• emilperska
    9.2k

Ja stvarno njega ne vidim u jačem klubu od Hoffenheima i Wolfsburga. Ne vidim po čemu je on veci talent od Lovre Majera koji (kao lijevak) vec 4. sezonu igra Rennes/Wolfsburg.

Možeš imat ne znam koliko plaćenih članaka i intervjua u "sporckima", ali neće te Real radi toga uzet, a kako je krenulo ni Leipzig. Od instagrama se ne zivi.
    Ak nastavi s ritmom dobre partije s Loksom, pa onda kriminalna Varazdin Istra, tuc cemo se nogom u guzicu ako ode za 15 milijuna EUR..

Fiorentina, Hoffenheim plafon karijere..

Sam nek nastavi pricat po ZGu da ce on bez Petka naslov donijet. Daleko smo dosli s njim kao "vođom" ekipe..
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    Sam nek nastavi pricat po ZGu da ce on bez Petka naslov donijet.

moze objasnjenje???
  • Miro Vugrinec
    7.6k
    klasicna kafanska prica od NE znalaca di se trac prosiri. Kao i da nema snage i da ne moze trcat. I onda upalis fino aplikaciju Champions Leauge i vidis sluzbenu statistiku. Protiv Milana 97 min 12,28km, Arsenal 88 min 10,41km , Celtic 84 min 10,68 km. Da nema tehniku ocito bi o njemu citali clanke novi Broz. A usporedba s Majerom smijesna svaka cast Majeru al Majer u njegovim godinama dobivo minute na kapaljku dok je Martin glavni igrac Dinama i to vec par sezona uz Petka
  • miro
    6.1k
    Nikad necu razumijeti hejt nekih navijaca Dinama prema Martinu. Dečko je naš najbolji igrač i spiritus movens ekipe.
  • Crni86
    9.1k
    ne bi ja to nazvao hejtom, vec ljudi reagiraju na to sto ga se “precjenjuje”.

Martinu sve najbolje, ali i ja mislim da ga se previse hype-a i da ce on jako jako tesko ici preko 15 milijuna eura s ovakvom igrom. Po meni cak sucic ima veci potencijal od baturine, to sam reko i prije koji mjesec kad se spominjala prvi put perina prodaja u inter.
  • Mihaljević
    12.2k
    Martinu je samo nebo granica. Pored svih ovih nesretnika, najviše ste udarili na naše dečke koji jedini donose nešto ovom klubu. Sere mi se kad pročitam Espanyol, Hoffeheim i te gluposti, Martin je igrač za sam vrh europskog nogometa, kao i 90% igrača koje Dinamo proda za veliku cijenu, da je barem 10% igrača odigralo sezonu kao Martin bili bi prvaci sa 20 bodova.
  • Dudu 9
    588
    Od najboljih igrača se i najviše očekuje.
    Ja sam ga uvijek branio, ali je činjenica da ove sezone ne pruža u HNL-u koliko bi igrač njegovog statusa trebao.
  • NKDZ86
    3.3k
    činjenica je da je Martin 1 igrač u ligi prvaka, a drugi u hnlu. govorim agilnosti, načinu igru, više volje i želje ima za nešto napraviti, to hoću reći i to nije dobro...
  • MarK
    919
    Martin danas nije bolji od Martina otprije 2 godine ni 1 posto. Igrač ne napreduje. Ne znam čija je krivica, možda nije samo do njega ali tako je. Igrao je nedavno i za repku, jeli su ga tamnoputi Franzuci za doručak. Primiti i zadržati loptu nije mogao ni sekundu, je li to igrač za Real? Ima (već) 22 godine, kad misli fizički doći na potrebnu razinu? Nije samo pitanje količine prijeđenih km uglavnom u kasu već građenja s loptom, ulaska ramenom u suparnika, treba biti spreman dati i primiti batine. Druga stvar, užasno trom prvi korak s loptom, najčešće samo stane, nije izbacio čuvara u primanju valjda od juniora. Kad je zadnji put napravio bicikl, neku fintu, stvorio sebi prostor za udarac izvana? Izvođenje kornera loše, igra lijevom nogom nepostojeća. Ako nastavi igrati ovako za godinu će vrijediti 10, a za dvije 5 milijuna. Onaj tko njegove ovakve igre pravda ne želi mu dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.