• Crusades
    16.3k
    Ne sviđa mi se ni malo kao izbor... što zbog nedovoljnog dokazivanja kao trener što zbog težine Dinamove klupe i svlačionice... puno veći treneri nisu se izborili s pritiskom, a za Kovačevića bi mi bilo nemjerljivo žao da ga to pojede s obzirom na kaj je sve prošao.

Kažem, najveća želja mi je bio Jovičević/Pušić ali je pitanje koliko su oni realni.
  • Olmic
    4.7k
    Perkovic nije losiji trener od Kovacevica
  • The Undertaker
    8.1k
    Moj je dojam da mi tražimo trenersku opciju A za LP (ako budemo prvaci) i opciju B (Kovačević) za KL (ako ne budemo prvi).
  • rokikaciga
    1.7k
    Mislim da Kovacevic nece imati problema sa stresom. Covjek je prezivio tumor, di ces veci stres od toga. Meni je pogresno "procjenjen" tumor na prvom pregledu pred jedno 4 godine...trebalo je 2-3 mjeseca da dobijem potvrdu da nemam tumor. Sve nakon toga nije ni upola stresno kao prije. A kamoli tek covjek koji je prosao sito i reseto da pobjedi karcinom.
  • emilperska
    10.9k

Od glavnog režimskog (GNK) novinara nekad pod ZM do glavnog režimskog novinara i danas, treba i to znat..
  • Noel
    12.1k

Ako Kovačević osvoji kup sa Slaven Belupom to je ozbiljan trenerski pothvat. I ovako je što je uopće u finalu i što je doveo ekipu sa zadnjeg mjesta do borbe za Europu. I po kladionicama ima još matematički uz Dinamo Rijeku i Hajduk jedini šansu za naslov.

Apropo pritiska apsolutno se slažem. Pitanje je kako bi mogao funkcionirat u Dinamu. Al ja vjerujem da uz Bobana iza svojih leđa i svojim karakteristikama što u poslu što u privatnim bitkama Kovačević može bit pravi izbor za Dinamo.
  • Zg123
    1.9k
    Ne znam sta bih rekao, da sam nesto pretjerano odusevljen i nisam. Necemo se lagati sa Slavenom je napravio odlican posao, ali cv mu je poprilicno siromasan i ne radi se bas o mladom treneru. Ima skoro 50 godina i rad u 2 ajmo rec ozbiljna kluba u hnlu, ovo sve ispod su bili nizeligasi
  • emilperska
    10.9k
    Pušić ali je pitanje koliko su oni realni.Crusades

Pušić trenutno potpisuje najgoru sezonu Šahtjara nakon ne znam koliko vremena.. je rat je i sve to stoji, ali rat u Donetsku je od 2014. i nikad nisu ovako loši bili. Čak su solidne šanse da i treći završe. U LP je sa skupljim kadrom završio iza nas. Nisam optimist oko njega općenito niti sam siguran bi on tu ikakav upgrade bio..

Za Jovičevića se slažem, mislim da je sazrijelo vrijeme i da bi mogao biti trenutak za njega. S druge strane, čovjek će osvojit naslov u Bugarskoj, ima aktivan ugovor tamo. Nisam siguran da je to baš izvedivo trenutno..
  • Paggini
    51.9k
    Mislim, imam neke svoje favorite od nama poznatih trenera među kojima je je i Kovacevic, ali umanjivati rad Kovacevica ove sezone s Belupom je smiješno.

Četvrto mjesto za Europu, finale kupa u klubu bez navijača i zrna ambicije je itekakav uspjeh, s ekipom koja nema neke megazvijezde.

Uz to, igraju stvarno fin, fin nogomet.
  • Carrasco
    6.3k
    Prelec je puno veći potencijal od Kovačevića, a i mlađi je dosta. Ako se već ide u rizik, Prelec je puno bolja opcija.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ne bih vjerovao Olivariju da mi sad kaže da je vani lijepi sunčan dan.
  • Filip 91
    1.6k
    Radije bi da ostane Perkovic ako osvoji prvenstvo nego da dođe Kovacevic.
  • Crusades
    16.3k
    Ako Kovačević osvoji kup sa Slaven Belupom to je ozbiljan trenerski pothvat. I ovako je što je uopće u finalu i što je doveo ekipu sa zadnjeg mjesta do borbe za Europu. I po kladionicama ima još matematički uz Dinamo Rijeku i Hajduk jedini šansu za naslov.Noel

Respektiram sve rezultate koje je napravio i sa Belupom i kako je podigao VŽ, ali smatram da ima manje iskustva nego kaj su ga imali svojedobno Bišćan ili Jakir.
  • GOAT
    2.8k
    finale kupa u klubu bez navijačaPaggini

Ako te štuke budu čule nećeš moći na ulicu kad krene ljetni raspust :lol:
  • Mali Zeus
    17.4k
    Perkovic nije losiji trener od KovacevicaOlmic

Zanimljivo razmišljanje, možeš li elaborirati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.