Taj ko bi "kupil" klub bi vjerojatno gledal da proda i stare pipe sa stadiona — Jurki
znaci Real i Barcelona su indoktrinacija na djelu. Kul. — ElDorado
Ovo što se sad događa s Dinamom je nažalost recept za katastrofu koja svakim danom sve više podsjeća na Hajdukovu priču prije 15 godina. — Socrates
Jesu li vlasnici Slavije, Sparte, Rakowa... gledali da prodaju i stare pipe sa stadiona? — Socrates
Nisam za ideju privatizacije jer ipak ovako mi odlučujemo, ali ti argumenti neki su fkt nevaljani. Ono što meni sviđa na primjer je da recimo bude pravilo 50+1, a ostalo možemo prodavati dugoročnim partnerima kluba. Time osim što dobijemo inekciju novaca, vežemo te sponzore da dugoročno ulazu u klub. Tako je Cibona dugo godina živjela od stalnih sponzora, onda je došao Božo. To je i česti model u Bundesligi, addidas, Allianz i BMW imaju ne znam 25% Bayerna... — vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.