• Patak
    3.3k
    Prvo kolo ovog prvenstva, mi smo Istru pobijedili 5:0. A vidi ih sad...

Ja se ne bi žalio da nam Garcia dođe kao trener. Osim što je odličan trener, sviđa mi se taj njegov smiren i odmjeren nastup pred kamerama.
  • Mr Anderson
    11.4k
    Za vrijeme utakmice neke pola zone.Droljo

Boli me za pola Zone, nađi gdje sam ga ja osobno sprdao. Dečko je za Mbukua, Cordobu i slične izmislio nogomet. Najbolje što mu se moglo desiti je otkaz Tramu i povratak Garcie.
  • Jaro
    9.7k
    Prvo kolo ovog prvenstvaPatak

A tad im trener bio onaj bunkeras Talijan kiji je bas eto prvih par kola odlucio ici i kontra sebe pa pokusati igrati... Posljedica je - Garcia na klupi...
    Nisu mi jasni klubovi koji zele jedan stil, a onda dovedu trenera potpuno suprotnog stila, ali nisu mi ni ti treneri koji odustaju od svoje filozofije (kojom su i dobili posao valjda) kako bi zadovoljili nekog birokrata iz kluba koji mozda nije loptu taknuo u zivotu. I jedno i drugo mora zavrsiti katastrofom...
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Jedino ispravno je što ovdje na zoni lupamo po novim trenerima ,a ne da iz kluba cure informacije i unose nemir na samo minus 4 i kad nam se mala šansa ukazala da ipak možemo barem matematički osvojit titulu koja bi mi bila najdraža ikad . Ovdje se trebamo ispričavati ,diskutirati haha. Meni se stvarno svidja Garcia i način na koji je u rekordnom vremenu okrenuo Istru . Igraju i lijep nogomet ,ne samo rezultatski. Pukli su i nas i ,rijeku ,dominantno. Mislim i tovare čak ako se ne varam . nebI imao ništa protiv njega kao trenera dinama . Stranac,ali je simpa , radoholičar i poznaje i ligu i kulturu ,naš klub i njegovu veličinu
  • Crni86
    9.5k
    a ne da iz kluba cure informacijeKujtim Shalla

Sve je jasno kad au apsolutno svi ostali iznenadeni sa imenovanjem novog sd-a.

Meni se Garcia isto dopada, mislim da nogomet koji gaji je dnk dinama i da bi si dobro pasali. Pisalo se da je Zvone puno pratio hnl, vjerujem da je upoznat s njegovim radom i bas zato me jako zanimaju nasi buduci potezi u sportskoj politici.
  • scooniepenn
    4.1k

Meni je super taj narativ o trazenju Hrvata za trenera, ali ajmo mi sublimirati koji su to brojni domaci treneri koji su kalibar za voditi Dinamo. Niko Kovac, (trenira 2. najveci njemacki klub pa je lagano nedostupan), Vladimir Petkovic, Tudor koji je tovar i ne dolazi u obzir. Tko bi tu jos uopce dolazio u obzir pa da se u startu prestane s tim narativom koji super zvuci, a u stvarnosti stvara grc u zelucu.
  • LA BOMBA
    60
    Ako vas slučajnu zanima, u četvrtak će Albert Riera i Victor Sanchez ići MANO A MANO, igraju Celje i Olimpija, polufinale kupa. Utakmica je vrlo bitna, a postoje i tenzije zbog izjava Riere i njegove prošlosti sa Olimpijom. U slovenskom kupu igra se samo jedna utakmica tako da će pobjednik ići u finale, gdje će biti veliki favorit jer je Maribor već ispao (od Celja).

Inače Riera je sad skupio 5 pobjeda zaredom u lizi i ako je rotirao momčad zbog Fiorentine.
  • LA BOMBA
    60
    Ako slučajno niste vidjeli kako je Riera imao verbalni sukob sa trenerom Fiorentine Palladinom nakon utakmice, bilo je po mnogim nogometnim medijima.

