• striko
    2.1k
    Mora jednostavno ići ovo ljeto dok se može 20M iščupat
  • DiddyGuela
    3k
    Carini ko Donald Trump
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Vrhunac karijere Espanyol,Hoffenheim ili Bologna.
  • Crni86
    9.1k
    tesko, jako tesko
  • don
    11.9k
    sve više i više se slažem sa @emilperska da je za Baturinu klub ala Hoffenheim vrh karijere.

dečku je 22 godine, prozvani generacijski talent a ne može sam na individualnu kvalitetu rješit utakmicu. Ne mora golom, asistencijom, predasistencijom.

nije bez razloga bila najozbiljnija ponuda od Fiorentine.
  • Danko
    1.8k

Igrač za 20 milja mora sam osvojit ovu ligu a našeg martina nekakav marina strpa u džep...
  • San Lorenzo
    19.1k
    Nisam nikad shvaćao hype oko njega...jednu dobar, pet užasan.
  • veselko tenžera
    4.3k
    Nije jedini bio loš, daleko od toga, ali dobra je personifikacija ove ekipe cijelu sezonu.

Navodno talentiraniji od svih, iracionalna percepcija kvalitete kod navijača, obvezna igra nula bodova, tu i tamo koji bljesak i ogroman broj utakmica u kojima ne postoji.

Dok je on igrač Dinama praćenje kluba svodim na gledanje utakmica.
  • MarK
    919
    Da je sad ubosti 20 milja za njega bio bi posao godine.
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Po meni, baturina ima problem sa konstantom.
    Varira od genijalnog do užasnog i to u jako kratkom periodu.

Bilo bi bolje da su mu vrhunske predstave nešto slabije, a da poveća kvalitetu ovih lošijih.

Nešto kao Ivanušec u svom mandatu u dinamu.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ovakvom igrom i 10 milja puna šaka brade. Ko da namjerno tankira
  • Dr Hofmann
    2.4k
    Kao da je ostao nogometni teenager, nikako da postane ubojica. Ajde cijela ekipa je slaba i blentava, ali nikako da u ovakvim utakmicama uzme loptu i riješi utakmicu, stalno neko polupimplanje. Kao da je još jako talentirani junior u glavi, fali mu konkretnosti. Ali možda ni nema smisla u ovoj jadu i čemeru od ekipe previše individualizirati igrača, ali baš sam puno više od njega očekivao ove sezone
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Bit će opet pljuvanja po klubu kada ode za 15 mil., a to je zapravo njegova realnost.
  • Miro Vugrinec
    7.6k
    Pljujte me kolko ocete. Slažem se da se od igrača njegovog renomea, cijene očekuje da tu i tamo rješi kad ne ide ekipu. Ali danas po meni apsolutno nije zaslužio pljuvacinu pored svih.

Sve sto je imalo smisla kretalo je od nejga danas, u prvom poluvremenu vrhunski pas za Pjacu u dobroj prilici. Pa u drugom poluvremenu kod stojkoviceve šanse dupli pas preko Baturine, pa također pokrenuo kod penala akciju.
    Par puta je malo duže nosio loptu, Al to u nedostatku rješenja i po meni tu je malo trebao vise preuzeti odgovornost i ići još okomotije u tim nekim situacijama rješiti to, ali uglavnom ne najbolja utakmica, ali ne i kritična kao sto se ovdje piše. Slažem se da ovo nije njegovi najbolje izdanje i da može vise, ali činjenica je da dežurni hejteri i jedno te isti ljudi poslije svakog kiksa prvo sta naprave odu na ovu temu i iste komentare pišu Hoffenheim, 10 milijuna, precjenjen, Ante Coric, Itd.

Pored Kange, Stojkovica, Franjica, Pierrea, zadnji kojem bi danas ista prebacio.A ne bih zapravo ni njima jer cijela ekipa ko ekipa je bila danas užasna. To je problem trenera kojeg podržavam i kojem dajem vrijeme, ali činjenica je da ni on nije napravio nikakav iskorak, da izgledamo loše protiv Varaždina čiji najbolji igrač nama sjedi na klupi. A taj isti Varaždin bude Al pari, ako ne i bolji od nas. Tako da komplet nam ne štima puno stvari oko igre, a i oko kluba i ne bih tu upirao prstom nikada u jednog igraca
  • Georg Koch
    5.6k
    dragi i cjenjeni miro, decko od 20-25 000 000 mora, ako ne - šaliti se sa ovom ligom, onda bar rjesavati 2/4 na individualnu klasu koju ima, na ovaj ili onaj nacin.
    Svi ga mi volimo, ali svi mi znamo da Martin mora 70% bolje s obzirom na Bogom dan talent i tu sva prica staje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.