• vlatkomarkovic
    521
    Nisam nigdje rekao da je Dinamo jednako Dinamovo proljeće niti da sad kreće od nule, nego da bih u kontekstu ostvarivanja aktivnog i pasivnog biračkog prava na demokratskim izborima kao inicijalnu godinu (u nekom kontekstu ostvarivanja većih prava ili kvalifikacije prava) smatrao onu u kojoj su demokratski izbori uvedeni u statut - to je 2023. godina. Ni ti ni ja ništa time ne gubimo.Bosskovitz

Ne bi čovjek vjerovao, ali apsolutno se slažem. To je jedan od ovih načina vetinga za šta ja tu bivam sprdan. Imali smo plaćene glasove, imali smo članstva koje ljudi sami godinama nisu plaćali, nego je netko drugi plaćao samo kako bi zapisali imena za neke liste za zastupnike ili kako se zvalo predstavnici, izaslanici....
  • The Undertaker
    7.3k
    Prvo treba definirati način izbora a onda se baviti ovakvim sporednim stvarima. Pričate o nekim ograničenjima a nemamo pojma kako i koga će se birati. Ako je cilj masovnost (a jest) onda ograničenja trebaju biti minimalna. Ovako kako je sada, uvjet članstva u prethodnoj i godini izbora je, po meni, sasvim dovoljno ali nemam problema čuti i druge prijedloge, kad to bude imalo smisla.
  • El Madrigal
    209
    Ovo znači da je ili jako dobro ime ili jako loše....vlatkomarkovic

Ili klasična umirujuće rečenica, a zapravo nema još ništa. (Kada klinci kažu: "Imam, ali ti neću pokazati...")
  • Marktwain
    183
    Valjda ne bude Not great, not terrible.
  • blubach
    857
    Svi mi želimo i očekujemo neko veliko ime, ali treba bit realan.
    Dovest ćemo ili nekog ko je napravio dobar posao u manjem klubu i treba ići korak naprijed a nije za top 10 liga (još) ili nekog ko je bio u velikim klubovima ali mu ne ide nešto u zadnje vrijeme pa bi ga Dinamo mogao vratit u život.
  • Bosskovitz
    15.9k
    Evo baš čitam vijest o ovom nekom klincu iz Švedske za kojeg se zanimamo mi, Juve, Basel i Feyenoord, a mali s roditeljima obilazi kampove klubova kako bi odlučili gdje će prijeći kad navrši 16.

Očito smo i danas kompetentni za privlačenje takvih talenata na konto Modrića, Kove, Broza, Gvardiola, Olma, sad i Sučića i drugih igrača, ali zamislite koliko će nam šanse porasti za koju godinu kad budemo imali potpuno novi, moderni, reprezentativni kamp, simpatičan i na svakoj tekmi rasprodan stadion u Kranjči i novi Maksimir sa svime kaj se tamo sprema na putu. Jako lijepa vremena nam dolaze.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    a ništa od tog ne bi imali da nismo prevarili Inter i Hajduk i uvalili im Brozovića umjesto Sušića :wink:
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Koliko se sjećam bila je prije par mjeseci anketa u kojoj se moglo izabrati koga bi ostavili u Dinamu i sljedeće sezone od trenutnih igrača. Napravio sam nešto slično da vidimo kako Zona diše nakon što su sada skoro svi igrači osim Belcara i juniora dobili dovoljan uzorak minuta za neke prve sudove za iduću sezonu. Evo link od ankete pa tko želi neka ispuni da vidimo kakvi će biti rezultati:

https://s.surveyplanet.com/q5dc6njc
  • Socrates
    165
    Dobit ćemo par “Plavih prijatelja” iz Njemačke? :chin: :wink:Tongo Doumbia

Plavi prijatelj zbog sportskog djelatnika iz Njemačke? Nadam se da opet nije u pitanju neki tehnički direktor kojem je nakon odlaska odnosno otkaza iz bogatog njemačkog kluba premija hrvatski klub. Vidjeli smo na primjeru Mbukua kakvu marku možeš dovući u našu ligu iz Njemačke.

Je li toliki problem dovući čovjeka koji ima CV kakav je imao Bjelica prilikom dolaska u Dinamo? Čovjeka koji je sudjelovao u radu ekipe koja osvaja naslove, igra europske kupove i tamo ostvaruje rezultate.

Koliko sve ovo traje, bojim se da ćemo završiti s Palikućom 2.0...
  • vlatkomarkovic
    521

Dobro, jel možemo dobiti neki minimalni info, barem hoćemo li biti zadovoljni ili ne. Jer ovo da će forum gorijeti može značiti i dobro i loše.
  • Sibirski plavac
    4.3k
    Ima u Njemačkoj lik koji je prije 2 dana u dogovoru s jednim Bundesligaškim klubom raskinuo ugovor nakon čak 15 godina provedenih na različitim pozicijama kluba te je imao velike zasluge u uspjesima ekipe u tom periodu. Piše da je uranjeni raskid, s obzirom da mu je ugovor s klubom vrijedio do ljeta 2025.
    Eh sad, je li to slučajno i je li on uopće opcija za dolazak u Dinamo, pojma nemam. Po CV-u rekao bih odlična opcija za Dinamo. Ne znam dal da napišem o kome je riječ, jer bi se portali mogli odmah raspisati uz dodatak "xy portal DOZNAJE". :rofl:
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Ja ne znam jel to ime provjereno, neprovjereno, itd. Navodno su to sve Kovačevi kontaki, kao i ljudi s kojima sam komuniciram redovno. Čovjek koji je bio u sustavu RBS i time je klub automatski zainteresiran. Jel to blizu, nije blizu, ne znam niti mogu reć, kažem ono što je “vruće” ovih dana. Relativno mlad, iz RBS sustava, ima iskustvo rada i u Njemačkoj, toliko okoprilike znam. Kažem opet, može se filtrirati sigurno i ima dečki po forumu koji su majstori u tome, ali ja osobno nemam toliko slobodnog vremena.

Uostalom, “iz kluba” vam je rečeno da će forum izgorit, tako da pretpostavljam da se referira na jako ime u pozitivnom smislu. Odnosno nadam se, jer ništa drugo nam ne preostaje osim optimizma. Možda ove priče koje dopiru do mene nisu točne, ostaje za vidjeti.

Btw, ako bi i sam saznao ne bih konkretno ime objavio tu i valjda su razlozi razumljivi. Pogotovo zbog novinarske bojne koja bi pohrlila s “eskluzivama”…

Za kraj @Socrates, ne znam kome su sad potrebne te neumjesne usporedbe s Palikućama i sličnima kada ni ime ne znamo, a kamo li u kom će se smjeru kretati pregovori?
  • petrinjskikokošinjac
    110
    Miro Vugrinec gdje si? Dajte bilo koju informaciju, navijaci dinama su nezadovoljni, krenut ce konstruktivne kritike prije vremena...
  • Droljo
    13.7k
    Bude to. Sam polako...
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    Dobro jutro plava vojsko.
    Po ovom smiley od @Papastrumf rekao bih da je Mikić u pitanju:lol: sad mi smiješno a sutra ću plakat:monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.