Socrates
Taj ko bi "kupil" klub bi vjerojatno gledal da proda i stare pipe sa stadiona — Jurki
Socrates
znaci Real i Barcelona su indoktrinacija na djelu. Kul. — ElDorado
jedan u nizu
Ovo što se sad događa s Dinamom je nažalost recept za katastrofu koja svakim danom sve više podsjeća na Hajdukovu priču prije 15 godina. — Socrates
vlatkomarkovic
Jesu li vlasnici Slavije, Sparte, Rakowa... gledali da prodaju i stare pipe sa stadiona? — Socrates
ElDorado
IvanKupres
Socrates
Nisam za ideju privatizacije jer ipak ovako mi odlučujemo, ali ti argumenti neki su fkt nevaljani. Ono što meni sviđa na primjer je da recimo bude pravilo 50+1, a ostalo možemo prodavati dugoročnim partnerima kluba. Time osim što dobijemo inekciju novaca, vežemo te sponzore da dugoročno ulazu u klub. Tako je Cibona dugo godina živjela od stalnih sponzora, onda je došao Božo. To je i česti model u Bundesligi, addidas, Allianz i BMW imaju ne znam 25% Bayerna... — vlatkomarkovic
Jos-Optimus
Enco
Kujtim Shalla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.