• LA BOMBA
    85
    Sa druge strane, rijetko se dogodi da momčad ima u tako kratko vrijeme 4 trenera koji su svi neko ime i dolaze sa velikom platom i očekivanjima. Večinom imaš u međuvrijemenu neke "filere" i caretakere.
  • Noel
    10.9k
    Možemo svi raspravljat da li je netko trener za Dinamo i ostale stvari. Ali mislim da nitko ne smije Garciji ili Kovačeviću reć da nisu trenerski majstori. Obojica su lijepe priče ovogodišnjeg otužnog i sramotnog HNLa.
  • masacusec
    5.2k
    Čekamo novog trenera kao novog papu, no trener nije krucijalan u ovakvim situacijama s obzirom na ovakve prezentacije na terenu.
  • Noel
    10.9k

Ajmo bit realni čekamo novog trenera i barem 70% promjene svlačionice. Remont!
  • Jaro
    9.7k
    70% promjene svlačioniceNoel

Mozemo mi pricat i zeljet, al necemo ovo dozivit jer je jednostavno neizvedivo... Nazalost, vise od pola ovog skarta cemo mi gledati i sljedece sezone...
  • Dadox
    175
    Dao bog Kovačeviću zdravlja i dug život,ali on meni nije trener za Dinamo. Mislim da bi njega zvijezde podno južne tribine brzo uzele zrende i da bu to svašta bilo.Nama treba,sve sam sigurniji,netko kao Sopić.
  • Jaro
    9.7k
    zvijezde podno južne tribine brzo uzele zrendeDadox

One zvijezde koje su bile tu su ove sezone izgubile svoj sjaj i na klubu je da ih postavi na mjesto - nemaju nikakava prava veca od juniora i to je to...
  • Dadox
    175
    slažem se,ali tamo će uvijek biti “zvijezda”.Zato treba jedan Sopić da ih uz podršku Zvone dovede u red.
  • ElDorado
    3.2k
    Realno čak i ja mogu priznati da nije dobio posao u Poljskoj da je on jedina osoba koja je mogla ovih 8 kola nesto napraviti
  • Olmic
    4.5k
    Ako idemo na remont garcia,garcia i garcia
  • igorvg1989
    87
    Garcia po 100. Put
  • Medvedgrad
    567
    Sve se odigralo brzo. Prošlo y pretprošlo kolo sam pobjedio HNK Rijeka y HNK Hadjuk kao trener NK Istra 1961 a već iduća dos colos pobjedio sam HNK Rijeka y HNK Hadjuk kao el trenador de GNK Dinamo.
  • prefontaine
    1.7k
    Naš trenutni trener je u ovakvoj utakmici gdje se lomi prvenstvo, gdje ti se određuje budućnost, napravio 5 izmjena, u tri ciklusa, što je za pohvalu. Znači da je uvidio da nešto ne štima i da je zamjenama odlučio nešto riješiti.

E sad, od tih 5 zamjena, svih 5 su bili pozicija za poziciju. Znači vadiš jednog igrača, a uvodis drugog, istih ili sličnih karakteristika. Pa to meni u Championship manageru 2001 nije prolazilo grom te yebo, a ne u 2025.godini . A taj muflon koji je to uradio niti ima ikakvu odgovornost niti će sutra morati pravdati svoje postupke. A za jebeni četvrti mjesec će naplatiti par mojih plaća, a smatram kako imam solidnu plaću.

Jebemti i nogomet, i senatore, i titulu.
  • mrgud
    413
    Ja bi uzeo Toplaka do kraja sezone.Sigurno je bolji od Perkovića i slobodan je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.