucavanja, sve se pokušava mirno odigrat i gradit napad iz zadnje linije. Doktorirao je izlazak iz protivničkog pritiska bez napucavanja. Vide se baš zanimljiva rješenja Istrinih igrača. Meni je svakako on favorit i nadam se da će Boban njega zvati prvo.
  • OsamŠest
    4.9k
    Jebiga, nemrem izdržat bez Zone do kraja sezone..

Jedna zanimljivost - Marino Pušić, prije nego je postao pomoćni Arne Slotu u AZ Alkmaaru, vodio je momčad Twentea u sezoni 2018./2019. u drugoj nizozemskoj ligi koju je glatko osvojio.

Vjerojatno kao i Terzić, nije baš realno očekivati Pušića, ali zanimljivost o kojoj pričam je to da je pomoćni trener Pušiću u toj sezoni Twentea bio upravo Gonzalo Garcia.

Bilo bi mi drago da dođe Garcia i po meni ima prednost pred Kovačevićem.
  • Droljo
    15.1k
    Možda Garciu da uzmemo.

:lol:
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Garcia osvaja manje bodova u prosijeku od Kovacevica makar Istra ima bolji kadar i slozenu ekipu. Svakako i jedan i drugi su mi dobre opcije.

Ali meni bi prvi pik ipak bio Jovicevic koji je do sada pokazao dosta vise od obojice zajedno.
  • Zger
    816
    Možemo uzet Kovačevića, pa će izdržat do Gospe, a i ne bi mi bio trener, pritisak kakav će ovdje imat zbog ovog itekako bolesnog puka će mu napravit samo zdrastvene probleme.

Nakon njega Garcia i magične ozljede primadonica i nositelja/senatora u ekipi i trener zbog nekvalitete rostera(imamo ih i dan danas) će dobit nogu taman na kraju jesenjskog djela sezone.

Pa ćemo onda dati šansu nekakvome Rieri ili drugome strancu, pa će sve to i dalje biti Bogu plakat i otkaz početkom Travnja. 2026e... i tako ćemo se ko prčija kojekakva vrtiti u kružnome toku.

Dok se budemo vrtili ko balerine i go-go plesačice sa smjenama i akvizicijama trenera, ovi će nemotivirani primadonci i dalje primat masnu lovu i bolit će ih jaran, pa tko god htjedne uvest disciplinu ili neku kontru nositeljima, završit će kao Niko Kovač u Bayernu ili ono kaj se govori da je zbog toga i završio Fabio Cannavaro.

Izbušit će ga ko elementaler.

