• Captain America
    19.8k
    Kovačević je top lik, top trener i kuži nogomet, ali isto smo govorili/pisali za Krkija pa znamo kako se sve odvilo...

Kovačević se uzbudi dok daje izjavu Cmrečnjaku nakon pobjede protiv Šibenika, a što će biti kad bude trebao dići glas na Petkovića, Mišića ili ko već bude imao glavnu riječ među igračima na ljeto.

Velika kocka Bobana, ali valjda zna što radi.
  • mali M
    7.4k
    Svaka njemu čast na jednoj dobroj sezoni Belupa al to je nedovoljno za biti trener Dinama.Praskaton

pa zapravo smo ga svi zamjetili još u Varaždinu, nije nam "otkriće" u Belupu.. I to gdje je vodio prije Dinama mi je nebitno, kao i igrače, mi vrhunske trenere možemo otkriti samo u nastajanju..
  • Noel
    10.8k
    Ako je istina bravo. Kovačević mi je želja broj jedan.
  • ElDorado
    3.1k
    Ne zna engleski znači stranci moraju na tečaj
  • DiddyGuela
    3.2k
    Ocekujem i Jagušića u "paketu".
  • Danko
    2k
    Kovačević protiv tovara 6 utakmica, 0 pobjeda, 1 neodlučeni, 2:12 gol razlika.
    Ja bi onda radije šafarića.
  • Dino
    3.5k
    Ne zna engleskiElDorado

Ovo mi je isto top stvar u takvom poslu. Stari moj, da nemreš uzet tečaj engleskog dvaput tjedno i svaku večer pred spavanje pogledat epizodu serije s engleskim titlovima. Napet sam nekaj u zadnje vrijeme :lol:
  • ElDorado
    3.1k
    doduše teško ga je kužiti i Hrvatski

Inače, ja osobno mislim da Olivari lupa. Boban jedini zna kae u njegovoj glavi. On je sasvim sigurno paralelno kontaktirao više trenera i provjerava tko je raspoloživ. Bišćan je jedini istupio, a ovaj info je vjerojatno preko Kovačevića.
  • Carrasco
    5.9k
    Svaka čast na rezulatatu sa Slavenom ove sezone, ali je to i dalje tanko da budeš trener Dinama, jako tanko.
  • Praskaton
    4.3k
    I to gdje je vodio prije Dinama mi je nebitno, kao i igrače, mi vrhunske trenere možemo otkriti samo u nastajanju..mali M

Naravno da je bitno.Kako kod predsjednika kluba,uprave ili direktora komunikacija tako i kod trenera je bitno prijašnje iskustvo i reference.U protivnom dovedes random osobu i nadaš se da ćeš baš ovaj put pogodit(hint:M.M)

Meni je Kovačević baš simpa lik i dobar hnl trener.Al nedovoljno za Dinamo.
    Ovaj roster bi ga pojeo nakon dva poraza.Sreća pa ćemo ići u rekonstrukciju.
  • Captain America
    19.8k
    I to gdje je vodio prije Dinama mi je nebitno, kao i igračemali M

Simpatična promjena narativa od "vodio je klub u Bosni i Goricu" do "gdje je vodio prije Dinama mi je nebitno" :wink:
  • NB86
    16.5k
    Kovacevic ima rezultat u dva kluba al opet prevelik rizik je, nek ode u osijek ili neku olimpiju/celje/maribor, odigra skupine miki maus lige, pa dođe
  • Jaro
    9.7k
    Definitivno slabiji pedigre od Jakirovica ili Biscana kad su dolazili. Sretno mu ako je istina - makar - drOljivari pise tak da nemam bas previse vjere u tu "informaciju" ...
  • emilperska
    9.7k
    1."Kaj ako uspijemo?" Tko će maknuti Perkovića ako slučajno dobijemo sljedećih 6 i to bude dovoljno? Mi vjerujemo, igrači vjeruju, nadam se da i klub vjeruje..
    2. Kovačević je dobar izbor. Podsjeća na situaciju s početka 2009. kad je ZM uzeo Krunu za trenera (Pula pa Slaven), imali smo minus pred jogurt i dosta slavodobitno završili sezonu.. O Kruni se da raspravljati, ali u onom kontekstu vremena, on je bio odličan trener koji je uspio balansirati između 2 naslova u trenucima jačeg Hajduka nego danas i razvoja mladih igrača kojih se tad razvilo čudo. I ovaj Slaven i Kovačević me podsjećaju na tu priču..
  • Omake
    7.3k
    Više vjeruje crnom đavlu nego Olivariju, jer đava barem ima nekih principa od kojih ne odstupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.