• NORTE
    14.3k
    Svi mi želimo i očekujemo neko veliko ime, ali treba bit realan.blubach

Realan?
    Burdisso je smjer kojim treba ići dinamo, a ne razni marići, mancei ili mikići.
    Čak ne mora biti zvučno ime poput Burdissa, ali mora imati iskustvo poput Bota.

Budućnost bez granica odmah, a ne ograničenost na Hrvate koji nisu kalibar za dinamo.

Sjećate li se itko uopće ko je i u kojem periodu bio direktor za sport u dinamu?
    Preko 20 godina pratim dinamo i ne znam trojicu nabrojat.
    Znate li vi?

Znači bio je onaj Jozak neko kratko vrijeme 2017. Pa malo zoki engleskog tipa.
    Onda se postavi marić i ne napravi nikakav posao i ugrozi uspjeh kluba.
  • Droljo
    13.8k
    Ilija Lončarević je bio jedno vrijeme ako se ne varam.. :lol: :zip:
    Možda bukovinu vratiti. Taj premazan svim mastima...
  • Laugreano
    3.7k
    Nemoj mi ovo raditi. Herc me skoro strefio
  • Paggini
    41.8k

Tomas za SDa, gledao se Vipotnik...

Koja vremena, stari moj, kao da je prije 10 godina bilo
  • Jurki
    16.4k
    zar je moguce da si zaboravil spomenuti vojnika kluba Marijana ne znam do Bregane Vlaka???
  • vlatkomarkovic
    523

Ok, nije RBS škola, ali mislim ako se išlo preko Kovača. Dva imena su najlogičnija Hasan ili Fredi Bobic. Sada je moguće da se radi o nekome kog je upoznao ili za kog je čuo iz RBSa koji se mota po bundesligi na nižim pozicijama dugo. Ali ovi nemaju posao, jako su bliski s njim, “naši”, a stranci, znaju što je Dinamo. Dobri su si s Kovačem. Zaposlili su ga. Sve se poklapa. I onda i ovo od Papestrumfa ima smisla, jer ta dva imena bi izazvale požar. S time da sam ja čuo za Fredija Bobica sa strane, ali to je fkt jako neprovjereno.
  • Droljo
    13.8k
    Katastrofa
  • vlatkomarkovic
    523

Je, bivši sportski direktor Bayerna, baš teška katastrofa. Ja sam ovdje među najvećim pljuvacima sportske politike, ali bivši sportski direktor Bayerna kojeg dobiješ na žnoru kao "znamo se" da je katastrofa... pa kog bi ti da Tixija sad na kraju sezone maznemo Cityu...
  • Droljo
    13.8k
    bivši sportski direktor Bayernavlatkomarkovic

Reci kak se to kaže i odmah drukčije zvuči. Pričamo o braci salihamidžiću a ne o Beckenbaueru...
  • vlatkomarkovic
    523

Meni stvarno nije jasno, šta zato što je iz BiH, njegove sposobnosti ne vrijede? Izgubi jednu titulu, osvojio LP, ne znam niti jedan Bayernov transfer koji je bio loš pod njime. Mislim ovo je sve upitno jel on uopće u igri, to je moje nagađanja. Meni je stvarno nejasno tko bi tebi zadovoljio standarde?
  • Droljo
    13.8k

Netko mlađi, željan uspjeha, gladan, koji bude i na sebi radio te napredovao a opet da ima iskustva iz velikih klubova/sustava i da nije milijunaš već...
  • rokikaciga
    675
    da citiram jedan kultni film "i ja bih da jebem Vesnu Zmijanac ali ne ide"
  • NORTE
    14.3k
    zar je moguce da si zaboravil spomenuti vojnika kluba Marijana ne znam do Bregane Vlaka???Jurki

Istina, moj grijeh, čovjek koji je 2009. izjavio da se "zaljubio" u Slepičku i zato ga doveo u dinamo.
    Od ostalih "uspjeha" pamtim njegova putovanja u Južnu Ameriku.
  • petrinjskikokošinjac
    110

I da poznaje nasu ligu si zaboravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.