• Toot
    247
    Vjerujem da je ovo oko Kovačevića samo još jedna Olivarijeva patka. Od svih dilema mladi ili stari, s iskustvom većih klubova ili talenat u kojeg treba uložiti, domaći ili stranac, definitivno ni u jednom trenu ne bih rekao da je rješenje trener kojem je s 50 godina doseg karijere jedna dobra polusezona s Varaždinom i jedna sa Slavenom, a isti klubovi su mu bili doseg karijere kao igraču. Onog trenutka kad zakorači u Dinamo s 50+ godina, to će biti sustav nekoliko puta veći i kompleksniji od najkompleksnijeg s kojim se susreo, a prva utakmica kvalifikacija za LP bit će mu prvi put u životu da vodi utakmicu nekog europskog natjecanja.
  • vjeko1701
    14k
    teski SMIJEH je ova izjavaE46

jebo vas cv vise.E46

Vas 90% ovdje zapravo trolla sa svojim prijedlozima drugog odgovora nema.E46

A ti spamaš uzastopne postove i vrijeđaš/sprdaš druge. Smiri se. Il normalno raspravljaj il nemoj uopće.
  • Noel
    10.8k

Prema ovom tvojem kaj si napisao Jose Mourinho ili Ćiro Blažević nikad nebi dobili priliku i bili bi nitko i ništa u nogometnom smislu.
  • Chempers
    547
    Za HNL će Kovacevic bit dobar, za Europu imam skepse al ionako nebitno ako ćemo igrati KL.
  • Jaro
    9.7k
    nebitno ako ćemo igrati KL.Chempers

ne razumijem ovo podcjenjivanje natjecanja - tako smo i s Jakirom bahato krenuli osvojit pa nas samarali Cesi i Kosovari putem...
  • mali M
    7.4k
    tako je.. meni je kod Kovačevića dovoljno da vidim potpis i uigranost momčadi.. Jer nitko ne garantira da nam dođe i sam Murinho da će napraviti rezultat.. S jedne strane veličamo kako je to napravio Bode, a s druge ne želimo dat priliku kod nas da se to dogodi..
  • Toot
    247

Kovačević ima 50 godina. Mourinho je s 50 godina prešao iz Reala u Chelsea, iza sebe je imao iskustvo rada u Barceloni, Benfici, Portu, Chelseaju, Interu, Realu i kao trener je već osvojio dvije Lige prvaka, dvije portugalske lige, dva Premiershipa, dvije Serie A i jednu La Ligu, a nekoliko puta je proglašen najboljim trenerom svijeta.

Kovačević s 50 godina ima iskustvo rada u Međimurju, Poletu Sv. Martin na Muri, Podravini Ludbreg, Mladosti Ždralovi, Varaždinu i Slavenu, nije osvojio nikad ništa, a najveći uspjesi u dosadašnjoj karijeri su mu uvođenje Varaždina u prvu ligu i dobra polusezona u Slaven Belupu. Ništa osobno protiv čovjeka, ali ne vidim ga ni kao nekoga tko će donijeti nešto novo i inovativno u Dinamo, ni kao nekoga tko će doprinijeti svojim iskustvom s više razine, ni kao mladog, talentiranog trenera u kojeg ćemo ulagati jer na njemu mislimo bazirati igru narednih 4-5 godina.
  • Dani Olmić
    1.3k
    podcjenjivanje natjecanjaJaro

nije podcjenijvanje, vec neinteresantno ....

Nadam se da cemo bit prvaci i ponovno igrat elitno natjecanje :)
  • Olmic
    4.4k
    @Mali Zeus evo kolega dobro napisao. Perkovic bar ima trofej
  • Droljo
    15k
    Nadam se da je parka. Naj bolje da se pričeka vikend i derbi slaven - istra pa da vidimo tko će koga našamarat. Ak bude X dovodimo oba!
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Ovo je medijski članak, kako god neozbiljno je ovo radit dok ne klupi imamo trenera koji pokušava izvest čudo zadnjih 8kola.
  • Captain America
    19.8k
    Perkovic bar ima trofejOlmic

Susreli su se head to head prije par mjeseci pa mu je Kovačević održao malu školu nogometne taktike s višestruko nekvalitetnijim rosterom.
  • Chempers
    547

Mišljenja sam da bi nam KL bila najbitnija radi koeficijenta, osvojit ju ionako ne možemo jer se na ljeto nećemo magično pretvoriti u momčad koja bi to bila sposobna. Tako da strogo gledano nije "nebitno" al više radi toga da ponovo uđemo u LP nego radi same KL.
  • emilperska
    9.7k
    evo kolega dobro napisao. Perkovic bar ima trofejOlmic

Gdje Perkan ima trofej točno? Zanima me kao nogometnog kvizoljupca..
  • IceMan
    2.8k
    Sad zamisli baksuza, ti dovedeš Kovu sad, on izgubi kup (vrlo moguće u finalu), Perković osvoji ligu (isto moguće) i što onda imaš ljeti…?

Mislim da je ovo novinarska patka, sve i ako nije, onda je jako neozbiljno ovo sad izvodit i objavljivat negde.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.