• vlatkomarkovic
    520
    Nisam nigdje rekao da je Dinamo jednako Dinamovo proljeće niti da sad kreće od nule, nego da bih u kontekstu ostvarivanja aktivnog i pasivnog biračkog prava na demokratskim izborima kao inicijalnu godinu (u nekom kontekstu ostvarivanja većih prava ili kvalifikacije prava) smatrao onu u kojoj su demokratski izbori uvedeni u statut - to je 2023. godina. Ni ti ni ja ništa time ne gubimo.Bosskovitz

Ne bi čovjek vjerovao, ali apsolutno se slažem. To je jedan od ovih načina vetinga za šta ja tu bivam sprdan. Imali smo plaćene glasove, imali smo članstva koje ljudi sami godinama nisu plaćali, nego je netko drugi plaćao samo kako bi zapisali imena za neke liste za zastupnike ili kako se zvalo predstavnici, izaslanici....
  • The Undertaker
    7.3k
    Prvo treba definirati način izbora a onda se baviti ovakvim sporednim stvarima. Pričate o nekim ograničenjima a nemamo pojma kako i koga će se birati. Ako je cilj masovnost (a jest) onda ograničenja trebaju biti minimalna. Ovako kako je sada, uvjet članstva u prethodnoj i godini izbora je, po meni, sasvim dovoljno ali nemam problema čuti i druge prijedloge, kad to bude imalo smisla.
  • El Madrigal
    208
    Ovo znači da je ili jako dobro ime ili jako loše....vlatkomarkovic

Ili klasična umirujuće rečenica, a zapravo nema još ništa. (Kada klinci kažu: "Imam, ali ti neću pokazati...")
  • Marktwain
    181
    Valjda ne bude Not great, not terrible.
  • blubach
    857
    Svi mi želimo i očekujemo neko veliko ime, ali treba bit realan.
    Dovest ćemo ili nekog ko je napravio dobar posao u manjem klubu i treba ići korak naprijed a nije za top 10 liga (još) ili nekog ko je bio u velikim klubovima ali mu ne ide nešto u zadnje vrijeme pa bi ga Dinamo mogao vratit u život.
  • Bosskovitz
    15.8k
    Evo baš čitam vijest o ovom nekom klincu iz Švedske za kojeg se zanimamo mi, Juve, Basel i Feyenoord, a mali s roditeljima obilazi kampove klubova kako bi odlučili gdje će prijeći kad navrši 16.

Očito smo i danas kompetentni za privlačenje takvih talenata na konto Modrića, Kove, Broza, Gvardiola, Olma, sad i Sučića i drugih igrača, ali zamislite koliko će nam šanse porasti za koju godinu kad budemo imali potpuno novi, moderni, reprezentativni kamp, simpatičan i na svakoj tekmi rasprodan stadion u Kranjči i novi Maksimir sa svime kaj se tamo sprema na putu. Jako lijepa vremena nam dolaze.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    a ništa od tog ne bi imali da nismo prevarili Inter i Hajduk i uvalili im Brozovića umjesto Sušića :wink:
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Koliko se sjećam bila je prije par mjeseci anketa u kojoj se moglo izabrati koga bi ostavili u Dinamu i sljedeće sezone od trenutnih igrača. Napravio sam nešto slično da vidimo kako Zona diše nakon što su sada skoro svi igrači osim Belcara i juniora dobili dovoljan uzorak minuta za neke prve sudove za iduću sezonu. Evo link od ankete pa tko želi neka ispuni da vidimo kakvi će biti rezultati:

https://s.surveyplanet.com/q5dc6njc
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.