• emreli21
    270
    nije zbog privatnih razloga bio spreman odmah preuzeti funkciju SD-a, htio to tek na ljeto...
  • Papastrumf
    15.7k
    navijačka tribina odlučuje ko će voditi klub jer većinu ostalih navijača nije briga pa ni ne izlaze na izbore, a kamoli da bi se organizirali i preuzeli vlast.Socrates

Vrlo dobro si to objasnio. Nije potrebno dalje.
    Ako te ne zanima onda imas ono sto drugi odluce, isto je i s politikom.
    Da se dolustila privatizacija kluba, danas bi on bio u rukama ljudi koji su ga kupili novcem koji su ukrali od kluba. Znam ja da bi ti to volio, ali kako bi rekao jedan poznati citat “nece da moze”.
  • Droljo
    14.8k
    Prvi korak smo napravili sa demokratizacijom i izborima a igrači (kojima ne fali ni ptičjeg mlijeka) nisu prepoznali trenutak i zapeli kako treba. Nitko mi ne može reći da se risto ili ademi ne mogu spremiti sa trideset i kojom godinom ako žele. Jedina istina. I normalno da će sa lošim rezultatima doći polusvijet kojima ništa ne valja i zazivaju monarhiju. Šteta
  • gledatelj
    831
    Evo danas službeno dva mjeseca od kad je Marić dobio otkaz.
  • masacusec
    5.1k
    Pa sokrate di si ti? Objasni ovim bed blu bojsovima da nemre to tako, nego ´vako kako ti kažeš!
    Šta kažu u međugorju, znadeš li?
  • javolimtebejako
    2.2k
    ja sam tu jučer kritizirao odabir ovog španjolca za sd-a, nekoliko forumaša me napadalo, vrijeđalo, uspoređivalo s notornim balkan dedom i što se dogodi danas? Dinamo odustane od njega kao sd.
    nadam se da će mi se barem dotični forumaši ispričati.
    fakin

ovo je za best of the best kategoriju
  • Socrates
    213
    Ako te ne zanima onda imas ono sto drugi odluce, isto je i s politikom.Papastrumf

Odlična usporedba. Kao i u slučaju većine država i gradova, na vlasti u klubu trenutno su nesposobni beskičmenjaci bez trunke odgovornosti i samokritike koji su jedino u stanju prebacivati lopticu na druge, a najčešće svoje prethodnike.

Ja sam samo jedan od 44024 članova, a kao i u slučaju političkih izbora, svega ima među ostalih 44023 člana koji imaju pravo glasa na izborima. Potpuno promašen sustav odlučivanja o ičemu, a kamoli o toliko ozbiljnoj stvari kakva je vodstvo kluba koja će upravljati sa 70 milijuna eura koje nisu zaradili.

Da se dolustila privatizacija kluba, danas bi on bio u rukama ljudi koji su ga kupili novcem koji su ukrali od kluba.Papastrumf

Zato je klub u rukama onih što su mu dali da potone. Nije lako u godinu dana postići takav veleban uspjeh. Čestitam vam na tome.

Znam ja da bi ti to volio, ali kako bi rekao jedan poznati citat “nece da moze”.Papastrumf

Volio bi vidjeti što bi izvodili lani da bivša uprava nije osvojila naslov. Strah me i pomisliti što biste radili tadašnjem vodstvu kad se Krunoslavu Simonu prijetilo pod zapadnom tribinom (bio sam svjedok tog događaja tako da ti nije palo na pamet to opovrgavati) jer je odlučio biti na drugoj listi na izborima. Ove sezone su ljudima ispirani mozgovi od početka 2025. godine kako nije kraj svijets i da ne budemo prvaci jer ne možemo biti prvaci svake godine.

Šta kažu u međugorju, znadeš li?masacusec

Onaj na kojeg aludiraš uopće tamo ne živi.

Mene više zanima što kaže Zajec. Je li sam shvatio da smo na -8 ili mu je Peras na kavici to prvi put priopćila?
  • ElDorado
    3k
    ova druga kao većina, tj zapadna tribina imala je svoju listu pa znamo kak je prošla
  • Droljo
    14.8k

Tebe je prebacilo frende.
  • Jaro
    9.6k
    Tebe je prebacilo frende.Droljo

nije, takav je oduvjek...
  • NitkoBitan
    25.2k
    a kamoli o toliko ozbiljnoj stvari kakva je vodstvo kluba koja će upravljati sa 70 milijuna eura koje nisu zaradili.Socrates

Kako nisu zaradili? Vecina tog prihoda je bila ostvarena za vrijeme njihovog mandata.
  • austrijanac
    6.4k
    Strah me i pomisliti što biste radili tadašnjem vodstvu kad se Krunoslavu Simonu prijetiloSocrates

Tak mu se jako prijetilo da je u Londonu 45 minuta placao pive svima na tribini, a ostatak tekme bio među najglasnijima.

Dan danas se grupa nije oporavila od njegove ljutnje.
  • Crusades
    15.8k
    Tak mu se jako prijetilo da prije svake tekme prolazi ispred Dabe i ne zna jadan kaj će od straha.
  • Papastrumf
    15.7k
    Kakve floskule ovaj pise, vidi se tko mu je uzor u zivotu.
    Lik zaboravlja u kojem stanju je bila momcad i klub prosle sezone prije izbora. Osvojili bi kitu, a ne kup i prvenstvo da nije doslo do euforije zbog odlaska tadasnje garniture.

Prodali smo 4 najbolja igraca u 2023, zavrsili u konferencijskoj ligi. Ovaj pad nije poceo ovo ljeto nego puno ranije, sto naravno ne amnestira ove koji su proslo ljeto i zimu odlucivali o sportskoj politici jer imali su priliku ispraviti ono sto ne valja.

Sto se tice Simona, vrlo dobro je znao tko stoji ize te druge liste. Taj je napravio puno vise sranja u zivotu dinamovim navijacima od verbalnog napada.
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    Potpuno promašen sustav odlučivanja o ičemu, a kamoli o toliko ozbiljnoj stvari kakva je vodstvo kluba koja će upravljati sa 70 milijuna eura koje nisu zaradili.Socrates

Tvoja vizija vođenja nogometnog kluba, prema ovoj tvojoj tezi pretpostavlja da bi se u klubu trebao stvoriti plenum igrača, glavnih sponzora i predstavnika članova i da je to pravi način upravljanja. Jer ako nisi zaradio onda ne možeš odlučivati. To znači da bi Dinamo trebali voditi:

- Predsjednik UEFE (jer je nagradni fond Lige prvaka jedan od većih prihoda)
    - igrači (jer su oni na terenu izborili ulaz u LP time i zaradili)
    - predstavnik članova (jer su članarine određeni dio prihoda)
    - svaki sponzor kluba (jer daje pare klubu)

Kako je sustav u kojem Čeferin, Niko Galešić, Frankos pizzerija i Top Radio odlučuju bolji od ovog u kojem članovi odlučuju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.