• GeneralNapoleon
    1.2k
    Prije neg kaj Miro opet tuli da ga nitko ne hvali. Danas ih je bas rasturao.
  • Mihaljević
    12k

Baturina danas, to snalaženje između 5 igrača nema nitko na svijetu nitko, kraljina.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Da mi je znat jel trazio Stojkovica ili onako traljavo puknuo
  • Crni86
    8.6k
    Odlicna tekma, odlicna. Kolko dolazi do izrazaja kada u driblingu i kombinira sa suigracima. Danas je tako bio nezaistavljiv.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Jučer sam imao raspravu sa jednim tovarom oko "prosječnih brojki" Martina Baturine.
    Realno,glup sam ja što raspravljam sa tovarom o nogometu ali to je sad nebitno.
    Moja teza koju sam branio životom je ta da je njegova statistika lošija nego što bi trebala bit zbog realizacijskih kvaliteta suigrača.
    Ovako na prvu sam se sjetio Kulenovićevog zicera protiv Milana ili eto danas Ronaelovog protiv Slavena.
    Njegovih 13 asistencija u onoj prvoj pravoj sezoni je realan pokazatelj njegovih kvaliteta(ma da može on i bolje od toga). U toj sezoni imao je oko sebe Ivanušeca koji je pogađao udarce nakon njegovog pasa,Drmića koji je bio realizacijski Suarez za Kangu ili Kulenovića,ako se sjećate i golgeterski raspoloženog Ristovskog te Oršića koji je napadao dubinu i imao top udarac i realizaciju.
    Da završim,mislim da bi mi navijači Dinama a i ostali pratitelji hnla trebali manje pričat o njegovom učinku a više gledat broj njegovih ključnih dodavanja.
  • NVKOD
    3.5k
    Statistika jednostavno ne može prikazati sve što Baturina radi na terenu. Danas bi imao barem dvije-tri asistencije da su suigrači iskoristili njegove lopte. Njegova ključna dodavanja, minijature između trojice ili četvorice Slavenovih igrača (za što je i publika zapljeskala) te tranzicije kojima osvaja pola terena, teško je uopće brojkama opisati.

Naravno, svi očekuju više golova i asistencija od 10ke, ali on je za momčad puno više od G/A. Kad nema nekakvih rješenja, on ga pronađe i uvijek zapapri život suparnicima. Istina, danas je morao zabiti onaj zicer, ali to ne umanjuje sve što je napravio, ne samo u ovoj utakmici, već i općenito.

Nitko mu ne može uzeti loptu, kao da mu je zalijepljena za nogu. To je tip igrača zbog kojeg se dolazi na stadion. Općenito mi je žao što nema više takvih španera, sve se svodi na dodavanja. Zato je užitak gledati Batija na djelu.

Uz Mišketa, mozak ekipe što se tiče dodavanja i proigravanja. Kad on nije u formi, pada i kreativnost u momčadi, pa su mi kritike pojedinaca neshvatljive. U odsustvu Petka, upravo je Martin bio taj koji je vukao ekipu.

Vjerujem da će ga Stojke jako dobro zamijeniti. Stojković također ima taj osjećaj za proigravanje, a uz to unosi dozu kaosa u igru, baš mi se to sviđa kod njega.
  • miro
    6k
    Najbolji igrač lige i prirodna zamjena za Modrića u repki, ali iz nekog razloga ne uživa oduševljenje i zaštitu "javnosti" odnosno novinara kakvu bi trebao. Vrhunski igrač
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.