• dinamozivivjecno
    2.5k
    nikad mi nije bio nesto koliko god ga se uzdizalo i svrsavalo nakon dobrih utakmica sa tovarima, decko bira utakmice i zato nikad nece biti velik igrac.
  • dzg7
    389
    E. Frankfurt mu je i Maximum
  • rokikaciga
    754
    Ćorić je čak rješavao neke utakmice sam.

Baturina gol+asistencija svakih 170 minuta

Ćorić svakih 159.

Ćorić se prodao sa jedva napunjenih 21 godinom. Njegov stari mu je veliki krimen u karijeri i kamen spoticanja bio. Za jednu situaciju znam da se kao klinac od 18 godina direktno suprotstavio Mamiću i nije htio potpisati ugovor s njim što ga je koštalo klupe u sljedećih x utakmicu. To se dogodilo na gostovanju u Evropi tada. Samo zbog te situacije će imat moj respekt.
  • Cif
    303
    al rasturamo tih par sezona
  • Vedraca
    118
    Ni tamo nemoze.....valja trcat
  • Tongo Doumbia
    6.2k
    On s loptom zna sve, kuži nogomet i ima predispozicije napraviti vrhunsku karijeru. Ja ne znam jel to netko uopće spori kad ga kritizira i jel to ikako tema?

Ali način na koji on (ne) ulazi u duel(e). Način na koji se on odnosi prema ovom poslu….Pa ti na njemu točno vidiš, pa i ako nikad nisi gledao nogometnu utakmicu, da on to sve odrađuje reda radi. Tako je bilo i protiv Francuske u Parisu recimo. Imaš jednog Franju Ivanovića koji to sve odrađuje drsko, kojem se svaka lopta čini kao zadnja. Imaš u Dinamu i Stojkovića (čije sam balavurdijske poteze prvi pljuvao) koji također radi sve da izgubljenu loptu vrati brzo u svoj posjed i u konačnici mu je nenormalno stalo. Ali ovo što Baturina radi veze s vezom nema.

U redu, sad će se suprotstaviti 150 argumenata da je do sustava i da drugi igraju i izgledaju loše. Da, igraju, ali ti drugi nisu projekti kluba, nisu označeni kao “next big thing”, generacijski talenti i ne znam šta sve ne. On je taj koji je morao povući. On je taj koji je trebao biti “vlasnik” ove sezone i otići za nekih 20- ak milijuna eura. On je morao gurati ključne lopte, zabiti ključne golove (što je prošle godine čak i radio u nekom dijelu sezone) i biti taj oko kojeg se sve lomi.

Ovo nije ni sjena očekivanja svih nas i to mu ne može braniti ni otac Mate.
  • Zg123
    1.5k
    Igra bez lopte ocajna, trka i obrana uzasna, o tome koliko gusi igru i kasni s pasevima da ne govorim. Da talent je i zna s loptom ali to nije dovoljno
  • Teofil Kateran
    2.1k
    On je trebao biti igrač koji će nositi Dinamo u ovoj sezoni. Nažalost u HNL-u je to ispalo teško razočaranje. Ja sam prvi govorio da bi trebao otići za 20, 25+ milijuna eura jer je to i pokazivao igrama u LP gdje je pružao odlične partije, ali on uz to mora dominirati HNL i potezima rješavati utakmice što nažalost nije slučaj.

Od igrača poput njega se očekuje da "iz ničega" ili svojom individualnom kvalitetom kreira velike prilike i rješava utakmice u kojima ostatak momčadi zakaže. Nažalost ove sezone je i on podbacio i zakazao i jednostavno nije uspio u tome.
  • Paggini
    42.7k
    Najviše me boli što mislim da gdje god da ode da će biti veličanstven igrač svaku tekmu...
  • Crusades
    15.4k
    Malo se pretjeruje u usporedbi njega i Ante Ćorića. Dovoljno je pogledat gdje danas potonji igra. Vjerujem da Baturina neće doć u tu situaciju.

Al da mu nešto fali, fali mu svakako.
  • mlinchica
    2.6k
    Fali mu Petko, fali mu Ivanušec, fali mu Modrić, … fali mu netko tko će umjesto njega biti lider, netko tko će mu “čuvat” leđa.
    Mislim da on karakterno nije taj. Ili još nije dovoljno sazrio da bude taj i toliki pritisak mu utječe na igru.

Sigurno će biti bolje negdje gdje neće sva svjetla biti na njemu jer kvalitetu ima.
  • Blueshadow86
    2.9k
    Ne ideš ti nigdje. Preskup je on za ono što pokazuje u velikoj većini utakmica.
    Otići će kao i Ivanušec, za 7, 8 milijuna u neki prosječan klub i to je to. Protiv jednog Varaždina i Istre ne dolazi do izražaja, pa o čemu mi pričamo...
  • ElDorado
    2.7k
    Tesko je pametovat ali da potpuno guši našu kakvu takvu igru i protočnost akcija je činjenica. To mu neće prolazit nigdje i nitko ga neće trpiti. Bez povratne trke, dueli nikakvi. Na rubu je sigurno, da postane vrhunski igrac u nekom solidnom klubu liga petice ali i da potpuno propadne zbog svojih mana ako ih nece mjenjati. Al kad u ljeti ode, mene osobno nece puno zanimati jer me zanima samo i iskljucivo Dinamo.
  • ArtVandelay
    17
    Martin je kad je ušao u prvu momčad bio bolji igrač nego danas. S njim se nešto opasno pogriješilo u razvoju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.