• Paggini
    45.6k
    Dajte dovedite čovjeku Rieru, ako budem morao čitati izvještaje od 400 riječi svaki dan cijelo ljeto, otići ću s foruma :lol:
  • LA BOMBA
    101
    Dajte dovedite čovjeku Rieru, ako budem morao čitati izvještaje od 400 riječi svaki dan cijelo ljeto, otići ću s forumaPaggini

Čovjek stvarno radi nešto posebno u Sloveniji. Po mom mišljenju, vrlo zanimljiva priča!
  • Crni86
    9.6k
    Garcia je u prvom mandatu Istre radio cisto solidan posao. Mene vise cudi zasto izmedu prvog i drugog angazmana nije dobio nikakvu priliku za korak vise. Jos gore, on je sam odlucio da zeli ic iz Istre i onda bez ikakvog angazmana u meduvremenu, opet se vracas nazad na isto mjesto…

Jos vise me cudi time sto je spanjolac jer se vani spanjolce jako cijeni kao trenere (za razliku od nasih trenera koji nemaju bas neku reputaciju i vjerujem da je nekom nasem treneru slicnoh sposobnosti kao Garcia puno puno teze naci neki kvalitetniji angazman nego kao sto je to Garciji)
  • austrijanac
    6.5k
    Ovaj će nadmašit neke ostale "pacenike" s foruma.

Daliban ni do koljena sa svojim pojačanjima.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Sportske novosti o Rieri prije 10ak dana:

"Želim reći još jednu stvar. Nisam trener Dinama, ja sam trener Celja. Nisam čak ni razgovarao s ovim klubom. Ali to se uvijek događa prije utakmice u Europi. Uvijek je isto, dosta je! Nadam se da je ovo i zadnji put da se dan prije pričalo o mojoj budućnosti. To su laži. Bit ću ovdje do zadnjeg dana sezone. Moj fokus je ovdje. Što će biti nakon sezone, onda ćemo razgovarati. A svašta se može dogoditi - rekao je 42-godišnji strateg nakon utakmice četvrtfinala Konferencijske lige u kojoj je njegovo Celje poraženo s 1:2 od Fiorentine.
    Riera je na konferenciji govorio o susretu, najavio uzvratni dvoboj, no kad ga je dočekalo pitanje o Dinamu "poludio" je i usmjerio pogled upravo prema hrvatskim novinarima, piše slovenski Sportklub. Riera sada, dakle, sigurno neće doći, ali ovo "svašta se može dogoditi nakon sezone", zasigurno ostavlja neka pitanja i mogućnosti u zraku..."
  • LA BOMBA
    101
    Sportske novosti o Rieri prije 10ak dana:Sibirski plavac

Sada pišu mediji da se za Rieru zanima Udinese.
  • Ivdzo11
    6k
    https://www.facebook.com/share/v/17vSLa5ZxG/

Evo ako vas i ne odvede na tocan link, u pitanju je Sport Nedjeljom... Gost Dion Drena Beljo, kratki isjecak na temu Gonzala Garcie
  • shameless86
    59
    čim vidim antu breku ,odmah proljev dobijem
  • Hnlovac
    1.9k
    možda je do fenotipa

Isti su mi fenotip on, onaj lik iz bosne kaj prica viceve, filozof iz petog dana itd . Ima nešto i do tog da se lik stalno drži da se usro u gace i da je naporan
  • Nolifer
    10.6k

Zanimljiv je Beljo napadač, da je nekaj jeftiniji, mogao je bit u našem plavom dresu. Ima zanimljivu statistiku tamo...
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Patrik Mijic koji igra u slabijem klubu, a u teskoj slovackoj ligi je uspio zabit fascinantnih 0 golova je zabio vise od Belje u Austriji.
    Beljo je precijenjen.
  • Nolifer
    10.6k

Precjenjen ili ne, zanimljiv igrač. Siguran sam da bi pridonio ovoj ekipi ono kaj bi nam trebalo. Sad ježi ga, ide cijena u nebo..
  • Zagi
    9.5k
    Dajte dovedite čovjeku Rieru, ako budem morao čitati izvještaje od 400 riječi svaki dan cijelo ljeto, otići ću s foruma :lol:Paggini

Lik ima svog favorita i nek agitira za njega. Barem prati tu ligu za razliku od "Menalo je tam Ronaldo" ekipe.
    A i ekstremno ga je lagano preskočiti ako se nekome zaista ne čita tjedni izvještaj o Rieri.

Za mene, pozitivan doprinos forumu.
  • Laugreano
    3.9k
    Celje u prvenstvu ima gol razliku 57:41, sto je gore i od dinama, a Olimpija 53:14.
    Tako da meni i dalje nije jasna ta opčinjenost Rierom.
  • Jaro
    9.7k
    prati sve kaj ima veze sa spanjolskom jezikom. Ocito previse sapunica u formativnoj dobi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.