navijačka tribina odlučuje ko će voditi klub jer većinu ostalih navijača nije briga pa ni ne izlaze na izbore, a kamoli da bi se organizirali i preuzeli vlast. — Socrates
ja sam tu jučer kritizirao odabir ovog španjolca za sd-a, nekoliko forumaša me napadalo, vrijeđalo, uspoređivalo s notornim balkan dedom i što se dogodi danas? Dinamo odustane od njega kao sd.
nadam se da će mi se barem dotični forumaši ispričati. — fakin
Ako te ne zanima onda imas ono sto drugi odluce, isto je i s politikom. — Papastrumf
Da se dolustila privatizacija kluba, danas bi on bio u rukama ljudi koji su ga kupili novcem koji su ukrali od kluba. — Papastrumf
Znam ja da bi ti to volio, ali kako bi rekao jedan poznati citat “nece da moze”. — Papastrumf
Šta kažu u međugorju, znadeš li? — masacusec
a kamoli o toliko ozbiljnoj stvari kakva je vodstvo kluba koja će upravljati sa 70 milijuna eura koje nisu zaradili. — Socrates
Strah me i pomisliti što biste radili tadašnjem vodstvu kad se Krunoslavu Simonu prijetilo — Socrates
Potpuno promašen sustav odlučivanja o ičemu, a kamoli o toliko ozbiljnoj stvari kakva je vodstvo kluba koja će upravljati sa 70 milijuna eura koje nisu zaradili. — Socrates
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.