Kako nisu zaradili? Vecina tog prihoda je bila ostvarena za vrijeme njihovog mandata. — NitkoBitan
Osvojili bi kitu, a ne kup i prvenstvo da nije doslo do euforije zbog odlaska tadasnje garniture. — Papastrumf
Tolika se euforija stvorila da se kapetan Petković zahvalio Barišiću i Peras u trenutku najveće euforije i kada je bio svjestan da se djelu ljudi na Trgu to neće svidjeti. — Socrates
Tolika se euforija stvorila da se kapetan Petković zahvalio Barišiću i Peras u trenutku najveće euforije — Socrates
A to ima veze tocno s cim u cijeloj ovoj prici? — Papastrumf
Samo mi nije jasno na kraju koji je tvoj tabor? — Papastrumf
Da si tupan, to mi je jasno. — Papastrumf
Nogometasi su inace poznati po inteligenciji i razumijevanju stvarnosti i zivota oko sebe. — Jurki
Vidim da malo sporije kopčaš. Nema ničeg znakovitog da se kapetan zahvaljuje dvoje ljudi koji više nisu u klubu i koje većina najžešćih navijača koji su bili na trgu ne može vidjeti nacrtane. — Socrates
Moj tabor je uspješan Dinamo koji osvaja trofeje i ruši velikane. Nešto što će pod ovom upravom biti san idućih 10ak godina jer će toliko trebati da se klub oporavi od gubitka ovog naslova. — Socrates
I prešli smo na ad hominem napade jer sam ti i posljednji argument pobio. Good to know. — Socrates
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.