Nadam se da je to sve poruka prije svega IO, Bobanu i drugima koji su u tijelima kluba za odlučivanje i vođenje mehanizama i procesa, da znaju da treneri nisu bili problem, od vjerovatno unazad čak i Bišćana, pa do Jakirovića, pa Bjelice i sada Cannavara,(Perkovića neću komentirat, kvalitetom je ranga onoga lažnog Zorana Mamića, Deana Klafurića) ali naravno, isti ti u klubu od IO, Bobana, Dabca moraju znat da i roster treba složit ambicijama prvaku, ne cijenkarit se ko najveće romske kurvice i da se sa dedama i neprovjerenim škartovima teško može tu napravit kakav posao, a kamoli osvojit titulu i biti konkurentan.
  • rokikaciga
    929
    naravno da shvacam. Shvacam i da Bjelica, Jakir su imali bolji i deblji CV od Mistera.
  • Dinamo-SB
    249
    Osobno nisam bio za Bjelicu. Osobno nisam neki pobornik vracanja trenera koji su dionicu u klubu korektno i konkretno odradili,ali činjenica da je Bjelica mnoge stvari bio u pravu,a imao je uvjerljivo najvise ozljeda i problema od svih i u najgorem trenutku preuzeo momcad. Bili bi prvaci s njim i pod njegovom palicom bi mozda Baturina bio ozbiljniji,senatori bi također drukciji pristup imali jer je Bjelica autoritet,a i igrači kao Kačavenda bi igrali..Mmae bi vec bio prodan na zimu i ustedjeli bi priče i pisanja oko njegove place i muke koja nas čeka na ljeto s njegovom prodajom/posudbom.
    Nikad se nije raščistilo konkretno tko,kako, zašto i zbog čega je smjenio Bjelicu? Gdje je onda logika da ga se dovodi ako je poznato da je tezak karakter? Nije Marić sam bio u tome. Birtijske priče kruže da ekipa koja je bila za dolazak Bjelice i odlazak Bjelice nisu isti ljudi što bi znacilo da postoje frakcije i nejedinstvo.Tko je ta družina koja je donosila tu genijalnu odluku. Ta odluka nas je unazadila i zapečatila ovu sezonu nevezano koje mjesto osvojimo jer je vodila do jos hrpe bacanja novca.
    To što je Boban došao ne znači da pojedinci ne trebaju odgovarati za svoje greske i jos sutra odletjeti iz Dinama. Zvone, svu podrsku za ozbiljno preslagivanje i cistku imas !
  • Dzoni
    1.2k
    Postoji jako dobar razlog zašto je Istra 6.na tablici i zašto se ne zaletavati s Garciom. Na stranu pobjede protiv top 4, oni su izgubili od Gorice nakon 2 0 vodstva te od Šibenika gdje nisam skoro ništa vidio u toj utakmici.
    Jedno je biti trener ekipe gdje se "nadaš" pobjedi i igraš na tranzicije, a drugo je kad moraš pobjediti i to po mogućnosti nogometom s puno šuteva, akcija i golova. Garcia bi morao brzo i jako dobro shvatiti filozofiju Dinama inače mu slijedi sezona kao Jakiroviću gdje će biti mučenja i izvlačenja.
  • Odani Zgd
    361
    Kaj nema vani neki trener da se nađe,koji je trenirao ekipe ranga Dinama ili mrvicu jače,i da je imao neki rezultat?Ne mislim sad na Guardiolu i neke top trenere.Iskreno,mi i dalje izgleda ne znamo naći trenere i igrače van HNL-a,meni to sve izgleda kao nekakva otimačina,kao sad u slučaju Kovačevića i Garcie....da ne spominjem koliko smo igrača dopeljali tako i debelo preplatili čim je netko odigrao dvije dobre utakmice...Štefulji,Cabraje itd.
  • LA BOMBA
    102
    Albert Riera danas sa Celjem pobjedio Sanchezovu Olimpiju u polufinalu slovenskog kupa 2-1 i odmah krenuo sa "trash talkom" na presici, srpdao se iz Sancheza i njegove defenzivne igre, i naglašavao kako je Celje bolje u svim elementima nogometa, a ima i bolji identitet i karakter i sve.

Riera se stvarno ponaša kao da je neki MMA borac u UFC i promovira sljedeći fight. :lol:

Ako ikad dolazi u Dinamo, tovari će totalno implodirati nakon njegovih presica.

a2c26a8bec66bc919832_63402549.jpg?v=e0b5

Highlightsi Riere nakon utakmice:

"Razbili smo ih. U svim elementima, posebno taktički, s loptom. Bili smo superiorni."

"Ne bi htio igrati za Olimpiju, gdje igrači samo trče."

Sanchez je u Sloveniji postao nemesis Riere. I ako su oboje Španjolci, Riera je kritizirao Sanchezov nogomet u Olimpiji, i postali su mrski rivali. Oko toga Riera je nakon pobijede izjavio:

"Ja i Sanchez shvaćamo nogomet totalno drukčije, a pobijedio bi ga devet puta od deset."

Još je pričao kako je nakon utakmice išao je do golmana Olimpije i rekao mu da mu Olimpija treba dati 3/4 kupa za prvaka lige zbog njegovih obrana, jer bi bez njega Olimpija bila 25 bodova iza Celja u ligi. :rofl:

Na pitanje o navijačima Olimpije koji su ga vređali: "Green Dragons? Neka pomaže svojoj Olimpiji kao što sam joj ja pomagao. Sjećam se da je prije mene bila tri puta zaredom treća, a ja sam sa Olimpijom osvojio duplu krunu, koje nitko nakon mene nije osvojio."

Pogledajte emocije Riere nakon utakmice, čovjek je stvarno lud... "VAMOS!!"
    https://x.com/BalkanFutbolu/status/1915489734727786770
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.