To se mi baš sviđa kot Riere, on uvodi TRASH TALK kao da je u borilačkim sportovima, i stalno dijeli verbalne šamare protivničkim trenerima i klubovima.

"Htio sam se rukovati s Palladinom, a on mi je rekao da previše pričam. Gledajte, ne mogu ja prije utakmice previše hvaliti suparnika, a htio sam i poslati poruku svojim igračima - da moramo vjerovati. Također, Fiorentina ima momčad vrijednu 300 milijuna, a mi onu od 13 milijuna. On je mlađi od mene i ima još puno toga za naučiti. Nogomet vam daje i druge prilike, a nadam se da ćemo se natjecati i kad budemo imali momčadi jednake vrijednosti." - izjavio je Riera

Ovo je presica na kojoj je to izjavio, iznimno karizmatičan trener koji lagano verbalno dominira medije i protivnike.

To je još jedan od razloga zašto bi htio da on postane trener Dinama jedan dan, tovari bi imali legendarne meltdowne nakon njegovih izjava.
  • skener
    2.4k
    - Prema mojim saznanjima, Dinamo je odabrao trenera za sljedeću sezonu. Izbor Zvonimira Bobana je Mario Kovačević, trenutačni trener Slaven Belupa - rekao je uvodno novinar Sportskih novosti Davorin Olivari i nastavio:

- Ta je informacija točna 90-95%, ali Zvone zaista želi Kovačevića za trenera Dinama. Smatra da upravo takav trener treba ovoj momčadi. Njegova momčad igra moderan nogomet, napadački, s četvoricom u zadnjoj liniji, sve ono što je Bobanova vizija nogometa. Tako je i Kovačević njegova vizija, a ne znam tko bi mogao reći nešto protiv tog izbora. S tim će izborom biti zadovoljni svi navijači Dinama.
  • Praskaton
    4.3k
    Možda nepopularno al smatram da Kovačević nije ni blizu znanja i sposobnosti Jakira i Bjelice a oni nam nisu bili dovoljno dobri.

Svaka njemu čast na jednoj dobroj sezoni Belupa al to je nedovoljno za biti trener Dinama.
  • Dino
    3.5k
    s četvoricom u zadnjoj linijiskener

Može li mi netko s malo jačim nogometnim znanjem objasniti koja je poanta konstantnog ponavlja ove četvorke u zadnjoj liniji? Ne vidim u krutosti nekakvu revolucionarnost već mi djeluje pametnije da je trener sposoban svoju ekipu rotirati u više formacija i izvuči iz svoje ekipe maksimum protiv svakog. Nevezano sad za Maria koji bi vjerojatno bio jedna od boljih domaćih opcija (iako po mom mišljenju i dalje to nije za Dinamov renome).
  • Ivdzo11
    6k
    Kako je Mario Kovačević rodom iz Doljana, općina Jablanica, jedan poznanik ga zna i stalno su u kontaktu i bas mu je potvrdio da je u kontaktu sa Dinamom...

Ta informacija je od prije 6-7 dana, tako da vrlo lako moguce da bi bas Kovacevic mogao biti novi trener.....
  • fakin
    402
    Tko se sve spominjao Kovacevic je super kandidat. Samo sto najveci klub koji je u karijeri trenirao je slaven belupo
  • Zdravko Maček
    145

Imao je i jako dobru sezonu sa Varaždinom prije bolesti.
    Ali s druge strane, ako je uopće istina ovo u SN, ne znam da li je on voljan prihvatiti stres koji ide uz našu klupu. U nekim razgovorima s njim u medijima dosta je isticao to da smanjuje stres nakon bolesti, nisam siguran da bio mu ovo onda bio potez u tom smjeru, iako je trener Dinama i velika čast i doseg u karijeri...
  • ElDorado
    3.1k
    Ako je to istina kaj Olivari kaže to samo znači da se ide u potpunu rekonstrukciju momčadi. Senatori la papa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.