• Crusades
    15.9k
    Ne sviđa mi se ni malo kao izbor... što zbog nedovoljnog dokazivanja kao trener što zbog težine Dinamove klupe i svlačionice... puno veći treneri nisu se izborili s pritiskom, a za Kovačevića bi mi bilo nemjerljivo žao da ga to pojede s obzirom na kaj je sve prošao.

Kažem, najveća želja mi je bio Jovičević/Pušić ali je pitanje koliko su oni realni.
  • Olmic
    4.4k
    Perkovic nije losiji trener od Kovacevica
  • The Undertaker
    7.6k
    Moj je dojam da mi tražimo trenersku opciju A za LP (ako budemo prvaci) i opciju B (Kovačević) za KL (ako ne budemo prvi).
  • rokikaciga
    914
    Mislim da Kovacevic nece imati problema sa stresom. Covjek je prezivio tumor, di ces veci stres od toga. Meni je pogresno "procjenjen" tumor na prvom pregledu pred jedno 4 godine...trebalo je 2-3 mjeseca da dobijem potvrdu da nemam tumor. Sve nakon toga nije ni upola stresno kao prije. A kamoli tek covjek koji je prosao sito i reseto da pobjedi karcinom.
  • emilperska
    9.7k

Od glavnog režimskog (GNK) novinara nekad pod ZM do glavnog režimskog novinara i danas, treba i to znat..
  • Noel
    10.8k

Ako Kovačević osvoji kup sa Slaven Belupom to je ozbiljan trenerski pothvat. I ovako je što je uopće u finalu i što je doveo ekipu sa zadnjeg mjesta do borbe za Europu. I po kladionicama ima još matematički uz Dinamo Rijeku i Hajduk jedini šansu za naslov.

Apropo pritiska apsolutno se slažem. Pitanje je kako bi mogao funkcionirat u Dinamu. Al ja vjerujem da uz Bobana iza svojih leđa i svojim karakteristikama što u poslu što u privatnim bitkama Kovačević može bit pravi izbor za Dinamo.
  • Zg123
    1.6k
    Ne znam sta bih rekao, da sam nesto pretjerano odusevljen i nisam. Necemo se lagati sa Slavenom je napravio odlican posao, ali cv mu je poprilicno siromasan i ne radi se bas o mladom treneru. Ima skoro 50 godina i rad u 2 ajmo rec ozbiljna kluba u hnlu, ovo sve ispod su bili nizeligasi
  • emilperska
    9.7k
    Pušić ali je pitanje koliko su oni realni.Crusades

Pušić trenutno potpisuje najgoru sezonu Šahtjara nakon ne znam koliko vremena.. je rat je i sve to stoji, ali rat u Donetsku je od 2014. i nikad nisu ovako loši bili. Čak su solidne šanse da i treći završe. U LP je sa skupljim kadrom završio iza nas. Nisam optimist oko njega općenito niti sam siguran bi on tu ikakav upgrade bio..

Za Jovičevića se slažem, mislim da je sazrijelo vrijeme i da bi mogao biti trenutak za njega. S druge strane, čovjek će osvojit naslov u Bugarskoj, ima aktivan ugovor tamo. Nisam siguran da je to baš izvedivo trenutno..
  • Paggini
    45.3k
    Mislim, imam neke svoje favorite od nama poznatih trenera među kojima je je i Kovacevic, ali umanjivati rad Kovacevica ove sezone s Belupom je smiješno.

Četvrto mjesto za Europu, finale kupa u klubu bez navijača i zrna ambicije je itekakav uspjeh, s ekipom koja nema neke megazvijezde.

Uz to, igraju stvarno fin, fin nogomet.
  • Carrasco
    5.9k
    Prelec je puno veći potencijal od Kovačevića, a i mlađi je dosta. Ako se već ide u rizik, Prelec je puno bolja opcija.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Ne bih vjerovao Olivariju da mi sad kaže da je vani lijepi sunčan dan.
  • Filip 91
    1.4k
    Radije bi da ostane Perkovic ako osvoji prvenstvo nego da dođe Kovacevic.
  • Crusades
    15.9k
    Ako Kovačević osvoji kup sa Slaven Belupom to je ozbiljan trenerski pothvat. I ovako je što je uopće u finalu i što je doveo ekipu sa zadnjeg mjesta do borbe za Europu. I po kladionicama ima još matematički uz Dinamo Rijeku i Hajduk jedini šansu za naslov.Noel

Respektiram sve rezultate koje je napravio i sa Belupom i kako je podigao VŽ, ali smatram da ima manje iskustva nego kaj su ga imali svojedobno Bišćan ili Jakir.
  • GOAT
    2.5k
    finale kupa u klubu bez navijačaPaggini

Ako te štuke budu čule nećeš moći na ulicu kad krene ljetni raspust :lol:
  • Mali Zeus
    16.5k
    Perkovic nije losiji trener od KovacevicaOlmic

Zanimljivo razmišljanje, možeš li elaborirati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.