• Mr Anderson
    11.4k
    Mene vise cudi zasto izmedu prvog i drugog angazmana nije dobio nikakvu priliku za korak vise.Crni86

Pa dobio je priliku u portugalskoj ligi, ali očito nisu imali previše strpljenja za njega.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Ovaj trash talk dok si na vise od 10 bodova zaostatka od toga kojeg pljujes mi je osobno poprilicno jadan. Da nas trener izbaci tovare iz kupa a istovremeno zaostaje 10 bodova za njima i pocne ih onda sprdat, bih bio poprilicno kisel. Makar je svakako nerealno da se neki nas trener uspije drzat na klupi sa tolko zaostatka za prvim mijestom.
  • LA BOMBA
    101
    Celje u prvenstvu ima gol razliku 57:41, sto je gore i od dinama, a Olimpija 53:14.
    Tako da meni i dalje nije jasna ta opčinjenost Rierom.
    Laugreano

Glavni razlogi za lošu formu Celju u ligi:

1) Riera je došao tijekom sezone i nije mogao odmah sve posložiti.

2) Celje je imalo loše golmane cijelu sezonu koji su dobili mnogo golova bezveze.

3) Rotiranje momčadi zbog Europe. Celje je ove sezone igralo 20 (!) utakmica u Europi ukupno, i sve skupa će igrati 60 utakmica u jednoj sezoni, što je ogromno za takav klub sa limitiranim budžetom.

U slovenskoj ligi nema velike razlige u kvaliteti između klubova pa nema ni jednog kluba kojeg možeš lagano napuniti golovima i napraviti bolju gol razliku.

A o Rierini kvaliteti priča to da je njegova momčad bolja iz mjeseca u mjesec i u ovom trenutku ima već 7 zarednih pobjeda u Sloveniji u ligi i kupu, dok je u međuvrijemenu izbacio Lugano, igrao odličan nogomet protiv Fiorentine protiv koje je bio u igri do kraja.

Mislim da bi svaki navijač Celja uzeo ovakvu sezonu, četvrtfinale jednog europskog natjecanja za ovakav klub su bili samo snovi, i napuniti stadion kojeg Celje nikad nije napunilo ni blizu prije toga, a igrati uz to još napadački nogomet.
  • Enco
    203

Meni malo baca na nekog iz Barinih krugova
  • LA BOMBA
    101
    Ovaj trash talk dok si na vise od 10 bodova zaostatka od toga kojeg pljujes mi je osobno poprilicno jadan. Da nas trener izbaci tovare iz kupa a istovremeno zaostaje 10 bodova za njima i pocne ih onda sprdat, bih bio poprilicno kisel. Makar je svakako nerealno da se neki nas trener uspije drzat na klupi sa tolko zaostatka za prvim mijestom.GeneralNapoleon

Kontekst je tu sasvim drukčiji jer Celje je u Sloveniji mnogo manji klub od Olimpije, dok je Dinamo dominantan u Hrvatskoj.

A trash talk su zapravo počeli navijači Olimpije koji su vrijeđali Rieru nakon što je otišao u Celje, unatoč tome što on nije išao tamo direktno iz Olimpije nego kao slobodan trener, jer Olimpija nije produžila ugovora sa njim. Na prvoj utakmici na kojoj je Riera vodio utakmicu Celje protiv Olimpije u Ljubljani cijeli stadion je vikao "puta madre Riera".

Više bi to mogao usporediti ako bi Riera u HNL recimo bio trener npr. Osijeka, i bio bi 10 bodova iza Hajduka ali napravio više od njih u Europi, i onda ih izbacio i iz kupa, uz to što bi igrao 10 put ljepši nogomet i nakon toga što bi ga Torcida godinama vrijeđala. Mislim da bi u tom kontekstu bilo sasvim pristojno da koristi trash talk i provocira nepritalje.
  • ElDorado
    3.3k
    Garcia: "Snažne su osobnosti, brzo upijaju, iskazuju glad za napretkom i, što je važno, slušaju i podređeni su 100 posto".
    Prepoznajete u ovoj rečenici igrače Dinama ako bi Garcia došao?!
  • NKDZ86
    3.6k
    Prepoznajete u ovoj rečenici igrače DinamaElDorado

da, al kadete il juniore možda!
  • Zagi
    9.5k
    To su karakteristike koje bi trebale biti bazni minumum na ovom nivou.
    Tko to nema, transfer lista.
  • nemapredaje
    4.9k
    Prepoznajete u ovoj rečenici igrače Dinama ako bi Garcia došao?!ElDorado

Kaj je najgore da, tako ih je Bjelica prije par godina opisivao.
  • ElDorado
    3.3k
    "prije par godina". E upravo to mi nismo na vrijeme prepoznali. Da je nekima vrijeme jednostavno prošlo.
  • Olmic
    4.5k
    Sad tek vidio da nas je kao Garcia odbio?
  • Mr Anderson
    11.4k
    Kako nas je odbio ako ga nitko nije ni zvao?
  • ElDorado
    3.3k
    nije on nas odbio ultimativno. On samo sebe vidi dugoročno u Istri. I voli dugoročne projekte. Uopće nema dokaza da smo mi njega na bilo koji način kontaktirali. Osim toga lik ima ugovor i pitanje kakvi su uvjeti. A s obzirom na "ljubav" Bjelanovića prema Dinamu tko zna kakve bi Istra uvjete postavila. U svakom slučaju imaš intervju u SN pa pročitaj. Ne zanima ga ništa do kraja sezone aonda tko zna. Ali je sretan u Puli.
  • Olmic
    4.5k
    u podcastu onom vele da je kontaktiran i da se zahvalio i rekao da zeli
    Istru vodit dogodine
  • ElDorado
    3.3k
    Već sam tu pisao da ja mislim da je Boban kontaktirao u isto vrijeme više trenera da ispita teren. Tako je došlo do Bišćana, Garcije, Kovačevića.... Moguće da ga je kontaktirao ali nije to nigdje jasno izrečeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.