• Dr Hofmann
    2.6k
    Bilo tko osim ,,vojnika kluba"...Ne mogu ih više gledat
  • cibona
    4.9k
    Perković je samo marijoneta kojom upravljaju senatori. Ristovski preko noći postao prvi stoper, Ademi samoinicijativno ulazi u teren kad god mu se sprdne, Zagorac ponovno na klupi...

Bitno da su mimozice zadovoljne. Glasna umišljena manjina u svlačionici terorizira tihu većinu. Što je ono Jakirović rekao danas? "A koga se onda zove kad stvari zaškripe? Naravno, iste te senatore. Ma, oni jednostavno moraju voditi momčad i ostale dečke".
    Jakire, ovime si samo potvrdio svoj zasluženi otkaz.

Senatori moji dragi, marš iz Dinama skupa sa sportskim sektorom koji je u rekordnom vremenu uspio uništiti sve se uništiti dalo.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Osijek i Šibenik bi pobjedio bilo ko. Kakav trenerski mag,imaš igrača više skoro 20 min plus 7 minuta nadoknade , ali u stvari nemaš jer si napravio sve zamjene :rofl: rijeka i Hajduk qk imaju obraza neka mu plaćaju ljetovanje do kraja života . Klaun
  • Paggini
    45.4k
    Garcia bi s ovim igračima izdržao do listopada.

Pa bi došao Sopić koji je frajer, naglo bi se ozlijedili Ademi, Ristovski, Petković i Mišić, otišao bi u prosincu nakon hladnog poraza od Lokomotive, pa bi dali pripreme i pojačanja Kovačeviću, ali on bi htio igrati ipak s nekim strancima a to ne može baš tako, lagani kolaps u Varaždinu, dajemo otkaz Kovacevicu, neka ih vodi Perković dok imamo sanse za titulu.

I onda opet tako.

Kad izgonimo sve metastazirano i okoštalo u ekipi, može nas voditi bilo tko.
  • Rile
    77

Upravo to, Zvone daj Garciu, nema veze kaj nema domovnicu.
    Istra je odigrala i protiv nas i protiv tovara i protiv rijeke tak da Garcia treba doc još večeras, nek u zadnjih 5 kola vidi s kim ima posla i s kim ne želi imat posla sljedeće sezone.
    Onak lagano, bez pritiska...
  • rokikaciga
    925
    Kurac mi se digne kad vidim kako Istra igra.
  • Zg123
    1.6k
    Kad smo kod potencijalnog novog trenera sjekira Blagojevic je kod onog Talijana bio standardni igrac prvih 11 i kapetan, a kod Garcije je zakucan na klupu i na njegovoj poziciji igra projekt kluba Mauric koji nije uopce igrao kod Talijana. Mislim da to dovoljno govori o Garcijinom autoritetu
  • Nolifer
    10.6k
    Dovedite nam tog Garciju!
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Sve osim Garcije je ludilo. I neka povede sve koji su mu potrebni da igra svoju igru,Valenčić,Lisica bring it on. A to što Boban odjednom ima fatish na Hrvate neka prosipa Spike negdje drugdje. Uz sav respekt prema njemu,najradosniji sam bio kad se vratio. I još sam,da ne bude zablude. Ali želim da pamet prevlada. Kad su hrvatski treneri tako dobri zašto ih nije dovodio u Milano kad je mogao? Ako ćemo trenera iz HNL,koji poznaje ,ligu,momčad , ovo što pravi Garcija ,način kako ova istra ne samo rezultatski ,nego jednostavno predobro igraju , to želim kod nas. Pa nij će slučajno tanistra našamarala i Rijeku, i tovare a bogami i nas razmontitala. Kovačević svaka čast , ali ovo je drugi nivo
  • Pacho
    586
    Garcia >>> Kovacevic
  • LA BOMBA
    85
    Garcia je odličan trener, za taj španjolski stil igre treba nekoliko vrijemena da se sve poklopi i izvježba na treninzima, ali kad kreće taj stroj onda gazi sve, i to se sad vidi na utakmicama Istre protiv Dinama, Hajduka i Rijeke.

I ako sam tu najviše promovirao Rieru i Sancheza, i Garcia je odličan izbor. A dobro je što postoji više trenera tog tipa u ovom području i može se naći zamjenu koja nastavi istim stilom.
  • Carrasco
    5.9k
    Jel ijedna ekipa u povijesti nogometa u periodu od 8 mjeseci imala 4 trenera?
  • Papastrumf
    15.7k

Mislim da su tu negdje njih dvojica kvalitetom, s tim da Istra ipak ima ozbiljniju momcad od Belupa.
  • LA BOMBA
    85
    Jel ijedna ekipa u povijesti nogometa u periodu od 8 mjeseci imala 4 trenera?Carrasco

Pa ova sadašnja Roma je blizu tome.

Mourinho, De Rossi, Jurić, Ranieri. Svi su trenirali Romu u 2024.

Olimpija Ljubljana je za vrijeme Mandarića u 2018 nakon smjene Bišćana u Juniju imala 5 različitih trenera do kraja godine, dakle u 6 mjeseci.

04/09/2018 - 11/12/2018 Zoran Barišić Austria 22/05/1970
    26/08/2018 - 03/09/2018 Safet Hadžič Slovenia 08/11/1968
    01/08/2018 - 24/08/2018 Aleksandar Linta Serbia 22/10/1975
    11/06/2018 - 31/07/2018 Ilija Stolica Serbia 07/07/1978
    02/06/2017 - 30/06/2018 Igor Bišćan Croatia 04/05/1978
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Jel ijedna ekipa u povijesti nogometa u periodu od 8 mjeseci imala 4 trenera?Carrasco

[img]http://inbound8408409773037859598.jpg super jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.